Victorinox knivprodukter

Ibach i Schweiz är hemvist för märket Victorinox. Deras knivar har tillverkats där sedan 1884. Knivarna finns för många olika ändamål och används i både hem och på restaurangkök över hela världen. Kanske är det för att det är prisvärd kvalitet bakom Victorinox köksknivar. Vill du skaffa flera knivar på en gång kan du kolla närmare på Victorinox knivset

 • Victorinox Knivset Kockkniv Brödkniv Skalkniv Filékniv

  Victorinox Knivset Kockkniv Brödkniv Skalkniv Filékniv
  Ett mycket prisvärt knivset med kvalitetsknivar från välkända Victorinox. I detta set får du 4 st knivar, allt du behöver för att briljera i köket!  Victorinox Kockkniv 22 cm Rosenträ Kockkniv med skaft av Rosenträ, bladlängd 22 cm. Detta är en mindre kniv i Victorinox Wood serie av kockknivar med traditionella handtag i Rosenträ. Kockkniven är av mindre storlek och har ett behagligt grepp i trä med ett balanserat blad.Kockknivar är användbara och väldigt allround speciellt när de något mindre som den här. Man hackar och skär allt utan några problem. En bra kockkniv, som den här, gör matlagningen till ett rent nöje. Victorinox Brödkniv 26 cm Rosenträ Brödkniv sågtandad med skaft i Rosenträ, bladlängd 26 cm. En bröd- och bagarkniv från Victorinox med ett bekvämt handtag av Rosenträ, den professionella benämningen är konditorkniv.Knivens egenskaper gör den idealisk för att skära både mjukt och frasigt bröd utan att det trasas sönder. Den ligger mycket smidigt i handen, är lätthanterad och med ett klassiskt handtag i rosenträ så passar den in i nästan alla miljöer och stilar på kök. Victorinox Skalkniv 8 cm Rosenträhandtag Skalkniv med spets i rostfritt stål och skaft i rosenträ, totalt 18,2 cm lång, bladlängd 8 cm och och bladbredd 19 mm.Skalkniven är en av de mest användbara knivarna i köket, denna är en praktisk spetsig skalkniv med ett behagligt handtag i rosenträ som gör den lättanvänd. Den är obetydligt större än skalkniven med artikelnr 5.0600 och ingår i matlagningens ABC där den väl fyller en mängd olika användningsområden. Victorinox Flexibel Filékniv 18 cm Rosenträ Filékniv med flexibelt blad och skaft i Rosenträ, bladlängd 18 cm. Filéknivar kännetecknas av sina smala, långa, spetsiga och lätt böjliga klingor. Likt kirurgens skalpell är filékniven ett precisionsverktyg och med kniven avlägsnas fiskfilén med lätthet från ryggbenet. Det flexibla bladet gör det enkelt att följa benens rundning och ger fina filéer.
 • Victorinox Knivset Kockkniv Brödkniv Skalkniv

  Victorinox Knivset Kockkniv Brödkniv Skalkniv
  Ett mycket prisvärt knivset med kvalitetsknivar från välkända Victorinox. I detta set får du 3 st knivar, allt du behöver för att briljera i köket!  Victorinox Kockkniv 19 cm Rosenträ Kockkniv med skaft av Rosenträ, bladlängd 19 cm. Detta är en mindre kniv i Victorinox Wood serie av kockknivar med traditionella handtag i Rosenträ. Kockkniven är av mindre storlek och har ett behagligt grepp i trä med ett balanserat blad.Kockknivar är användbara och väldigt allround speciellt när de något mindre som den här. Man hackar och skär allt utan några problem. En bra kockkniv, som den här, gör matlagningen till ett rent nöje. Victorinox Brödkniv 26 cm Rosenträ Brödkniv sågtandad med skaft i Rosenträ, bladlängd 26 cm. En bröd- och bagarkniv från Victorinox med ett bekvämt handtag av Rosenträ, den professionella benämningen är konditorkniv.Knivens egenskaper gör den idealisk för att skära både mjukt och frasigt bröd utan att det trasas sönder. Den ligger mycket smidigt i handen, är lätthanterad och med ett klassiskt handtag i rosenträ så passar den in i nästan alla miljöer och stilar på kök. Victorinox Skalkniv 8 cm Rosenträhandtag Skalkniv med spets i rostfritt stål och skaft i rosenträ, totalt 18,2 cm lång, bladlängd 8 cm och bladbredd 19 mm.Skalkniven är en av de mest användbara knivarna i köket, denna är en praktisk spetsig skalkniv med ett behagligt handtag i rosenträ som gör den lättanvänd. Den är obetydligt större än skalkniven med artikelnr 5.0600 och ingår i matlagningens ABC där den väl fyller en mängd olika användningsområden.
 • Victorinox Knivset 3 Delar

  Victorinox Knivset 3 Delar
  Med Victorinox knivset i 3 delar, skär du enkelt genom alla typer av mat. Var och en av de tre köksknivarna har ett elegant, robust handtag av lönnträ, vars mönstrade yta har polerats manuellt för ett smidigt och bekvämt grepp. Just, lönnträ ger slittåliga handtag med hög lyster. Den minsta kniven, med bladlängd 12 cm, är verktyget att sträcka sig efter när du skala eller skära små frukter och grönsaker. Bägge köksknivarna på 19- respektive 22 cm ger jämna snitt i tillagat och grillat kött. Dessutom är de utmärkta för att skära och hacka större frukter och grönsaker som meloner och kål. Knivar och redskap med handtag av lönnträ tål undantagsvis att maskindiskas men de skall i huvudsak handdiskas för att få en lång livslängd.Sedan starten 1884, har Victorinox berikat världen med knivar av rostfritt stål. De är mycket populära i restaurangkök för sin höga kvalitet och prisvärdhet, knivarna tillverkas i den lilla Schweiziska staden Ibach-Schwyz.
 • Victorinox Swiss Classic knivset 5 delar

  Victorinox Swiss Classic knivset 5 delar
  Knivset från Victorinox som ser till att du är förberedd i köket. Setet innehåller fem olika knivar: en tandad skalkniv 8 cm, en tandad tomatkniv 11 cm, en skalkniv 8 cm, en brödkniv 21 cm och en kockkniv 19 cm.Knivsetet är en del av Swiss Classic-serien, vilket innebär att de ger en mångsidig design och hög kvalitet. Alla fem knivar har ergonomiska handtag som är tillverkad av svart plast. Dessutom tål knivarna diskmaskin.
 • Victorinox Knivset 2 Delar

  Victorinox Knivset 2 Delar
  Knivset från Victorinox. Setet består av en brödkniv 21 cm och en kockkniv 19 cm. Knivarna har maple wood handtag och handdisk rekommenderas.
 • Victorinox Tandad Skalkniv 8 cm Nylonhandtag Svart

  Victorinox Tandad Skalkniv 8 cm Nylonhandtag Svart
  Skalkniv med ett tandat rakt halvspetsigt blad och svart skaft i nylon, bladlängd 8 cm. Skalknivar finns i en mängd olika utformning och storlek och det är smak och tycke som avgör vilken man väljer. Erfarenhet visar att det kan vara bra att ha flera olika i varierande storlek och funktion för att täcka in de flesta arbetsmomenten i köket.Detta är en smidig skalkniv för den som vill ha en högklassig kniv i köket som ett bra komplement till de stora kockknivarna i kökslådan. Den är mycket behändig och lätthanterlig. Det ergonomiska nylonhandtagen sitter som gjutet i handen.Kniven har ett rostfritt blad med en europeisk slipning som gör att knivseggen håller skärpan på ett utmärkt sätt. Eftersom kniven är tandad så kan man utan problem skära genom hårdare skal.Att skala, skrapa och skära allt från lök och potatis till frukt och bär blir till en barnlek.Victorinx Swiss Classic är en serie knivar och köksredskap av klassiskt snitt och snygg finish. Knivbladen i rostfritt stål håller hög kvalité, har god skärpa och är lättslipade. Handtagen som är ergonomiska med nylonskaft i skön kvalitet, ger bra knivar i köket till ett bra pris.Tål maskindisk men handdisk rekommenderas. Rätt skötsel och hantering ger en lång livslängd.Victorinox är kända för sina schweiziska arméknivar med multifunktion och har sedan 1884 berikat världen med sina högkvalitativa knivar gjorda i rostfritt stål.
 • Victorinox Flexibel Laxkniv med Fibroxhandtag 30 cm

  Victorinox Flexibel Laxkniv med Fibroxhandtag 30 cm
  En laxkniv med följsamt blad som är perfekt att skära upp tunna skivor lax med. Bladets längd är 30 cm. Laxknivens handtag är ergonomiskt utformat i materialet Fibrox som ger ett bra grepp i alla miljöer.Lång tids erfarenhet har utformat en perfekt laxkniv och med klingans böjlighet och optimala härdning blir det ett givet val av proffsverktyg till alla och envars kök.Vicorinox Fibrox-serien är världsomspännande, välkänd och uppskattad inom restaurang- och livsmedelsbranschen för sin prisvärda, jämna kvalitet av högt snitt som gör den tillgängliga för alla.Fibroxhandtaget ger bekvämt grepp i vått och torrt och tål att maskindiskas i upp till 150 grader C för sterilisering, rekommendationen är dock att kniven skall handdiskas. Bladet av rostfritt stål är lätt att skärpa och slipa.Rätt skötsel och hantering ger en lång livslängd.
 • Victorinox - Kebony Kockkniv 19 cm

