Opto Design knivprodukter

 • Skärbräda - Lilla My

  Skärbräda - Lilla My
  Vit skärbräda i storlek 40 x 17 cm, med olika motiv av Lilla My. Handgjord i Sverige av MDF-trä, med hög kvalité. (En klassisk Mumin design från Tove Janssons ursprungliga skisser.
 • Opto Design - Mumin Kram Skärbräda 30x20 cm Rosa

  Opto Design - Mumin Kram Skärbräda 30x20 cm Rosa
  Den här söta skärbrädan från Opto Design gör matlagningen lite roligare. Motivet ”Kram” föreställer Mumin och Snorkfröken i en kärleksfull kram på en blomstrande äng mot en rosa bakgrund, inspirerat av Tove Janssons originalteckningar av Mumin.Skärbrädan är inte bara en nödvändighet i ett kök utan ger även en färgklick till sammanhanget om den används som serveringsbricka eller när den får stå framme mellan måltiderna. Passar lika bra som en present till en muminälskare som en färgsprakande inredningsdetalj i ditt hem.Handgjord i Sverige av högkvalitativt MDF-trä.
 • Skärbräda Mumin Online

  Skärbräda Mumin Online
  En handgjord skärbräda tillverkad i Sverige av hög kvalitativt MDF trä, från FSC-märkt skog. Med ett härligt motiv av Tove Janssons olika karaktärer från Mumindalen uppradade längs varandra. • Storlek: 40x17 cm, lika passande som serveringsupplägg som skärbräda!
 • Opto Design Nora Skärbräda 30x20 Cm - Skärbrädor Björkfanér Grå

  Opto Design Nora Skärbräda 30x20 Cm - Skärbrädor Björkfanér Grå
  Nora Skärbräda, 30x20 Cm från Opto Design. Skärbrädor Grå Björkfanér. Shoppa Skärbrädor och mer Köksknivar & Knivtillbehör hos Royal Design.
 • Opto Design Mumin Doorstep Skärbräda - Skärbrädor Mix

  Opto Design Mumin Doorstep Skärbräda - Skärbrädor Mix
  Från kollektionen Moomin Doorstep från Opto Design hittar vi olika tillbehör till ditt hem så som Brickor, underlägg och en skärbräda med ett härligt motiv. Shoppa Skärbrädor och mer Köksknivar & Knivtillbehör hos Royal Design.
 • Opto Design Stig Lindberg Fruktlåda Skärbräda 17x40 Cm - Skärbrädor Björk Svart

  Opto Design Stig Lindberg Fruktlåda Skärbräda 17x40 Cm - Skärbrädor Björk Svart
  Den här skärbrädan från Opto Design är designad av en av Sveriges främsta formgivare – Stig Lindberg. Den är tillverkad i Sverige av högkvalitativt björkträ, och har måtten 17x40 cm. I samma kollektion finner du även bordstabletter, brickor och grytunderlägg, och dessa kan med fördel kombineras med varandra. Shoppa Skärbrädor och mer Köksknivar & Knivtillbehör hos Royal Design.
 • Opto Design Akvaria Skärbräda 27x14 Cm - Skärbrädor Björk Grön

  Opto Design Akvaria Skärbräda 27x14 Cm - Skärbrädor Björk Grön
  Skärbrädan Akvaria från Opto Design är designad av Lisa Larsson som är en av Sveriges mest berömda keramiska formgivare. Skäbrädan är tillverkad av björkträ och har unika mönster i form av en fisk i tre olika utföranden och färger. Björkträ Finns i tre olika utföranden - Gröna prickar, blå prickar och ränder Handdisk Shoppa Skärbrädor och mer Köksknivar & Knivtillbehör hos Royal Design.
ilead