Andra varumärken

Normann Copenhagen knivprodukter

 • Normann Copenhagen Pizzaskärare Grå

  Pizzaskärare Grå Normann Copenhagen
 • Normann Copenhagen Pizzaskärare Svart

  Pizzaskärare Svart Normann Copenhagen
 • Tivoli Tour Ostkniv Teak & Mässing

  Med eleganta material som teak och mässing kan det inte gå fel! Detta har Normann Copenhagen haft i åtanke när de skapat en magisk kollektion i samarbete med Tivoli i Köpenhamn. Den trevliga nöjesparken är den perfekta inspirationskällan, och områdets detaljer översätts perfekt till inredningsprodukter. Här presenteras serien Tour, som innehåller salladsbestick och ostverktyg. Här visas en ostkniv, som fått en hänförande design. Enkla och skarpa linjer knyts samman perfekt i mässingsdetaljer och ett bekvämt skaft i teakträ. Med ett modernt och tidlöst uttryck passar produkterna perfekt i varje hem!  Specifikationer:- Färg: Teak och mässing.- Material: Teakträ och PVD-pläterat rostfritt stål.- Vidd: 3,5 cm.- Längd: 20 cm.- Djup: 2 cm. 
 • Normann Copenhagen Mesh Brödkniv

  Stilren brödkniv i enhetlig design!Med ett handtag utvecklat för ergonomiskt grepp och med ett enkelt och elegant mönster bidrar Mesh brödkniv inte bara med en otrolig skärpa, utan också med ett dekorativt inslag i köket. Kniven är av hög kvalité och tillverkad för hand i 100 % rostfritt stål. Även balansen mellan handtag och skaft är väl genomtänkt för att användningen ska gå så säkert och smidigt som möjligt! Brödkniven är ett av kökets mest grundläggande tillbehör, just därför finns det all anledning att göra den så vacker som möjligt. För Normann Copenhagen är nämligen design minst lika viktigt som kvalité och funktionalitet, vilket bidragit till att denna brödkniv står ut från mängden. Det mönstrade handtaget och blanka bladet passar utmärkt i alla hem och kommer garanterat göra vardagen lite enklare! Specifikationer:- Material: 100 % rostfritt stål.- Ergonomiskt grepp.- Handgjord kniv i hög kvalité! 
 • Normann Copenhagen Mesh Kockkniv

  Stilren kockkniv från Normann Copenhagen! Kökets kanske viktigaste produkt, kockkniven, bör alltid vara av absolut högsta kvalité och design. När Normann Copenhagen tillverkade kniv-serien Mesh tog de detta på allvar och skapade en elegant kniv med exklusiv look. Kockkniven är tillverkad för hand i 100 % rostfritt stål och bidrar med en enhetlig känsla av kvalité och estetik på köksbänken. Det mönstrade handtaget är designat för ett ergonomiskt hackande, och för att din användning ska bli så enkel och säker som möjligt!Även knivar förtjänar en vacker design och en genomtänkt form. För Normann Copenhagen är design minst lika viktigt som funktionalitet, vilket gjort att serien Mesh är någonting utöver det vanliga. Detta är en utmärkt kockkniv för det moderna hemmet och kommer garanterat att göra alla nöjda! Specifikationer:- Material: 100 % rostfritt stål.- Ergonomiskt grepp.- Handgjord kniv i hög kvalité!  
 • Normann Copenhagen Mesh Skalkniv

  För de lite mindre uppgifterna!Skala frukt eller grönsaker med denna lilla och eleganta skalkniv från Normann Copenhagen. Hemmahörande i serien Mesh vittnar kniven om en vacker design och en pålitlig tillverkning. Det mönstrade handtaget är inte bara en estetisk detalj, utan även tillverkat för en ergonomisk och säker användning. Balansen i kniven är välgenomtänkt och du kommer snart märka att denna skalkniv enkelt genomför alla de där mindre uppgifterna!Tillverkad för hand i 100 % rostfritt stål håller kniven hög kvalité, samtidigt som den är en elegant detalj på köksbänken. Även knivar förtjänar en vacker design, något som Normann Copenhagen tagit på största allvar! Specifikationer:- Material: 100 % rostfritt stål.- Ergonomiskt grepp.- Handgjord kniv i hög kvalité!