Gense knivprodukter

 • Gense - Old Farmer Classic Grillkniv XL 4-pack

  Gense - Old Farmer Classic Grillkniv XL 4-pack
  Extra stora grillknivar ur serien Old Farmer, en mycket populär bestickserie från Gense. Handtaget är tillverkat av pressat trä och knivbladet av molybden vanadium-stål, särskilt bra för kött och grillat men passar självklart bra även till andra maträtter.Knivarna säljs i 4-pack och kommer i ett träetui. Formgivna av danska Bent Severin.
 • Gense - Old Farmer Micarta Grillkniv XL 4-pack

  Gense - Old Farmer Micarta Grillkniv XL 4-pack
  Extra stora grillknivar ur serien Old Farmer, en mycket populär bestickserie från Gense. Knivens blad är tillverkat av molybden vanadium-stål, särskilt bra för kött och grillat men passar självklart bra även till andra maträtter. Det svarta handtaget är tillverkat av micarta, ett hållbart och vattentåligt material med skiftande yta. Micarta är mycket hygieniskt och lämpar sig väl för köksmiljöer.Knivarna säljs i 4-pack och kommer i ett svart träetui. Formgivna av danska Bent Severin.
 • Gense Old Farmer Kockkniv - Kockknivar Trä

  Gense Old Farmer Kockkniv - Kockknivar Trä
  Kockkniv från Gense. Den här kniven tillhör serien Old Farmer som kännetecknas av robusta och tidlösa produkter av hög kvalitet. Kockkniven är vass och skär alltid med precision, vilket gör att den passar till att typ av matlagning. Det greppvänliga handtaget är tillverkat av rosenträ och bladet är av högglanspolerat rostfritt stål. Designad av Bent Severin. Shoppa Kockknivar och mer Köksknivar & Knivtillbehör hos Royal Design.
 • Gense Norm grillkniv 4-pack Matt rostfritt stål

  Gense Norm grillkniv 4-pack Matt rostfritt stål
  Gense Norm grillkniv 4-pack Matt rostfritt stål