  Victorinox - Kebony Kockkniv 19 cm
  En 19 cm lång kockkniv med greppvänligt rosenträhandtag. Längden på bladet gör denna kniv särskilt bra som allroundkniv. Lätt att arbeta med och låg vikt gör den också lätt att hantera. Tack vare stålets mix i knivbladet håller denna kniv skärpan mycket bra samtidigt som den är lätt att slipa upp.
 • Victorinox Filékniv Flexibel med Fibroxhandtag 20 cm

  Victorinox Filékniv Flexibel med Fibroxhandtag 20 cm
  En stor och lätt böjlig filékniv, bladet är 20 cm långt och den har ett Fibroxhandtag. En bra storlek som gör det enkelt att arbeta med lite större fisk och fågel. Med den här i köket blir det svårt att skilja proffs från amatörer, nu är det tid att utöka knivredskapen.Vicorinox Fibrox-serien är världsomspännande, välkänd och uppskattad inom restaurang- och livsmedelsbranschen för sin prisvärda, jämna kvalitet av högt snitt som gör den tillgängliga för alla.Fibroxhandtaget ger bekvämt grepp i vått och torrt och tål att maskindiskas i upp till 150 grader C för sterilisering, rekommendationen är dock att kniven skall handdiskas. Bladet av rostfritt stål är lätt att skärpa och slipa.Rätt skötsel och hantering ger en lång livslängd.
 • Victorinox Butcher's Knives Fibrox urbeningskniv 15 cm.

  Victorinox Butcher's Knives Fibrox urbeningskniv 15 cm.
  Den flexibla urbeningskniven från Victorinox gör livet i köket lite enklare när kött ska benas ur. Det böjda bladet är 15 cm. och är tillverkat av högkvalitets rostfritt stål, så du kan vara säker på att det är en utmärkt produkt.Dessutom är kniven en del av Butcher's Knives Fibrox-serien, vilket innebär att särskilt slaktaren kommer ha nytta av kniven. Handtaget är gjort av ett praktiskt plastmaterial som har en grov yta, vilket gör att kniven ligger säkert i handen vid användning - oavsett om dina fingrar är blöta eller torra.
 • Victorinox Lax och Skinkkniv Räfflad 30 cm maple wood

  Victorinox Lax och Skinkkniv Räfflad 30 cm maple wood
  Lax och Skinkkniv med skaft i maple wood, bladlängd 30 cm En olivslipad förskärare som är mycket användbar. Trancherknivens handtag är ergonomisk och väl avvägt i trä. Att kniven är olivslipad innebär att det som man skivar inte fastnar och släpper lätt från bladet, därför är det en excellent trancheringskniv. Fungerar både till skinka, lax, rostbiff och pastrami, ja helt enkelt till det mesta som behöver skivas till tunna skivor. Kvalitetsknivar är som goda viner, de blir bättre med tiden och med den här kniven skivar du lätt upp det som skall finns på tapas tallriken.  Victorinox  Wood, en serie knivar och tillbehör som har en tidlös design med sköna handtag i vackert polerat maple wood. Träet odlas i Indien och är FSC-certifierat. Maple wood är ett hårt träslag med hög oljehalt och lågt krympningstal.Maple wood ger tåliga handtag med en hög lyster som också står emot fukt och väta bra. Knivarna och redskapen är lätta att rengöra och är i rostfritt stål med god skärpa.Knivar och redskap med handtag av maple wood tål undantagsvis att maskindiskas men de skall i huvudsak handdiskas för att få en lång livslängd. Sedan starten 1884,  har Victorinox berikat välden med knivar av rostfritt stål.  De är mycket populära i restaurangkök för sin höga kvalitet och prisvärdhet,  knivarna tillverkas i den lilla Schweiziska staden Ibach-Schwyz.
 • Victorinox Kinesisk Kockkniv med Fibroxhandtag 18 cm

  Victorinox Kinesisk Kockkniv med Fibroxhandtag 18 cm
  En kinesisk kockkniv från Victorinox som håller högsta kvalité. Ett ordentligt och ergonomiskt fibroxhandtag ger ett välavägt grepp om hackarens handtag, bladlängden är 18 cm.Bladet är rakt och brett och utseendet påminner om en köttyxas. Trots sitt klumpiga yttre har tusentals år av användning i kinesisk asiatiska kök utvecklat ett smidigt precisionsverktyg med stor allsidighet. Att en kockkniven är så här stor kan verka lite avigt till en början, men efter lite användning blir den kinesiska kockkniven en mycket bra allround kniv.Tyngdkraften och eggens skärpa gör att hackaren är lättanvänd och den strimlar och finhackar benfritt kött, kyckling, fisk, skaldjur och grönsaker med enkelhet.Att knivhackaren är väl anpassad för det asiatiska köket är välkänt men nu har även västerlandets kockar insett, det som kineserna har vetat sen Mingdynastin, att den kinesiska kockkniven hör hemma i alla moderna kök. Nu kan hemmakocken hacka sig en pannbiff med lök eller yxa till sig en rejäl Tournedos av filén och strimla salladen med sin Kinesiska Kockkniv.Vicorinox Fibrox-serien är världsomspännande, välkänd och uppskattad inom restaurang- och livsmedelsbranschen för sin prisvärda, jämna kvalitet av högt snitt som gör den tillgängliga för alla.Fibroxhandtaget ger bekvämt grepp i vått och torrt och tål att maskindiskas i upp till 150 grader C för sterilisering, rekommendationen är dock att kniven skall handdiskas. Bladet av rostfritt stål är lätt att skärpa och slipa.Rätt skötsel och hantering ger en lång livslängd.
 • Victorinox Grand Mâitre Filékniv 26 cm Svart

  Victorinox Grand Mâitre Filékniv 26 cm Svart
  Filékniv med svart skaft. Bladlängd 26 cm. Levereras i presentask.En olivslipad laxkniv som man med finess filear tunna skivor, från den rökta eller gravade laxsidan. Utan att begränsa sig använder man samma kniv till carpaccion och allt annat kallskuret i sammanhang som antipasti, tapas och hederligt svenskt smörgåsbord.Den suveräna specialkniven från Victorinox för hemmagourmanden. Victorinox Grand Maïtre en serie klassiskt designade, helsmidda knivar av tysk typ. Knivarna är smidda ur ett stycke och man får då en sömlös övergång mellan bladet och det ergonomiska handtaget.Detta skapar perfekt balanserade knivar som också är ögongodis. Eggen på knivarna har den traditionella europeiska slipningen.Redskapen är lätta att rengöra och tål undantagsvis att diskas i maskin, men rekommendationen är ändå att de skall handdiskas för en längre livslängd.Victorinox är kända för sina schweiziska arméknivar med multifunktion och har sedan starten berikat världen med sina högkvalitativa knivar, nuförtiden gjorda i rostfritt stål.Knivtillverkaren grundades 1884 men bytte 1909 namn till Victoria efter grundarens mamma som gick bort det året, samma år började man använda sitt välkända emblem, korset i skölden. När man 1921 började använda rostfritt stål i produktlinjen byttes namnet till Victorinox, en sammansättning av Victoria och inox som är synonymt med rostfritt stål, på franska acier inoxydable. 
 • Victorinox Swiss Modern knivset med knivblock 7 delar

  Victorinox Swiss Modern knivset med knivblock 7 delar
  Det perfekta setet för dig som funderar på att byta ut dina gamla och slitna knivar mot nya av hög kvalitet. Förutom sex knivar får du ett praktisk knivblock av vacker svartlackerad bok, där du förvarar dina knivar på ett smart, modernt och elegant sätt. Samtidigt för skyddar du dina knivar bra genom att förvara dem i ett knivblock. Knivsetet är en del av Swiss Modern-serien och det ingår en santokukniv 17 cm, en kockkniv 22 cm, en brödkniv 22 cm, en kockkniv 15 cm, en kockkniv 20 cm och en stekgaffel 15 cm. De olikfärgade handtaget gör det dessutom enkelt att välja rätt kniv ur knivblocket.
 • Victorinox Brödkniv med Fibroxhandtag 26 cm

