Hay knivprodukter

 • Skärbräda, M, 20x30 cm

  Skärbräda, M, 20x30 cm
  Chopping Board är gjord av hygienisk polyeten med stoppputt under för extra stabilitet. Passar både för hemmabruk och industriella kök.
 • Chopping Board skärbräda L 25x40 cm Blue

  Chopping Board skärbräda L 25x40 cm Blue
 • Hay - Hay Skärbräda 40x25 cm Blå

  Hay - Hay Skärbräda 40x25 cm Blå
  Pigga upp matlagningen med färgglad skärbräda från Hay i hygienisk polyeten-plast. Den rektangulära skärbrädan hålls smidigt på plats med hjälp av fötter undertill när du behöver ta i lite extra i skärandet och hackandet. Lämpar sig lika bra hemma som i industriköket. Finns i olika storlekar och färger.
 • Chopping Board skärbräda M 20x30 cm Peach

  Chopping Board skärbräda M 20x30 cm Peach
 • Hay - Hay Skärbräda 30x20 cm Orange

  Hay - Hay Skärbräda 30x20 cm Orange
  Rektangulär skärbräda från Hay i hygienisk polyeten-plast som med sin glada färg piggar upp matlagningen. Praktiska fötter undertill som håller skärbrädan på plats även när måltidens förberedelser kräver en extra kraftansträngning. Passar lika bra för användning hemma som i industriköket. Välj mellan olika storlekar och färger.
 • Chopping Board skärbräda L Ø34 cm Off-white

  Chopping Board skärbräda L Ø34 cm Off-white
 • Hay - Hay Skärbräda rund Ø34 cm Offwhite

  Hay - Hay Skärbräda rund Ø34 cm Offwhite
  Rund skärbräda från Hay i hygienisk polyeten-plast. Med en diameter på 34 cm finns det gott om arbetsyta, vare sig det är salladens grönsaker eller frukostbrödet som ska delas. Undertill finns praktiska fötter som håller skärbrädan stadigt på plats. Låt skärbrädan bli en del av dukningen och använd den som serveringsbricka eller låt den bli en fin inredningsdetalj i köket när den inte används.
ilead