Gense knivprodukter

 • Nobel Knivlägg, gjutjärn (tax) Rostfritt Stål

  Nobel Knivlägg, gjutjärn (tax) Rostfritt Stål
 • Old Farmer Brödkniv 22 cm

  Old Farmer Brödkniv 22 cm
 • Old Farmer Kockkniv 15 cm

  Old Farmer Kockkniv 15 cm
 • Old Farmer Classic Grillkniv XL 4-pack

  Old Farmer Classic Grillkniv XL 4-pack
  Extra stora grillknivar ur serien Old Farmer, en mycket populär bestickserie från Gense. Handtaget är tillverkat av pressat trä och knivbladet av molybden vanadium-stål, särskilt bra för kött och grillat men passar självklart bra även till andra maträtter. Knivarna säljs i 4-pack och kommer i ett träetui. Formgivna av danska Bent Severin.
 • Old Farmer Micarta Grillkniv XL 2-pack

  Old Farmer Micarta Grillkniv XL 2-pack
  Extra stora grillknivar ur serien Old Farmer, en mycket populär bestickserie från Gense. Knivens blad är tillverkat av molybden vanadium-stål, särskilt bra för kött och grillat men passar självklart bra även till andra maträtter. Det svarta handtaget är tillverkat av micarta, ett hållbart och vattentåligt material med skiftande yta. Micarta är mycket hygieniskt och lämpar sig väl för köksmiljöer. Knivarna säljs i 2-pack och kommer i ett svart träetui. Formgivna av danska Bent Severin.
 • Gense Dubbelräfflad nysilver Frukostkniv

  Gense Dubbelräfflad nysilver Frukostkniv
  Den här frukostkniven har en klassisk, tidlös design. Den är dubbelräfflad, och de rena linjerna för den otroligt elegant. Den är designad av Cohr, som har arbetat med silvergods sedan 1887. Den är utförd i nysilver och mäter 19 centimeter i längden.
 • Old Farmer Classic Grillkniv XL 2-pack

  Old Farmer Classic Grillkniv XL 2-pack
  Extra stora grillknivar ur serien Old Farmer, en mycket populär bestickserie från Gense. Handtaget är tillverkat av pressat trä och knivbladet av molybden vanadium-stål, särskilt bra för kött och grillat men passar självklart bra även till andra maträtter. Knivarna säljs i 2-pack och kommer i ett träetui. Formgivna av danska Bent Severin.
 • Old Farmer Micarta Grillkniv XL 4-pack

  Old Farmer Micarta Grillkniv XL 4-pack
  Extra stora grillknivar ur serien Old Farmer, en mycket populär bestickserie från Gense. Knivens blad är tillverkat av molybden vanadium-stål, särskilt bra för kött och grillat men passar självklart bra även till andra maträtter. Det svarta handtaget är tillverkat av micarta, ett hållbart och vattentåligt material med skiftande yta. Micarta är mycket hygieniskt och lämpar sig väl för köksmiljöer. Knivarna säljs i 4-pack och kommer i ett svart träetui. Formgivna av danska Bent Severin.
 • Gense Dubbelräfflad Frukostkniv

  Gense Dubbelräfflad Frukostkniv
  Vacker frukostkniv som är perfekt till både vardags och festligare tillfällen. Den tål maskindisk, vilket för den lätt att rengöra. Den vackra, tidlösa designen är av Cohr. Han har producerat silvergods sedan 1887. Kniven har ett utförande i blankpolerat 830 silver. Den mäter 18,5 centimeter i längden.
ileadilead