  Victorinox Brödkniv med Fibroxhandtag 26 cm
  En fantastisk bröd och bagarekniv från Victorinox med ett bekvämt greppsäkert handtag av Fibrox, den professionella benämningen är konditorkniv. Den ligger mycket smidigt i handen och blir därför lätt att arbeta med. Bladets längd är 26 cm vilket ger en totallängd på 38 cm. Den sågtandade klingans bredd är 4,2 cm och det stansade bladet av rostfritt kvalitetsstål är 2,1 mm tjockt.Knivens egenskaper gör den idealisk för att skära både mjukt och frasigt bröd utan att det trasas sönder. Ursprungligen utformades kniven för att passa konditorns behov av att skära tårtbottnar, lyfta isär dessa och att lägga ut tårtfyllning men också bre ut och jämna till grädde och glasyr på tårtor och bakelser. Paradoxalt nog stoltserar många kockar med denna kniv och anger att den är deras favoritkniv eftersom den är så allsidig, den är inte bara en kniv utan också stekspade, dekorations- och uppläggningsredskap. Om man vill skärpa till det, kan man säga att kniven besjälar allt det Bagaren och Kocken står för. Victorinox Fibrox-serien är världsomspännande välkänd och uppskattad inom restaurang- och livsmedelsbranschen för sin prisvärda, jämna kvalitet av högt snitt som gör den tillgängliga för alla. Fibroxhandtaget ger bekvämt grepp i vått och torrt och tål att maskindiskas i upp till 150 grader C för sterilisering, rekommendationen är dock att kniven skall handdiskas. Bladet av rostfritt stål är lätt att skärpa och slipa.Rätt skötsel och hantering ger en lång livslängd.
 • Julienneskärare - Victorinox

  Julienneskärare - Victorinox
  En julienneskärare från Victorinox använder du för att strimla grönsaker - dekorera din måltid med grönsaksstrimlor, strimla direkt ner i salladen eller riv gurka till tzatsiki.
 • Victorinox Skalknivset SwissClassic

  Victorinox Skalknivset SwissClassic
  Ett praktiskt skalknivset från Victorinox. Alla knivar går att diskas i maskin. Medföljer- 8 cm Skalkniv (Gult handtag)- 10 cm Skalkniv med tandat blad (Orange handtag)- 11 cm Skalkniv tandat blad med rund spets (Grönt handtag)
 • Victorinox Lång Skinkkniv Olivslipad med Fibroxhandtag 36 cm

  Victorinox Lång Skinkkniv Olivslipad med Fibroxhandtag 36 cm
  En lång olivslipad skinkkniv som är mycket användbar. Skinkknivens handtag är ergonomisk och väl avvägt i materialet Fibrox, bladets längd är 36 cm. Att kniven är olivslipad innebär att det livsmedel som du skivar inte fastnar och släpper lätt från bladet, därför är det en excellent trancheringskniv. Fungerar både till skinka, lax, tårtbottnar och smörgåstårta, ja helt enkelt till det mesta som behöver skivas till tunna skivor.  Vicorinox Fibrox-serien är världsomspännande, välkänd och uppskattad inom restaurang- och livsmedelsbranschen för sin prisvärda, jämna kvalitet av högt snitt som gör den tillgängliga för alla.Fibroxhandtaget ger bekvämt grepp i vått och torrt och tål att maskindiskas i upp till 150 grader C för sterilisering, rekommendationen är dock att kniven skall handdiskas. Bladet av rostfritt stål är lätt att skärpa och slipa.Rätt skötsel och hantering ger en lång livslängd.
 • Victorinox - Kebony Bröd/Bagarkniv 26 cm

  Victorinox - Kebony Bröd/Bagarkniv 26 cm
  Victorinox berömda brödkniv med rosenträhandtag och 26 cm långt blad (exklusive handtaget). Rosenträhandtaget är format för handen med mjukt formade skydd för handen som ger säkrare användning och bättre grepp. Användningsområdet är inte begränsat till bara bröd utan kan även med fördel användas för att filé lax, skära grönsaker och kött mm. En storfavorit i restaurangköken.&
 • Victorinox - Kebony Kockkniv 15 cm

  Victorinox - Kebony Kockkniv 15 cm
  Denna lilla smidiga kökskniv med 15 cm långt blad är mångsidig i köket! Den är lätt att skärpa och har låg vikt vilket uppskattas av många. Det mjuka och fina handtaget av rosenträ gör varje kniv unik. Handdisk rekommenderas. Låt inte kniven ligga blött för länge, trä är ett organiskt material som kan påverkas negativt av för mycket fukt.
 • Victorinox Filékniv Extra Flexibel med Fibroxhandtag 18 cm

  Victorinox Filékniv Extra Flexibel med Fibroxhandtag 18 cm
  En filékniv från Victorinox i den perfekta storleken, bladets längd är 18 cm. Den ligger mycket skönt i handen och blir därför väldigt enkel att arbeta med.Denna filékniv är extra flexibel och har ett handtag i Fibrox. Victorinox egen benämning är fiskfilékniv, bladets egenskaper är perfekt anpassade för att skära ut fiskfiléer, ett måste för fiskfantasten. Vicorinox Fibrox-serien är världsomspännande välkänd och uppskattad inom restaurang- och livsmedelsbranschen för sin prisvärda, jämna kvalitet av högt snitt som gör den tillgängliga för alla.Fibroxhandtaget ger bekvämt grepp i vått och torrt och tål att maskindiskas i upp till 150 grader C för sterilisering, rekommendationen är dock att kniven skall handdiskas. Bladet av rostfritt stål är lätt att skärpa och slipa.Rätt skötsel och hantering ger en lång livslängd.
 • Victorinox Filékniv Flexibel med Fibroxhandtag 16 cm

  Victorinox Filékniv Flexibel med Fibroxhandtag 16 cm
  En filékniv från Victorinox som är något mindre än brukligt. Bladlängden som är 16 cm ger vid handen en mycket smidig och lättanvänd filékniv när noggrannhet är av vikt. Passar både proffs- och hemmakocken, en mycket högkvalitativ och populär precisionskniv.Vicorinox Fibrox-serien är världsomspännande välkänd och uppskattad inom restaurang- och livsmedelsbranschen för sin prisvärda, jämna kvalitet av högt snitt som gör den tillgängliga för alla.Fibroxhandtaget ger bekvämt grepp i vått och torrt och tål att maskindiskas i upp till 150 grader C för sterilisering, rekommendationen är dock att kniven skall handdiskas. Bladet av rostfritt stål är lätt att skärpa och slipa.Rätt skötsel och hantering ger en lång livslängd.
 • Victorinox Kockkniv extra bred 20 cm, wood

  Victorinox Kockkniv extra bred 20 cm, wood
  Kockkniv med extra brett blad och skaft av maple wood.Bladlängd 20 cm. En kockkniv med extra brett blad, den är som en blandning mellan ordinär kockkniv och santokukniv och passar både proffskocken och hemmakocken. Kockkniven är trots det breda bladet mycket smidig att arbeta med.Kniven hackar, tärnar och skär allt från fisk, fågel, kött till frukt och grönt. Kockkniven är ett måste och med den i köket blir det inga knivigheter.Kockkniven är en av minst tre knivar som behövs i varje hem.Victorinox  Wood, en serie knivar och tillbehör som har en tidlös design med sköna handtag i vackert polerat maple wood. Träet odlas i Indien och är FSC-certifierat. Maple wood är ett hårt träslag med hög oljehalt och lågt krympningstal.Maple wood ger tåliga handtag med en hög lyster som också står emot fukt och väta bra. Knivarna och redskapen är lätta att rengöra och är i rostfritt stål med god skärpa.Knivar och redskap med handtag av maple wood tål undantagsvis att maskindiskas men de skall i huvudsak handdiskas för att få en lång livslängd.Sedan starten 1884,  har Victorinox berikat välden med knivar av rostfritt stål.  De är mycket populära i restaurangkök för sin höga kvalitet och prisvärdhet,  knivarna tillverkas i den lilla Schweiziska staden Ibach-Schwyz.
 • Victorinox Kockkniv med Fibroxhandtag 19 cm

  Victorinox Kockkniv med Fibroxhandtag 19 cm
  Med en ordentlig kockkniv blir matlagningen bättre och roligare. Den här kockkniven har ett blad som är 19 cm långt och ett härligt fibroxhandtag, gör att den ligger ergonomiskt bra i handen. Greppet är bra även om handtaget blir söligt.En välbalanserad kockkniv av medelstorlek, som denna, är mycket smidig att använda. Matlagningens förberedelser blir lätta som en dans, med ett proffsverktyg som detta i hemmakockens hand.  -  Det blir ett enkelt val för kökets bästa.Vicorinox Fibrox-serien är världsomspännande, välkänd och uppskattad inom restaurang- och livsmedelsbranschen för sin prisvärda, jämna kvalitet av högt snitt som gör den tillgängliga för alla.Fibroxhandtaget ger bekvämt grepp i vått och torrt och tål att maskindiskas i upp till 150 grader C för sterilisering, rekommendationen är dock att kniven skall handdiskas. Bladet av rostfritt stål är lätt att skärpa och slipa.Rätt skötsel och hantering ger en lång livslängd. 
 • Slip/brynstål, diamantbelagd 27 cm - Victorinox

  Slip/brynstål, diamantbelagd 27 cm - Victorinox
  Ovalt brynstål från Victorinox med diamantbelagd slipyta för bästa resultat.
 • Victorinox Extra Flexibel filékniv 18 cm, wood

  Victorinox Extra Flexibel filékniv 18 cm, wood
  Filékniv med extra flexibelt blad och skaft i maple wood, bladlängd 18 cm. Victorinox egen benämning är fiskfilékniv, bladets egenskaper är perfekt anpassade för att skära ut filéerna. En väldigt flexibel filékniv som gör den perfekt för mjuka råvaror. Filéknivar kännetecknas av sina smala, långa, spetsiga och lätt böjliga klingor. Likt kirurgens skalpell är filékniven ett precisionsverktyg och med kniven avlägsnas fiskfilén med lätthet från ryggbenet. En filékniv i den perfekta storleken, en fix idé för varje fiskgourmand. Victorinox  Wood, en serie knivar och tillbehör som har en tidlös design med sköna handtag i vackert polerat maple wood. Träet odlas i Indien och är FSC-certifierat. Maple wood är ett hårt träslag med hög oljehalt och lågt krympningstal.Maple wood ger tåliga handtag med en hög lyster som också står emot fukt och väta bra. Knivarna och redskapen är lätta att rengöra och är i rostfritt stål med god skärpa.Knivar och redskap med handtag av maple wood tål undantagsvis att maskindiskas men de skall i huvudsak handdiskas för att få en lång livslängd. Sedan starten 1884,  har Victorinox berikat världen med knivar av rostfritt stål.  De är mycket populära i restaurangkök för sin höga kvalitet och prisvärdhet,  knivarna tillverkas i den lilla Schweiziska staden Ibach-Schwyz.
 • Victorinox Grand Mâitre Tournierkniv 8 cm Svart

  Victorinox Grand Mâitre Tournierkniv 8 cm Svart
  Tournierkniv med svart skaft, bladlängd 8 cm, kommer i en presentask.Bladets längd: 8 cmEn liten smidig formkniv som även kallas för fågelnäbbskniv efter sitt utseende. Kniven är speciellt framtagen för att vara smidig när du gör dekorationer.  Victorinox Grand Maïtre en serie klassiskt designade, helsmidda knivar av tysk typ. Knivarna är smidda ur ett stycke och man får då en sömlös övergång mellan bladet och det ergonomiska handtaget.Detta skapar perfekt balanserade knivar som också är ögongodis. Eggen på knivarna har den traditionella europeiska slipningen.Redskapen är lätta att rengöra och tål undantagsvis att diskas i maskin, men rekommendationen är ändå att de skall handdiskas för en längre livslängd.Victorinox är kända för sina schweiziska arméknivar med multifunktion och har sedan starten berikat världen med sina högkvalitativa knivar, nuförtiden gjorda i rostfritt stål.Knivtillverkaren grundades 1884 men bytte 1909 namn till Victoria efter grundarens mamma som gick bort det året, samma år började man använda sitt välkända emblem, korset i skölden. När man 1921 började använda rostfritt stål i produktlinjen byttes namnet till Victorinox, en sammansättning av Victoria och inox som är synonymt med rostfritt stål, på franska acier inoxydable.
 • Victorinox Skalkniv 8 cm Fibrox Grön

  Victorinox Skalkniv 8 cm Fibrox Grön
  En skalkniv med spets i rostfritt stål med ergonomisk skaft i grön Fibrox för bra grepp, 8 cm bladlängd.Detta är alla proffskockars måste ha pryl, en  skalkniv av proffskvalitet. Skalknivar finns i en mängd olika färger, storlekar och utformningar och det är tycke och smak som avgör vilken man väljer. Erfarenhet visar att det kan vara bra att ha flera olika i varierande storlek och funktion för att täcka in de flesta arbetsmomenten i köket. Vicorinox Fibrox serien är världsomspännande, välkänd och uppskattad inom restaurang- och livsmedelsbranschen för sin prisvärda, jämna kvalitet av högt snitt som gör den tillgängliga för alla.  Handtagen finns i olika färger kopplat till en internationell standard som färgkodar olika livsmedelsgrupper, estetiskt tilltalande i hemmaköket men nödvändigt inom restaurang- och livsmedelsindustrin.Fibroxhandtaget ger bekvämt ergonomiskt grepp i vått och torrt och tål att maskindiskas i upp till 150 grader C för sterilisering, rekommendationen är dock att kniven skall handdiskas. Bladet av rostfritt stål är lätt att skärpa och slipa. Rätt skötsel och hantering ger en lång livslängd. 
 • Victorinox Skalknivsset 3 delar

  Victorinox Skalknivsset 3 delar
  Det perfekta skalknivssetet från Victorinox som är perfekt till alla sorters skal- och skäruppgifter, när det kommer till frukt och grönt. Setet innehåller tre knivar: en skalkniv med rakt blad 8 cm, en skalkniv med tandat blad 8 cm och en tomatkniv med rundad spets och tandat blad 11 cm.Kniven är tillverkad i Schweiz av rostfritt stål och plast. Dessutom tål alla tre diskmaskin för enkel rengöring.
 • Victorinox Skalkniv 8 cm, wood

  Victorinox Skalkniv 8 cm, wood
  Skalkniv med spets i rostfritt stål och skaft i maple wood, totalt 18,2 cm lång, bladlängd 8 cm och och bladbredd 19 mm.Skalkniven är en av de mest användbara knivarna i köket, denna är en praktisk spetsig skalkniv med ett behagligt handtag i maple wood som gör den lättanvänd. Den är obetydligt större än skalkniven med artikelnr 5.0600 och ingår i matlagningens ABC där den väl fyller en mängd olika användningsområden.Skalknivar finns i en mängd olika färger, storlekar och utformningar och det är tycke och smak som avgör vilken man väljer. Erfarenhet visar att det kan vara bra att ha flera olika i varierande storlek och funktion för att täcka in de flesta arbetsmomenten i köket.Victorinox  Wood, en serie knivar och tillbehör med tidlös design och sköna  handtag i vackert polerat maple wood. Träet odlas i Indien och är FSC-certifierat, maple wood är ett hårt träslag med hög oljehalt och lågt krympningstal.Dessa egenskaperna ger tåliga handtag med en hög lyster som också står emot fukt och väta bra. Knivarna och redskapen är i rostfritt stål som som har god skärpa och är lätta att rengöra.Knivar och redskap med handtag av maple wood skall handdiskas men de tål undantagsvis att maskindiskas. Rätt skötsel och hantering ger en lång livslängd. Victorinox knivar tillverkas sedan 1884 i den lilla Schweiziska staden  Ibach-Schwyz. Victorinox har blivit mycket populära i restaurangkök världen över på grund av sin höga kvalitet och prisvärdhet.
 • Victorinox Swiss Modern Brödkniv 22 cm Walnut Wood

  Victorinox Swiss Modern Brödkniv 22 cm Walnut Wood
  Elegant brödkniv med handtag i 22 cm rostfritt slitstarkt stålblad. Schweiz-tillverkat kvalitétsblad med vågig precisionskant som gör det enkelt att skära bröd men också hårdskinnade grönsaker som kronärtskockor. Ergonomisk form och handtag i europeisk valnöt ger kniven en modern känsla.Längd på blad: 22 cm.Typ av blad: Vågig kant.Vikt: 271 g.
 • Victorinox - Swiss Classic Skalknivset 3 delar Svart

  Victorinox - Swiss Classic Skalknivset 3 delar Svart
  Med detta skalknivset i tre delar kommer du långt i din matlagning. Setet består av en potatisskalare, och två skalknivar, den ena med slätt blad och den andra med tandat. Använd den tandade kniven för att skära igenom hårt skal på frukt och grönsaker och den släta med vass spets för att ta bort kärnor och frön. Alla dessa tre har ett mycket skarpt blad och ergonomiskt handtag. En trevlig present, kanske till någon som just flyttat hemifrån?Detta knivset ingår i Victorinox kollektion Swiss Classic. Alla dessa knivar är lätta, diskmaskinssäkra, 100% tillverkade i Schweiz och har färgglada handtag. En kollektion där funktionalitet möter lekfullhet, här finns en kniv för varje uppgift i köket.
 • Victorinox Swiss Classic knivset 4 delar

  Victorinox Swiss Classic knivset 4 delar
  Här får du ett knivset från Victorinox som ser till att du alltid är väl förbered för alla kökets uppgifter. Setet innehåller fyra delar: en universalsax 20 cm., en tandad tomatkniv 11 cm., en santokukniv 17 cm. och en potatisskalare.Alla delar är tillverkade av rostfritt stål och håller hög kvalitet och plast (PPC). De solida och ergonomiska handtaget ser till att alla olika delar ligger skönt i handen vid användning. Dessutom tål alla delar diskmaskin för enkel rengöring.
 • Victorinox - Rosenträ Kockkniv 20 cm XA Bred

