Pulltex sabreringssabel

Pulltex erbjuder flera olika typer av champagnesablar av hög kvalitet, tillverkade i Italien, för att sabrera champagne. Sabeln mäter 50,5 cm och har ett handtag av europeisk ek eller olivträ. De är tåliga och designade för att kunna användas i generationer.

Populärt inom Pulltex sabreringssabel

 • Pulltex Champagnesabel, 50,5 cm, rostfritt stål/ek

  Pulltex Champagnesabel, 50,5 cm, rostfritt stål/ek
  Finns det något festligare än en snygg sabrering? Med en champagnesabel från Pulltex blir det lätt att imponera på dina gäster och servera bubblorna med stil.Pulltex champagnesabel är totalt 50,5 centimeter lång och levereras i en snygg trälåda. Handtaget är tillverkat av ek som omger båda sidorna av skaftet och fortsätter från bladet, vilket gör designen så tålig att den kan användas i generationer. Sabeln är tillverkad i Italien och ekträet kommer från Europa. Efter användning bör du torka av sabeln med en trasa och förvara den i den medföljande lådan.Det är ingen tillfällighet att många sommelierer använder just produkter från Pulltex när de letar efter vinöppnare och andra tillbehör. Det är nämligen ett av världens mest uppskattade varumärken när det kommer till utrustning som hjälper dig att njuta av druvornas nektar på bästa sätt.
 • Pulltex Hussard champagnesabel, 50,5 cm, rostfritt stål/ek

  Pulltex Hussard champagnesabel, 50,5 cm, rostfritt stål/ek
  Finns det något festligare än en riktigt snygg sabrering? Med Hussard champagnesabel från Pulltex blir det enkelt att imponera på gästerna och servera bubblor med stil.Hussard champagnesabel har en något rundad design och är totalt 50,5 centimeter lång. Den är helt tillverkad i Italien, av högkvalitativt rostfritt stål och europeisk ek. Handtaget i ek sträcker sig på båda sidor av skaftet som fortsätter från bladet, en design som gör sabeln så tålig att den kan användas i generationer. Efter användning bör sabeln torkas av med en trasa och förvaras i den lyxiga trälådan som medföljer.Pulltex är ett av världens mest uppskattade varumärken när det kommer till utrustning för att njuta av vin. Det är alltså ingen slump att många vinkännare och sommelierer använder vinöppnare och andra vintillbehör från Pulltex.
 • Pulltex - PWC Champagnesabel Hussard Handtag i Olivträ

  Pulltex - PWC Champagnesabel Hussard Handtag i Olivträ
  PWC Champagnesabel Hussard Handtag i Olivträ från Pulltex - att sabrera är ett perfekt sätt att imponera på dina gäster eller förhöja ett speciellt tillfälle. Champagnesabeln är en fin gåva till den sanne Champagneentusiasten eller till den som redan har allt.Champagnesabeln kommer i en fin låda för förvaring men är också smakfull som display. Det finns många teorier om hur konsten att sabrera en gång startade. Vissa menar att det var Napoleos officierare som sabrerade med sina sablar efter ett lyckat slag. En annan teori är att Napleons mannar fick betalt i Champagne av Madame Clicquot, och att soldaterna red i väg och sabrerade flaskorna i farten. Där om tvistar de lärda. Men en sak är säker – få saker signalerar festligheter som en snygg sabrering! Pulltex lanserar nu denna vackra champagnesabel som garanterat kommer imponera på festdeltagarna.
 • Pulltex - PWC Champagnesabel Handtag i Ek

  Pulltex - PWC Champagnesabel Handtag i Ek
  PWC Champagnesabel Handtag i Ek från Pulltex är en fin gåva till den sanne Champagneentusiasten eller till den som redan har allt. Att sabrera är ett perfekt sätt att imponera på dina gäster eller förhöja ett speciellt tillfälle. Champagnesabeln komm ri en fin låda för förvaring men är också smakfull som display.Det finns många teorier om hur konsten att sabrera en gång startade. Vissa menar att det var Napoleos officierare som sabrerade med sina sablar efter ett lyckat slag. En annan teori är att Napleons mannar fick betalt i Champagne av Madame Clicquot, och att soldaterna red i väg och sabrerade flaskorna i farten. Där om tvistar de lärda. Men en sak är säker – få saker signalerar festligheter som en snygg sabrering! Pulltex lanserar nu denna vackra champagnesabel som garanterat kommer imponera på festdeltagarna.