Gense knivprodukter

 • Gense - Old Farmer Classic Grillkniv XL 4-pack

  Gense - Old Farmer Classic Grillkniv XL 4-pack
  Extra stora grillknivar ur serien Old Farmer, en mycket populär bestickserie från Gense. Handtaget är tillverkat av pressat trä och knivbladet av molybden vanadium-stål, särskilt bra för kött och grillat men passar självklart bra även till andra maträtter.Knivarna säljs i 4-pack och kommer i ett träetui. Formgivna av danska Bent Severin.
 • Gense - Old Farmer Classic Grillkniv XL 2-pack

  Gense - Old Farmer Classic Grillkniv XL 2-pack
  Extra stora grillknivar ur serien Old Farmer, en mycket populär bestickserie från Gense. Handtaget är tillverkat av pressat trä och knivbladet av molybden vanadium-stål, särskilt bra för kött och grillat men passar självklart bra även till andra maträtter.Knivarna säljs i 2-pack och kommer i ett träetui. Formgivna av danska Bent Severin.
 • Gense - Old Farmer Micarta Grillkniv XL 2-pack

  Gense - Old Farmer Micarta Grillkniv XL 2-pack
  Extra stora grillknivar ur serien Old Farmer, en mycket populär bestickserie från Gense. Knivens blad är tillverkat av molybden vanadium-stål, särskilt bra för kött och grillat men passar självklart bra även till andra maträtter. Det svarta handtaget är tillverkat av micarta, ett hållbart och vattentåligt material med skiftande yta. Micarta är mycket hygieniskt och lämpar sig väl för köksmiljöer.Knivarna säljs i 2-pack och kommer i ett svart träetui. Formgivna av danska Bent Severin.
 • Gense - Old Farmer Micarta Grillkniv XL 4-pack

  Gense - Old Farmer Micarta Grillkniv XL 4-pack
  Extra stora grillknivar ur serien Old Farmer, en mycket populär bestickserie från Gense. Knivens blad är tillverkat av molybden vanadium-stål, särskilt bra för kött och grillat men passar självklart bra även till andra maträtter. Det svarta handtaget är tillverkat av micarta, ett hållbart och vattentåligt material med skiftande yta. Micarta är mycket hygieniskt och lämpar sig väl för köksmiljöer.Knivarna säljs i 4-pack och kommer i ett svart träetui. Formgivna av danska Bent Severin.
 • Old Farmer Tranchérset Classic 16/21 cm

  Old Farmer Tranchérset Classic 16/21 cm
 • Gense Old Farmer Trancherset

  Gense Old Farmer Trancherset
  Trancherset i rostfritt stål med handtag i rosenträ. Levereras i en trevlig presentlåda av trä Mått:Kniv 36 cmGaffel 29 cm
 • Gense Old Farmer Classic Laxkniv - Kockknivar Stål Brun

  Gense Old Farmer Classic Laxkniv - Kockknivar Stål Brun
  Old Farmer Classic laxkniv från Gense, designad av den danska arkitekten och designern Bent Severin. Kniven känns bra i handen och är vass vilket gör att den skär med god precision. Bladet är tillverkat av molybden vanadium-stål och handtag av limmat trä. Levereras i unik presentlåda. Tål inte maskindisk. Shoppa Kockknivar och mer Köksknivar & Knivtillbehör hos Royal Design.
 • Gense Old Farmer Kockkniv - Kockknivar Trä

  Gense Old Farmer Kockkniv - Kockknivar Trä
  Kockkniv från Gense. Den här kniven tillhör serien Old Farmer som kännetecknas av robusta och tidlösa produkter av hög kvalitet. Kockkniven är vass och skär alltid med precision, vilket gör att den passar till att typ av matlagning. Det greppvänliga handtaget är tillverkat av rosenträ och bladet är av högglanspolerat rostfritt stål. Designad av Bent Severin. Shoppa Kockknivar och mer Köksknivar & Knivtillbehör hos Royal Design.