  Victorinox - Rosenträ Kockkniv 20 cm XA Bred
  Denna kockkniv med 20 cm högt knivblad och stort trähandtag passar personer med stora händer. Det höga bladet gör att man lugnt och säkert kan hacka på utan risk för att handen slår i skärbrädan. Just det 20 cm långa bladet är en perfekt storlek som en baskniv i köket.
 • Victorinox Grand Mâitre Brödkniv 23 cm Svart

  Victorinox Grand Mâitre Brödkniv 23 cm Svart
  Brödkniv sågtandad med svart skaft, bladlängd 23 cm. Kniven levereras i presentask.En gedigen brödkniv som gör det till en fröjd att skära bröd. Brödsågens eleganta design blir effektfull på buffébordet men den gör sig även väl bredvid brödet på matbordets skärbräda.Den tandade kniven är skön att hålla i och ger en känsla av minsta möjliga ansträngning med största möjliga upplevelse. Att hålla på med mat ska vara rofyllt och njutningsbart. Victorinox Grand Maïtre en serie klassiskt designade, helsmidda knivar av tysk typ. Knivarna är smidda ur ett stycke och man får då en sömlös övergång mellan bladet och det ergonomiska handtaget.Detta skapar perfekt balanserade knivar som också är ögongodis. Eggen på knivarna har den traditionella europeiska slipningen.Redskapen är lätta att rengöra och tål undantagsvis att diskas i maskin, men rekommendationen är ändå att de skall handdiskas för en längre livslängd.Victorinox är kända för sina schweiziska arméknivar med multifunktion och har sedan starten berikat världen med sina högkvalitativa knivar, nuförtiden gjorda i rostfritt stål.Knivtillverkaren grundades 1884 men bytte 1909 namn till Victoria efter grundarens mamma som gick bort det året, samma år började man använda sitt välkända emblem, korset i skölden. När man 1921 började använda rostfritt stål i produktlinjen byttes namnet till Victorinox, en sammansättning av Victoria och inox som är synonymt med rostfritt stål, på franska acier inoxydable.
 • Victorinox Tomatkniv - Svart

  Victorinox Tomatkniv - Svart
  Tomatkniv med tandat blad och rundad spets från Victorinox.
 • Victorinox - Kebony Knivset 2-delar

  Victorinox - Kebony Knivset 2-delar
  Victorinox knivset i presentförpackning, 2 delar, innehåller en tandad brödkniv med en bladlängd på 21 centimeter och en kockkniv med slät kant och bladlängd på 19 centimeter.Båda knivarna har robusta, handpolerade trähandtag med bekvämt grepp i en elegant design. Denna uppsättning täcker vardagsbehovet - brödkniven delar dina bakverk och kockens kniv är perfekt till frukt, grönsaker, kokt eller grillat kött. Den skär geonom köttet med skärpa utan att förstöra köttets naturliga fibrer. Victorinox produkter har livstidsgaranti mot material- och produktionsfel.Schweziska Victorinox är ett gammalt kvalitetsmärke som ursprungligen började med att tillverka de världsberömda multifunktionella Swiss Army Knives redan 1884. Idag står Victorinox för hög kvalitet och innovation när det gäller flera typer av knivar, främst köksknivar för både professionellt bruk och hobbykockar med höga krav på sina verktyg.
 • Victorinox Tandad Kockkniv med Fibroxhandtag 19 cm

  Victorinox Tandad Kockkniv med Fibroxhandtag 19 cm
  Tandad kockkniv med hygieniskt och ergonomiskt handtag i fibroxplast, bladlängd 19 cm.Tandade knivar är perfekta för att skära genom något där ytan är hårdare än vad insidan är. Alltså har man fått en kockkniv som är mer allround än vanligt med den tandade eggen. Kockkniven blir därför ett ypperligt komplement till övriga knivar i köket och den hackar och skär i princip allt utan urskillning.Vicorinox Fibrox-serien är världsomspännande, välkänd och uppskattad inom restaurang- och livsmedelsbranschen för sin prisvärda, jämna kvalitet av högt snitt som gör den tillgängliga för alla.Fibroxhandtaget ger bekvämt grepp i vått och torrt och tål att maskindiskas i upp till 150 grader C för sterilisering, rekommendationen är dock att kniven skall handdiskas. Bladet av rostfritt stål är lätt att skärpa och slipa.Rätt skötsel och hantering ger en lång livslängd.Victorinox är kända för sina schweiziska arméknivar med multifunktion och har sedan 1884 berikat världen med sina högkvalitativa knivar gjorda i rostfritt stål.
 • Victorinox Swiss Classic skalkniv 3 delar

  Victorinox Swiss Classic skalkniv 3 delar
  Det flexibla setet från Victorinox ser till att du är förberedd när det kommer till skal- och skäruppgifter av frukt och grönt. Setet består av tre delar: en potatisskalare, en skalkniv 8 cm och en tandad tomatkniv 11 cm.Skalaren kan användas till alla sorters grönsaker och frukter som behöver skalas. Sedan kan du enkelt skära matvarorna som du önskar. Alla delar är tillverkad av rostfritt stål av hög kvalitet och har ergonomiska plasthandtag. De tål även diskmaskin.
 • Victorinox Bred Skinkkniv Tandad 30 cm med Fibroxhandtag

  Victorinox Bred Skinkkniv Tandad 30 cm med Fibroxhandtag
  Vågigt tandad skinkkniv från Victorinox av mycket hög vardagskvalité. En kniv speciellt anpassad till att skära jämna tunna skinkskivor med, perfekt till jul-och helgskinkan. Kniven lämpar sig också väl, till att skära fina buffé skivor av den rökta eller gravade laxen.Handtaget är utav greppvänlig Fibroxplast och det stansade bladet är av högsta rostfria stålkvalitet. Bladets längd är 30 cm och med skaftet blir totallängden 43,5 cm. Knivbladet är 30 mm brett hela vägen och tjockleken är 1,5 mm, detta är fundamentet för att lyckas skära smala mjälla skivor med fin presentering. Vikten på 145 gram är välbalanserad och ger en optimal användarupplevelse.Vicorinox Fibrox-serien är världsomspännande välkänd och uppskattad inom restaurang- och livsmedelsbranschen för sin prisvärda, jämna kvalitet av högt snitt som gör den tillgängliga för alla.Fibroxhandtaget ger bekvämt grepp i vått och torrt och tål att maskindiskas i upp till 150 grader C för sterilisering, rekommendationen är dock att kniven skall handdiskas. Bladet av rostfritt stål är lätt att skärpa och slipa.Rätt skötsel och hantering ger en lång livslängd.
 • Victorinox Swiss Modern santoku- och brödkniv

  Victorinox Swiss Modern santoku- och brödkniv
  Uppdatera ditt kök med de smarta knivarna från Victorinox som har en hög kvalitet. Här får du ett set som innefattar en brödkniv 22 cm och en santokukniv 17 cm. Brödkniven har ett rosa handtag och är utöver gjord för bröd, även utmärkt till andra matvaror. Santokukniven passar till allt från kött och fisk till grönsaker och rotfrukter.Båda knivarna har vassa blad som är tillverkade av rostfritt stål, medan de ergonomiska handtaget i färgen sage är av plast och lätta. Båda knivarna tål även diskmaskin vid rengöring.
 • Victorinox Butcher's Knives slaktkniv smalt blad 18 cm.

  Victorinox Butcher's Knives slaktkniv smalt blad 18 cm.
  Slaktkniv från Victorinox som är designad för användning i professionella kök eller slakterier. Tack vare det värmetåliga bladet får du en kniv med optimal skärpa som enkelt skär genom hinner och senor i kött, samtidigt som kniven har ett tunt och flexibelt blad. Bladet är gjort av rostfritt stål av hög kvalitet och kniven kommer i två olika storlekar.Kniven har även ett ergonomiskt Fibrox-handtag som är ett plastmaterial som har en grov yta. Detta gör att kniven ligger säkert och skönt i handen.
 • Knivsliphandtag - Victorinox

  Knivsliphandtag - Victorinox
  Smidig knivslip från Victorinox som är enkel att använda.
 • Victorinox Flexibel filékniv 16 cm, wood

  Victorinox Flexibel filékniv 16 cm, wood
  Filékniv med flexibelt blad och skaft i maple wood, bladlängd 16 cm.Filéknivar kännetecknas av sina smala, långa, spetsiga och lätt böjliga klingor. Likt kirurgens skalpell är filékniven ett precisionsverktyg och med kniven avlägsnas fiskfilén med lätthet från ryggbenet. Flexibiliteten gör det lättare att komma åt varenda liten godbit på den smakrika fisk du köpt eller rentav fångat själv? Victorinox  Wood, en serie knivar och tillbehör som har en tidlös design med sköna handtag i vackert polerat maple wood. Träet odlas i Indien och är FSC-certifierat. Maple wood är ett hårt träslag med hög oljehalt och lågt krympningstal.Maple wood ger tåliga handtag med en hög lyster som också står emot fukt och väta bra. Knivarna och redskapen är lätta att rengöra och är i rostfritt stål med god skärpa.Knivar och redskap med handtag av maple wood tål undantagsvis att maskindiskas men de skall i huvudsak handdiskas för att få en lång livslängd. Sedan starten 1884,  har Victorinox berikat världen med knivar av rostfritt stål.  De är mycket populära i restaurangkök för sin höga kvalitet och prisvärdhet,  knivarna tillverkas i den lilla Schweiziska staden Ibach-Schwyz.
 • Victorinox Rak skalkniv 8 cm Nylonhandtag Svart

