SekiRyu knivprodukter

SekiRyu är ett varumärke som klingar japanskt och orten Seki är en stad i Japan med lång historia av knivsmide. Varumärket grundades 1974, ägs av OHZAWA SWORDS CO.,LTD, och tillverkar kockknivar för varierad matlagning. I sortimentet har SekiRyu knivar av typen nakiri, deba, sashimi och kockknivar med hål i knivbladet.

Återförsäljare av SekiRyu: Amazon.se

  • Sekiryu gyuto

    Sekiryu gyuto
    japansk Takefu vg10 superstål med 33 lager rostfritt stål. Med lyxig förpackning är matlagningskniven också ett klokt val som present.
  • Knivpaket med 3 japanska knivar

    Knivpaket med 3 japanska knivar
    SEKIRYU Sashimi Santoku Nakiri. Sashimi (21 cm långt blad) är den perfekta kniven att filea och skära rå fisk för en riktig japansk sashimi. Santoku (16,5 cm långt blad) är en idealisk kniv för all användning av det japanska köket, med grönsaker, fisk och kött. Nakiri (16,5 cm långt blad) är en mycket mångsidig kniv, särskilt lämplig för att skiva grönsaker eller skära dem julienne och för att hacka kött.
  • 4 japanska knivar - SEKIRYU knivpaket

    4 japanska knivar - SEKIRYU knivpaket
    SEKIRYU Sashimi Deba Santoku Nakiri - 4 japanska knivar/köksknivar tillverkade i Japan. Det mycket vassa bladet består av flera lager av rostfritt stål som säkerställer lång livslängd och enkel skärpning. Det ergonomiska handtaget är tillverkat av mycket lätt poppelträ.