Alessi knivprodukter

Alessi har en del specialknivar och vassa köksredskap som gör matlagning och servering lättare. Till exempel har de en ostronkniv med hårt knivblad och bra skyddat handtag. Alessi har också brödknivar och pizzaskärare i rostfritt stål.

 • Alessi Colombinafish Ostronkniv

  Alessi Colombinafish Ostronkniv
  Doriana och Massimiliano Fuksas berikar familjen Colombina Collection med en besticksserie som är utformad för skaldjurälskare. Denna serie är ett komplett sortiment bestick perfekt för servering av fisk och skaldjur. Handtagen på varje bit har en speciell struktur inspirerad av havet. Gör besticksetet komplett med denna vackra ostronkniv. Specifikation:- Rostfritt stål Mått:4,2 x 16 x 5,3 cm
 • Alessi Colombina Fish Ostronkniv - Ostronknivar Rostfritt Stål

  Alessi Colombina Fish Ostronkniv - Ostronknivar Rostfritt Stål
  Colombina Fish Ostronkniv. Doriana och Massimiliano Fuksas har berikat Colombina-familjen med en besticksserie utformad för skaldjurälskare. Colombina Fish är utvecklad med konsultation av Alberto Gozzi och erbjuder ett komplett utbud av bestick som passar perfekt för servering och avnjutning av fiskrätter. Handtagen på varje bestick har en speciell struktur inspirerad av fiskfjäll: ett stimulerande mönster som tydligt visar syftet med det här besticket. Shoppa Ostronknivar och mer Köksknivar & Knivtillbehör hos Royal Design.
 • Taio Pizzaskärare 11x10,5 cm Rostfritt Stål

  Taio Pizzaskärare 11x10,5 cm Rostfritt Stål
 • Alessi Taio Pizzaskärare - Pizzaskärare Rostfritt Stål

  Alessi Taio Pizzaskärare - Pizzaskärare Rostfritt Stål
  Material: rostfritt stål 18/10 AISI 420. Shoppa Pizzaskärare och mer Köksredskap hos Royal Design.
 • Alessi Apostrophe Apelsinskalare - Skalknivar Rostfritt Stål

  Alessi Apostrophe Apelsinskalare - Skalknivar Rostfritt Stål
  Apostrophe Apelsinskalare, Rostfritt Stål från Alessi. Skalknivar Rostfritt Stål . Shoppa Skalknivar och mer Köksknivar & Knivtillbehör hos Royal Design.