  Victorinox Rak skalkniv 8 cm Nylonhandtag Svart
  Skalkniv med ett rakt halvspetsigt blad och svart skaft i nylon, bladlängd 8 cm. Bladets längd: 8 cmEn skalkniv från Victorinox är ett måste i köket. Skalknivar finns i en mängd olika utformning och storlek och det är smak och tycke som avgör vilken man väljer. Erfarenhet visar att det kan vara bra att ha flera olika i varierande storlek och funktion för att täcka in de flesta arbetsmomenten i köket.Den här är mycket behändig och enkel att hantera och det ergonomiska nylonhandtagen sitter som gjutet i handen. Skalar, skrapar och skär allt från lök och potatis till frukt och bär i ett huj.Victorinx Swiss Classic är en serie knivar och köksredskap av klassiskt snitt och snygg finish. Knivbladen i rostfritt stål håller hög kvalité, har god skärpa och är lättslipade. Handtagen som är ergonomiska med nylonskaft i skön kvalitet, ger bra knivar i köket till ett bra pris.Tål maskindisk men handdisk rekommenderas. Rätt skötsel och hantering ger en lång livslängd.Victorinox är kända för sina schweiziska arméknivar med multifunktion och har sedan 1884 berikat världen med sina högkvalitativa knivar gjorda i rostfritt stål.
 • Victorinox Kockkniv 15 cm, wood

  Victorinox Kockkniv 15 cm, wood
  Kockkniv med skaft av maple wood, bladlängd 15 cm.Detta är en av de minsta knivarna i Victorinox Wood serie av kockknivar med traditionella handtag i maple wood. Kockkniven är av mindre storlek och har ett behagligt grepp i trä med ett balanserat blad.Kockknivar är användbara och väldigt allround speciellt när de är något mindre som den här. En hackkniv i mindre storlek blir nästan lite som en grönsakskniv, man hackar och skär allt utan några problem.En skarp kökskniv från Victorinox gör matlagningen till en dans.Victorinox  Wood, en serie knivar och tillbehör som har en tidlös design med sköna handtag i vackert polerat maple wood. Träet odlas i Indien och är FSC-certifierat. Maple wood är ett hårt träslag med hög oljehalt och lågt krympningstal.Maple wood ger tåliga handtag med en hög lyster som också står emot fukt och väta bra. Knivarna och redskapen är lätta att rengöra och är i rostfritt stål med god skärpa.Knivar och redskap med handtag av maple wood tål undantagsvis att maskindiskas men de skall i huvudsak handdiskas för att få en lång livslängd. Sedan starten 1884,  har Victorinox berikat världen med knivar av rostfritt stål.  De är mycket populära i restaurangkök för sin höga kvalitet och prisvärdhet,  knivarna tillverkas i den lilla Schweiziska staden Ibach-Schwyz.
 • Victorinox Kockkniv 31 cm, wood

  Victorinox Kockkniv 31 cm, wood
  Kockkniv med skaft av maple wood, bladlängd 31 cm.Kockknivarnas kockkniv, kungen bland kockknivar, en bjässe som gör matlagningen till en fest. Detta är den största kockkniven i Victorinox Wood serie av kockknivar med traditionella handtag i maple wood. Kockkniven med den imponerande bladlängden på 31 cm passar den professionella kocken såväl som hemmakocken.Man kan tro att det är tungarbetat med en stor kniv men otroligt nog är det precis tvärtom eftersom man utnyttjar bladets tyngd behövs inte mycket kraft när kniven används. Därför är den här kniven perfekt när man förbereder stora mängder mat till partyt.Kniven är ett vässat äss bland knivarna och är helt rätt för kocken i köket. Victorinox  Wood, en serie knivar och tillbehör som har en tidlös design med sköna handtag i vackert polerat maple wood. Träet odlas i Indien och är FSC-certifierat. Maple wood är ett hårt träslag med hög oljehalt och lågt krympningstal.Maple wood ger tåliga handtag med en hög lyster som också står emot fukt och väta bra. Knivarna och redskapen är lätta att rengöra och är i rostfritt stål med god skärpa.Kniven ska diskas för hand. Victorinox knivar tillverkas i den lilla Schweiziska staden Ibach-Schwyz. Sedan starten 1884,  har världen berikats med knivar av rostfritt stål från Victorinox. De är mycket populära i alla kök för sin höga kvalitet och prisvärdhet.
 • Victorinox Kockkniv med Fibroxhandtag 31 cm

  Victorinox Kockkniv med Fibroxhandtag 31 cm
  En liten kockkniv är din bästa vän i köket och det här är en mycket smidig och populär kniv från Victorinox.  Bladlängden är 12 cm och kniven har ett härligt ergonomiskt handtag i Fibrox som ger ett gott grepp.Knivar i den här storleken är mycket användbara och går ofta under benämningen allkniv eftersom de kan användas till allt från att skala lök, dela potatis i lämplig kokstorlek till allt annat finlir med kniv i köket.Den är populär och uppskattad av många kockar, köp den och du får en ny kompis vid skärbrädan.Vicorinox Fibrox-serien är världsomspännande, välkänd och uppskattad inom restaurang- och livsmedelsbranschen för sin prisvärda, jämna kvalitet av högt snitt som gör den tillgängliga för alla.Fibroxhandtaget ger bekvämt grepp i vått och torrt och tål att maskindiskas i upp till 150 grader C för sterilisering, rekommendationen är dock att kniven skall handdiskas. Bladet av rostfritt stål är lätt att skärpa och slipa.Rätt skötsel och hantering ger en lång livslängd.
 • Victorinox Skalkniv 8 cm Fibrox Gul

  Victorinox Skalkniv 8 cm Fibrox Gul
  En skalkniv med spets i rostfritt stål med ergonomisk skaft i gul Fibrox för bra grepp, 8 cm bladlängd.Detta är alla proffskockars måste ha pryl, en  skalkniv av proffskvalitet. Skalknivar finns i en mängd olika färger, storlekar och utformningar och det är tycke och smak som avgör vilken man väljer. Erfarenhet visar att det kan vara bra att ha flera olika i varierande storlek och funktion för att täcka in de flesta arbetsmomenten i köket. Vicorinox Fibrox serien är världsomspännande, välkänd och uppskattad inom restaurang- och livsmedelsbranschen för sin prisvärda, jämna kvalitet av högt snitt som gör den tillgängliga för alla. Handtagen finns i olika färger kopplat till en internationell standard som färgkodar olika livsmedelsgrupper, estetiskt tilltalande i hemmaköket men nödvändigt inom restaurang- och livsmedelsindustrin.Fibroxhandtaget ger bekvämt ergonomiskt grepp i vått och torrt och tål att maskindiskas i upp till 150 grader C för sterilisering, rekommendationen är dock att kniven skall handdiskas. Bladet av rostfritt stål är lätt att skärpa och slipa. Rätt skötsel och hantering ger en lång livslängd. 
 • Victorinox Tandad Kockkniv 22 cm, wood

  Victorinox Tandad Kockkniv 22 cm, wood
  Tandad kockkniv med ergonomiskt handtag i maple wood, bladlängd 22 cm.En tandad kockkniv som även kan användas som brödkniv, kniven gör det enklare att skära genom hårda frasiga ytor. Den perfekta gåvan för den som flyttar hemifrån och sätter nytt bo eller varför inte ha den på landet i stugan eller husvagnen där utrymmet är begränsat.Kockkniven är ett ypperligt komplement till övriga knivar i köket eller så låter man den vara ensam herre på täppan, en ensam härskare som hackar och skär i princip allt utan urskillning.Tandade knivar är perfekta för att skära genom något där ytan är hårdare än vad insidan är. Alltså får man en kockkniv som är mer allround än vanligt med den tandade eggen. Bröd, grönsaker, lök, tomat, kött, fisk och fågel ingenting är omöjligt för denna kniv.Victorinox  Wood, en serie knivar och tillbehör med tidlös design och sköna  handtag i vackert polerat maple wood. Träet odlas i Indien och är FSC-certifierat, maple wood är ett hårt träslag med hög oljehalt och lågt krympningstal.Dessa egenskaperna ger tåliga handtag med en hög lyster som också står emot fukt och väta bra. Knivarna och redskapen är i rostfritt stål som som har god skärpa och är lätta att rengöra.Kniven tål ej att diskas i maskin utan endast för hand. Victorinox knivar tillverkas sedan 1884 i den lilla Schweiziska staden  Ibach-Schwyz. Victorinox har blivit mycket populära i restaurangkök världen över på grund av sin höga kvalitet och prisvärdhet.
 • Victorinox Tandad Kockkniv 25 cm, wood

  Victorinox Tandad Kockkniv 25 cm, wood
  Tandad kockkniv med ergonomiskt handtag i maple wood, bladlängd 25 cm.En stor tandad kockkniv som även kan användas som brödkniv, kniven gör det enklare att skära genom hårda frasiga ytor. Den perfekta gåvan för den som flyttar hemifrån och sätter nytt bo eller varför inte ha den på landet i stugan eller husvagnen där utrymmet är begränsat.Kockkniven är ett ypperligt komplement till övriga knivar i köket eller så låter man den vara ensam herre på täppan, en ensam härskare som hackar och skär i princip allt utan urskillning.Tandade knivar är perfekta för att skära genom något där ytan är hårdare än vad insidan är. Alltså får man en kockkniv som är mer allround än vanligt med den tandade eggen. Bröd, grönsaker, lök, tomat, kött, fisk och fågel ingenting är omöjligt för denna kniv.Victorinox  Wood, en serie knivar och tillbehör med tidlös design och sköna  handtag i vackert polerat maple wood.Träet odlas i Indien och är FSC-certifierat, maple wood är ett hårt träslag med hög oljehalt och lågt krympningstal.Dessa egenskaperna ger tåliga handtag med en hög lyster som också står emot fukt och väta bra. Knivarna och redskapen är i rostfritt stål som som har god skärpa och är lätta att rengöra.kniven tål ej att diskas i maskin utan endast för hand. Victorinox knivar tillverkas sedan 1884 i den lilla Schweiziska staden  Ibach-Schwyz. Victorinox har blivit mycket populära i restaurangkök världen över på grund av sin höga kvalitet och prisvärdhet.
 • Victorinox Swiss Modern tandad skalkniv 10 cm, arona

  Victorinox Swiss Modern tandad skalkniv 10 cm, arona
  Denna tandade skalkniv från Victorinox gör livet lite enklare när du ska skära frukt och grönsaker, såsom tomater som kan vara svåra att skära igenom på grund av deras skinn. Skalkniven har en bra storlek med ett 10 cm långt blad. Dessutom är bladet tillverkat av rostfritt stål av hög kvalitet.Skalkniven är en del av Swiss Modern-serien vilket tydligt ses på den mångsidiga, moderna och ergonomiska designen. Dessutom ser plasthandtaget till att kniven ligger skönt i handen under användning. Kniven tål även diskmaskin för enkel rengöring.
 • Victorinox Flexibel filékniv 18 cm, wood

  Victorinox Flexibel filékniv 18 cm, wood
  Filékniv med flexibelt blad och skaft i maple wood, bladlängd 18 cm. Filéknivar kännetecknas av sina smala, långa, spetsiga och lätt böjliga klingor. Likt kirurgens skalpell är filékniven ett precisionsverktyg och med kniven avlägsnas fiskfilén med lätthet från ryggbenet. Det flexibla bladet gör det enkelt att följa benens rundning och ger fina filéer. Victorinox  Wood, en serie knivar och tillbehör som har en tidlös design med sköna handtag i vackert polerat maple wood. Träet odlas i Indien och är FSC-certifierat. Maple wood är ett hårt träslag med hög oljehalt och lågt krympningstal.Maple wood ger tåliga handtag med en hög lyster som också står emot fukt och väta bra. Knivarna och redskapen är lätta att rengöra och är i rostfritt stål med god skärpa.Knivar och redskap med handtag av maple wood tål undantagsvis att maskindiskas men de skall i huvudsak handdiskas för att få en lång livslängd. Sedan starten 1884,  har Victorinox berikat världen med knivar av rostfritt stål.  De är mycket populära i restaurangkök för sin höga kvalitet och prisvärdhet,  knivarna tillverkas i den lilla Schweiziska staden Ibach-Schwyz.
 • Victorinox Grönsaks- & Skalkniv Spetsig 10 cm Nylonhandtag Röd

  Victorinox Grönsaks- & Skalkniv Spetsig 10 cm Nylonhandtag Röd
  Skalkniv spetsig med rött nylonskaft, bladlängd 10 cm.En fantastisk grönsakskniv som är mycket enkel att arbeta med i köket. Den är ett bra komplement till knivblockets stora kockknivar. Kniven lyser upp vardagen med färgglatt skaft i en rak röd nyans.Tål maskindisk men handdisk rekommenderas. Rätt skötsel och hantering ger en lång livslängd. Victorinx Swiss Classic är en serie knivar och köksredskap av klassiskt snitt och snygg finish. Knivbladen i rostfritt stål håller hög kvalité, har god skärpa och är lättslipade. Handtagen som är ergonomiska med nylonskaft i skön kvalitet, ger bra knivar i köket till ett bra pris.Knivtillverkaren grundades 1884 men bytte 1909 namn till Victoria efter grundarens mamma som gick bort det året, samma år började man använda sitt välkända emblem, korset i skölden. När man 1921 började använda rostfritt stål i produktlinjen byttes namnet till Victorinox, en sammansättning av Victoria och inox som är synonymt med rostfritt stål, på franska acier inoxydable.
 • Victorinox Grönsaks- & Skalkniv Spetsig 10 cm Nylonhandtag Gul

  Victorinox Grönsaks- & Skalkniv Spetsig 10 cm Nylonhandtag Gul
  Skalkniv spetsig med gult nylonskaft, bladlängd 10 cm.Bladets längd: 10 cmEn snygg skalkniv för den som vill ha en flärdfull kniv i köket som dessutom är funktionell och smidig. Ett bra komplement till de stora kockknivarna i kökslådan. Kniven lyser upp vardagen med färgglatt skaft i en klar gul nyans.Tål maskindisk men handdisk rekommenderas. Rätt skötsel och hantering ger en lång livslängd. Victorinx Swiss Classic är en serie knivar och köksredskap av klassiskt snitt och snygg finish. Knivbladen i rostfritt stål håller hög kvalité, har god skärpa och är lättslipade. Handtagen som är ergonomiska med nylonskaft i skön kvalitet, ger bra knivar i köket till ett bra pris.Knivtillverkaren grundades 1884 men bytte 1909 namn till Victoria efter grundarens mamma som gick bort det året, samma år började man använda sitt välkända emblem, korset i skölden. När man 1921 började använda rostfritt stål i produktlinjen byttes namnet till Victorinox, en sammansättning av Victoria och inox som är synonymt med rostfritt stål, på franska acier inoxydable. 
 • Victorinox Grönsaks- & Skalkniv Spetsig 10 cm Nylonhandtag Orange

  Victorinox Grönsaks- & Skalkniv Spetsig 10 cm Nylonhandtag Orange
  Skalkniv spetsig med orange nylonskaft, bladlängd 10 cm.En funktionell och smidig skalkniv för den som vill ha en flärdfull kniv i köket. Den kompletterar de stora kockknivarna i kökslådan på ett bra sätt. Kniven lyser upp vardagen med färgglatt skaft i en oklanderligt orange nyans.Tål maskindisk men handdisk rekommenderas. Rätt skötsel och hantering ger en lång livslängd. Victorinx Swiss Classic är en serie knivar och köksredskap av klassiskt snitt och snygg finish. Knivbladen i rostfritt stål håller hög kvalité, har god skärpa och är lättslipade. Handtagen som är ergonomiska med nylonskaft i skön kvalitet, ger bra knivar i köket till ett bra pris.Knivtillverkaren grundades 1884 men bytte 1909 namn till Victoria efter grundarens mamma som gick bort det året, samma år började man använda sitt välkända emblem, korset i skölden. När man 1921 började använda rostfritt stål i produktlinjen byttes namnet till Victorinox, en sammansättning av Victoria och inox som är synonymt med rostfritt stål, på franska acier inoxydable. 
 • Victorinox Kockkniv 19 cm, wood

  Victorinox Kockkniv 19 cm, wood
  Kockkniv med skaft av maple wood, bladlängd 19 cm.Detta är en mindre kniv i Victorinox Wood serie av kockknivar med traditionella handtag i maple wood. Kockkniven är av mindre storlek och har ett behagligt grepp i trä med ett balanserat blad.Kockknivar är användbara och väldigt allround speciellt när de något mindre som den här. Man hackar och skär allt utan några problem.En bra kockkniv, som den här, gör matlagningen till ett rent nöje.Victorinox  Wood, en serie knivar och tillbehör som har en tidlös design med sköna handtag i vackert polerat maple wood. Träet odlas i Indien och är FSC-certifierat. Maple wood är ett hårt träslag med hög oljehalt och lågt krympningstal.Maple wood ger tåliga handtag med en hög lyster som också står emot fukt och väta bra. Knivarna och redskapen är lätta att rengöra och är i rostfritt stål med god skärpa.Knivar och redskap med handtag av maple wood tål undantagsvis att maskindiskas men de skall i huvudsak handdiskas för att få en lång livslängd. Sedan starten 1884,  har Victorinox berikat världen med knivar av rostfritt stål.  De är mycket populära i restaurangkök för sin höga kvalitet och prisvärdhet,  knivarna tillverkas i den lilla Schweiziska staden Ibach-Schwyz.
 • Victorinox Kockkniv 22 cm, wood

  Victorinox Kockkniv 22 cm, wood
  Kockkniv med skaft av maple wood.Bladlängd 22 cm.Detta är en mellankniv i Victorinox Wood serie av kockknivar med traditionella handtag i maple wood. Kockkniven är av något mindre mellan storlek och har ett behagligt grepp i trä med ett balanserat blad.Kockknivar är användbara och väldigt allround speciellt när de något mindre som den här. Man hackar och skär allt utan några problem, det blir ett rent nöje.En bra kockkniv, som den här, gör matlagningen till ett nöje.Victorinox  Wood, en serie knivar och tillbehör som har en tidlös design med sköna handtag i vackert polerat maple wood. Träet odlas i Indien och är FSC-certifierat. Maple wood är ett hårt träslag med hög oljehalt och lågt krympningstal.Maple wood ger tåliga handtag med en hög lyster som också står emot fukt och väta bra. Knivarna och redskapen är lätta att rengöra och är i rostfritt stål med god skärpa.Knivar och redskap med handtag av maple wood tål undantagsvis att maskindiskas men de skall i huvudsak handdiskas för att få en lång livslängd. Sedan starten 1884,  har Victorinox berikat välden med knivar av rostfritt stål.  De är mycket populära i restaurangkök för sin höga kvalitet och prisvärdhet,  knivarna tillverkas i den lilla Schweiziska staden Ibach-Schwyz.
 • Victorinox Kockkniv 25 cm, wood

  Victorinox Kockkniv 25 cm, wood
  Kockkniv med skaft av maple wood.Bladlängd 25 cm.Detta är mellankniven i Victorinox Wood serie av kockknivar med traditionella handtag i maple wood. Kockkniven är av ordinär storlek och är välavvägt balanserad med ett behagligt grepp i trä.Kockknivar är i allmänhet något större en andra knivar, men det har man igen eftersom man inte behöver använda lika mycket kraft när man hackar och skär. Därför är den här kniven perfekt när man förbereder familjemåltiden.Inget kök klarar sig utan en bra kockkniv och den här håller måttet väl.Victorinox  Wood, en serie knivar och tillbehör som har en tidlös design med sköna handtag i vackert polerat maple wood. Träet odlas i Indien och är FSC-certifierat. Maple wood är ett hårt träslag med hög oljehalt och lågt krympningstal.Maple wood ger tåliga handtag med en hög lyster som också står emot fukt och väta bra. Knivarna och redskapen är lätta att rengöra och är i rostfritt stål med god skärpa.Knivar och redskap med handtag av maple wood tål undantagsvis att maskindiskas men de skall i huvudsak handdiskas för att få en lång livslängd. Sedan starten 1884,  har Victorinox berikat världen med knivar av rostfritt stål. De är mycket populära i alla kök för sin höga kvalitet och prisvärdhet,  knivarna tillverkas i den lilla Schweiziska staden Ibach-Schwyz.
 • Victorinox Kockkniv 28 cm, wood

  Victorinox Kockkniv 28 cm, wood
  Kockkniv med skaft av maple wood, bladlängd 28 cm.Detta är en stor kockkniv i Victorinox Wood serie av kockknivar med traditionella handtag i maple wood. Kockkniven är allsidig och har ett vitt användningsområde trots att den är stor.Större knivar som denna väger lite mer, men det har man igen eftersom man inte behöver använda lika mycket kraft när man hackar och skär. Därför är den här kniven perfekt när man förbereder större mängder mat till middagen.Med den här baskniven i handen håller du ett bra tempo vid skärbrädan.Victorinox  Wood, en serie knivar och tillbehör som har en tidlös design med sköna handtag i vackert polerat maple wood. Träet odlas i Indien och är FSC-certifierat. Maple wood är ett hårt träslag med hög oljehalt och lågt krympningstal.Maple wood ger tåliga handtag med en hög lyster som också står emot fukt och väta bra. Knivarna och redskapen är lätta att rengöra och är i rostfritt stål med god skärpa.Sedan starten 1884,  har Victorinox berikat välden med knivar av rostfritt stål från.  De är mycket populära i alla kök för sin höga kvalitet och prisvärdhet,  knivarna tillverkas i den lilla Schweiziska staden Ibach-Schwyz.
 • Victorinox Kockkniv extra bred med Fibroxhandtag 20 cm

  Victorinox Kockkniv extra bred med Fibroxhandtag 20 cm
  En extra bred kockkniv från Victorinox, den passar både proffskocken och hemmakocken.  Bladets längd är 20 cm och handtaget är ergonomiskt utformat av Fibrox som ger ett bra grepp. En kockkniv som trots det breda bladet är mycket smidig att arbeta med.Kniven hackar, tärnar och skär allt från fisk, fågel, kött till frukt och grönt. Kockkniven är ett måste och med den i köket blir det inga knivigheter.Vi tycker att en kockkniv som denna är obligatorisk att ha i hemmet. Vicorinox Fibrox-serien är världsomspännande, välkänd och uppskattad inom restaurang- och livsmedelsbranschen för sin prisvärda, jämna kvalitet av högt snitt som gör den tillgängliga för alla.Fibroxhandtaget ger bekvämt grepp i vått och torrt och tål att maskindiskas i upp till 150 grader C för sterilisering, rekommendationen är dock att kniven skall handdiskas. Bladet av rostfritt stål är lätt att skärpa och slipa.Rätt skötsel och hantering ger en lång livslängd.
 • Victorinox Tandad Skalkniv 8 cm Nylonhandtag Gul

  Victorinox Tandad Skalkniv 8 cm Nylonhandtag Gul
  Skalkniv med ett tandat rakt halvspetsigt blad och gult skaft i nylon, bladlängd 8 cm.Skalknivar finns i en mängd olika utformning och storlek och det är smak och tycke som avgör vilken man väljer. Erfarenhet visar att det kan vara bra att ha flera olika i varierande storlek och funktion för att täcka in de flesta arbetsmomenten i köket.Detta är en smidig skalkniv för den som vill ha en högklassig kniv i köket som ett bra komplement till de stora kockknivarna i kökslådan. Den är mycket behändig och lätthanterlig.Det ergonomiska nylonhandtagen sitter som gjutet i handen och den gudalikt gula nyansen på skaftet lyser upp vardagens grå tristess.Kniven har ett rostfritt blad med en europeisk slipning som gör att knivseggen håller skärpan på ett utmärkt sätt. Eftersom kniven är tandad så kan man utan problem skära genom hårdare skal.Victorinx Swiss Classic är en serie knivar och köksredskap av klassiskt snitt och snygg finish. Knivbladen i rostfritt stål håller hög kvalité, har god skärpa och är lättslipade. Handtagen som är ergonomiska med nylonskaft i skön kvalitet, ger bra knivar i köket till ett bra pris.Tål maskindisk men handdisk rekommenderas. Rätt skötsel och hantering ger en lång livslängd.
 • Victorinox Buther's Knives Fibrox buköppnarkniv 15 cm.

  Victorinox Buther's Knives Fibrox buköppnarkniv 15 cm.
  Den perfekta kniven för jägaren eller slaktaren. Den avrundade kniven från Victorinox är en del av Butcher's Knives Fibrox-serien och är särskilt gjord för viltkött och magöppning. Den koniska formen av avrundade spetsen gör att den är mycket effektiv. Bladet är 15 cm. långt.Kniven har även ett ergonomiskt Fobrox-handtag som är ett hållbart plastmaterial med en grov yta som gör att kniven ligger skönt och säkert i handen även om du har feta eller fuktiga händer. Kan ångsterilisera om det behövs.
 • Victorinox Butcher's Knives Fibrox slaktkniv med näsa 18 cm.

  Victorinox Butcher's Knives Fibrox slaktkniv med näsa 18 cm.
  Slaktkniv med näsa från Victorinox som är designad specifikt för professionella användare. Det böjda, hårda bladet är tillverkat av rostfritt stål av hög kvalitet och är utmärkt för att skära hinnor och senor i köttet, motsatsen till ett tunt och flexibelt blad. Dessutom är bladet 18 cm. långt.Den praktiska slaktkniven är en del av Butcher's Knives Fibrox-serien. Det innebär att du får en kniv med Fibrox-handtag, vilket är ett plastmaterial med en grov yta som ligger skönt och säkert i handen vid användning - även med oljiga och blöta händer. Kniven tål även att köras i diskmaskinen.
 • Victorinox - Kebony Urbeningskniv 15 cm

  Victorinox - Kebony Urbeningskniv 15 cm
  Victorinox Urbeningskniv ur serien Kebony, tillverkad i rostfritt stål med handtag i trä.En tålig kniv med smalt, böjt och 15 cm långt blad som gör det lätt att komma nära benet. