Stelton knivprodukter

 • Stelton Sixtus Skärbräda i Ek

  Stelton Sixtus Skärbräda i Ek
  Denna skärbräda fulländar Sixtus-serien från Stelton och ger dig det perfekta skärelementet till sommarens grillkvällar. Sixtus är designad av Søren Refsgaard som här skapat ett grillset präglat av Steltons välkända DNA med stark minimalistisk formgivning och rostfritt stål. Skärbrädan har praktiska ränder som fångar upp köttsaft och tillsammans med övriga från Sixtus-serien har du ett fulländat set för att både grilla och servera läckra måltider på nolltid.
 • Stelton Ostknivar til 527, 2 stycken

  Stelton Ostknivar til 527, 2 stycken
  2 original knivar till din Stelton ostskärare modell 527. Knivarna är i syrafast rostfritt stål.
 • Stelton Trigono Filékniv

  Stelton Trigono Filékniv
  Trigono är en serie med fem unika knivar, alla med sig egen specialitet. De är designade av den danska arkitekten Simon Kalmer som hade en vision om att skapa en enkel design som har ett tydligt geometriskt formspråk. Bladen är gjorda av japanskt Chromium 18 stål som är ett mycket slitstarkt stål vilket gör att Trigono bladen har en unik skärpa under en lång tid samtidigt som de har en hög fläckavvisande effekt mot sura produkter. Chromium 18 stål har en perfekt balans mellan hållbar hårdhet och mjukhet som resulterar i skarpa knivar som även är lätta att underhålla. Den unika viktbalansen och knivbladets triangulära form, kombineras till ett säkert och behagligt handtag för alla storlekar. Kniven ska rengöras för hand och tål inte att köras i diskmaskin.Denna filékniv mäter 2,9 cm. x 3 cm. x 32,5 cm.
 • Stelton Sixtus Trancherkniv

  Stelton Sixtus Trancherkniv
  Med denna kniv kan du skära upp alla stekar under sommarens härliga grillkvällar. Det vassa designen från Sixtus-serien är designad av Søren Refsgaard och tillverkad i hållbart rostfritt stål. Serien är skapad för grillen och är ett måste för dig som älskar att grilla under sommaren. Materialet är resistent mot rost och otroligt lätt att rengöra.
 • Stelton Trigono Brödkniv

  Stelton Trigono Brödkniv
  Trigono är en serie med fem unika knivar, alla med sig egen specialitet. De är designade av den danska arkitekten Simon Kalmer som hade en vision om att skapa en enkel design som har ett tydligt geometriskt formspråk. Bladen är gjorda av japanskt Chromium 18 stål som är ett mycket slitstarkt stål vilket gör att Trigono bladen har en unik skärpa under en lång tid samtidigt som de har en hög fläckavvisande effekt mot sura produkter. Chromium 18 stål har en perfekt balans mellan hållbar hårdhet och mjukhet som resulterar i skarpa knivar som även är lätta att underhålla. Den unika viktbalansen och knivbladets triangulära form, kombineras till ett säkert och behagligt handtag för alla storlekar. Kniven ska rengöras för hand och tål inte att köras i diskmaskin.Denna brödkniv mäter 2,9 cm. x 4,9 cm. x 38,5 cm.
 • Stelton Maya 2000 stekkniv, 4 st, rostfritt stål

  Stelton Maya 2000 stekkniv, 4 st, rostfritt stål
  Komplettera bestickkollektionen med den nya Maya 2000-grillkniven från det danska designhuset Stelton. Precis som seriens andra delar har kniven den klassiska triangulära formen. Det ger dig ett behagligt grepp, samtidigt som det bidrar till knivens vackra och tidlösa look.Kniven är utrustad med vassa tänder, så att du enkelt kan skära i biffen eller de grillade grönsakerna. Perfekt att duka fram ihop med resten av Maya 2000-serien när det vankas grillat på menyn. Tål maskindisk.Trots att besticksetet Maya designades 1962 är det fortfarande en bästsäljare. Det har belönats med flera stora designpris och ingår i de permanenta samlingarna på Museum of Modern Art i New York och The Victoria and Albert Museum i London. I samband med millenieskiftet nylanserades serien som Maya 2000, som är snarlik originalet men har en något längre och slankare design.
 • Stelton Trigono Kockkniv

  Stelton Trigono Kockkniv
  Trigono är en serie med fem unika knivar, alla med sig egen specialitet. De är designade av den danska arkitekten Simon Kalmer som hade en vision om att skapa en enkel design som har ett tydligt geometriskt formspråk. Bladen är gjorda av japanskt Chromium 18 stål som är ett mycket slitstarkt stål vilket gör att Trigono bladen har en unik skärpa under en lång tid samtidigt som de har en hög fläckavvisande effekt mot sura produkter. Chromium 18 stål har en perfekt balans mellan hållbar hårdhet och mjukhet som resulterar i skarpa knivar som även är lätta att underhålla. Den unika viktbalansen och knivbladets triangulära form, kombineras till ett säkert och behagligt handtag för alla storlekar. Kniven ska rengöras för hand och tål inte att köras i diskmaskin.Denna kockkniv mäter 2,9 cm. x 4,1 cm. x 34,5 cm.
 • Stelton - Trigono Kockkniv 34,5 cm

  Stelton - Trigono Kockkniv 34,5 cm
  Kockkniv från Stelton. Trigono är en serie bestående av fem olika knivar, en för varje syfte. De designades av den danske arkitekten Simon Kalmer. Bladen är tillverkade av japanskt Chromium 18 stål, ett slitstarkt rostfritt stål, vilket säkerställer att Trigono-bladen har en unik skärpa under längsta möjliga tid, samt en hög fläckavvisande effekt mot sura livsmedel. Design från Stelton är baserad på skandinavisk designfilosofi, bra design skall vara attraktiv och funktionell så att det kan användas i vardagen. Stelton design erbjuder eleganta och innovativa produkter till alla som uppskattar kvalitetsdesign.
 • Stelton Norstaal Pure Black Förskärare - Förskärare & Trancherknivar Rostfritt Stål Svart

  Stelton Norstaal Pure Black Förskärare - Förskärare & Trancherknivar Rostfritt Stål Svart
  Förskärare från Steltons Pure Black-kollektion som är designad av designduon HolmbäckNordentoft. Kniven har en hög funktionalitet och en stram, stilfull look som har en flytande övergång från skaft till knivblad eftersom kniven är tillverkad i 100% rostfritt kromstål. Den enkla designen och den speciella ytbehandlingen gör kniven mycket hygienisk och lätt att rengöra, samtidigt ger den mattsvarta beläggningen ett fantastiskt bra grepp. Kött, grönsaker, frukter - det finns ingenting som inte Pure Black klarar av.Pure Black är en del av Steltons designfamilj Norstaal. Shoppa Förskärare & Trancherknivar och mer Köksknivar & Knivtillbehör hos Royal Design.
 • Stelton - Trigono Santokukniv 32,5 cm

  Stelton - Trigono Santokukniv 32,5 cm
  Santokukniv från Stelton. Trigono är en serie bestående av fem olika knivar, en för varje syfte. De designades av den danske arkitekten Simon Kalmer. Bladen är tillverkade av japanskt Chromium 18 stål, ett slitstarkt rostfritt stål, vilket säkerställer att Trigono-bladen har en unik skärpa under längsta möjliga tid, samt en hög fläckavvisande effekt mot sura livsmedel. Design från Stelton är baserad på skandinavisk designfilosofi, bra design skall vara attraktiv och funktionell så att det kan användas i vardagen. Stelton design erbjuder eleganta och innovativa produkter till alla som uppskattar kvalitetsdesign.
 • Trigono Grönsakskniv 13,3 cm Rostfritt Stål

  Trigono Grönsakskniv 13,3 cm Rostfritt Stål
 • Trigono Filékniv 20 cm Rostfritt Stål

  Trigono Filékniv 20 cm Rostfritt Stål
 • Trigono Kockkniv 25,3 cm Rostfritt Stål

  Trigono Kockkniv 25,3 cm Rostfritt Stål
 • Trigono Brödkniv 38,5 cm Rostfritt Stål

  Trigono Brödkniv 38,5 cm Rostfritt Stål
 • Stelton Trigono Kockkniv - Kockknivar Rostfritt Stål

  Stelton Trigono Kockkniv - Kockknivar Rostfritt Stål
  Kockkniv från Stelton har enkel design i rostfritt stål. Den har slitstarkt, högkvalitativt material med unik skärpa perfekt för alla slags kötträtter. Den har behagligt handtag för bättre grepp. Formgiven av Simon Kalmer. Om kockkniv från Stelton- Från serien Trigono.- Finns även som brödkniv.- Dansk design.- Slitstarkt material.- Tillverkad av rostfritt stål.- Unik skärpa.- Djup: 345 mm.- Bredd: 29 mm.- Höjd: 41 mm. Skötselråd för kockkniv- Endast handdisk. Shoppa Kockknivar och mer Köksknivar & Knivtillbehör hos Royal Design.
 • Stelton Trigono Filékniv - Filéknivar Rostfritt Stål

  Stelton Trigono Filékniv - Filéknivar Rostfritt Stål
  Filékniven från Stelton har enkel design i rostfritt stål. Den har slitstarkt, högkvalitativt material med unik skärpa. Den har behagligt handtag för bättre grepp. Formgiven av Simon Kalmer. Om filékniven från Stelton- Från serien Trigono.- Finns även som kockkniv.- Dansk design.- Slitstarkt material.- Tillverkad av rostfritt stål.- Unik skärpa.- Djup: 325 mm.- Bredd: 29 mm.- Höjd: 30 mm. Skötselråd för filékniven- Endast handdisk. Shoppa Filéknivar och mer Köksknivar & Knivtillbehör hos Royal Design.
 • Stelton Sixtus Skärbräda - Skärbrädor Ek

  Stelton Sixtus Skärbräda - Skärbrädor Ek
  Skärbrädan Sixtus från Stelton har en elegant design, med ett praktiskt avrinningsspår som gör att du undviker onödigt spill. Den är tillverkad av det hållbara naturmaterial ek, som även har bakterieavvisande egenskaper. Egenskaper: Tillverkad i massiv FSC-cerifierad europeisk ek Skonsam mot dina knivar Storlek som gör att den passar perfekt i köksskåpet Shoppa Skärbrädor och mer Köksknivar & Knivtillbehör hos Royal Design.
 • Stelton - Trigono Knivblock Grå

  Stelton - Trigono Knivblock Grå
  Knivblock från Stelton. Knivblocket är tillverkat av BPA- och ftalatfri ABS-plast och har en bekväm matt yta, utrustat med långa plaststavar för säker och skonsam förvaring så att bladen hållas vassa under en längre tid.. Knivblocket rymmer 7 knivar.Design från Stelton är baserad på skandinavisk designfilosofi, bra design skall vara attraktiv och funktionell så att det kan användas i vardagen. Stelton design erbjuder eleganta och innovativa produkter till alla som uppskattar kvalitetsdesign.
 • Stelton - Trigono Grönsakskniv 27 cm

  Stelton - Trigono Grönsakskniv 27 cm
  Grönsakskniv från Stelton. Trigono är en serie bestående av fem olika knivar, en för varje syfte. De designades av den danske arkitekten Simon Kalmer. Bladen är tillverkade av japanskt Chromium 18 stål, ett slitstarkt rostfritt stål, vilket säkerställer att Trigono-bladen har en unik skärpa under längsta möjliga tid, samt en hög fläckavvisande effekt mot sura livsmedel. Design från Stelton är baserad på skandinavisk designfilosofi, bra design skall vara attraktiv och funktionell så att det kan användas i vardagen. Stelton design erbjuder eleganta och innovativa produkter till alla som uppskattar kvalitetsdesign.
 • Stelton - Trigono Filékniv 32,5 cm

  Stelton - Trigono Filékniv 32,5 cm
  Filékniv från Stelton. Trigono är en serie bestående av fem olika knivar, en för varje syfte. De designades av den danske arkitekten Simon Kalmer. Bladen är tillverkade av japanskt Chromium 18 stål, ett slitstarkt rostfritt stål, vilket säkerställer att Trigono-bladen har en unik skärpa under längsta möjliga tid, samt en hög fläckavvisande effekt mot sura livsmedel. Design från Stelton är baserad på skandinavisk designfilosofi, bra design skall vara attraktiv och funktionell så att det kan användas i vardagen. Stelton design erbjuder eleganta och innovativa produkter till alla som uppskattar kvalitetsdesign.
 • Stelton - Trigono Brödkniv 38,5 cm

  Stelton - Trigono Brödkniv 38,5 cm
  Brödkniv från Stelton. Trigono är en serie bestående av fem olika knivar, en för varje syfte. De designades av den danske arkitekten Simon Kalmer. Bladen är tillverkade av japanskt Chromium 18 stål, ett slitstarkt rostfritt stål, vilket säkerställer att Trigono-bladen har en unik skärpa under längsta möjliga tid, samt en hög fläckavvisande effekt mot sura livsmedel. Design från Stelton är baserad på skandinavisk designfilosofi, bra design skall vara attraktiv och funktionell så att det kan användas i vardagen. Stelton design erbjuder eleganta och innovativa produkter till alla som uppskattar kvalitetsdesign.
 • Stelton Trigono Grönsakskniv

  Stelton Trigono Grönsakskniv
  Trigono är en serie med fem unika knivar, alla med sig egen specialitet. De är designade av den danska arkitekten Simon Kalmer som hade en vision om att skapa en enkel design som har ett tydligt geometriskt formspråk. Bladen är gjorda av japanskt Chromium 18 stål som är ett mycket slitstarkt stål vilket gör att Trigono bladen har en unik skärpa under en lång tid samtidigt som de har en hög fläckavvisande effekt mot sura produkter. Chromium 18 stål har en perfekt balans mellan hållbar hårdhet och mjukhet som resulterar i skarpa knivar som även är lätta att underhålla. Den unika viktbalansen och knivbladets triangulära form, kombineras till ett säkert och behagligt handtag för alla storlekar. Kniven ska rengöras för hand och tål inte att köras i diskmaskin.Denna grönsakskniv mäter 2,5 cm. x 3 cm. x 27 cm.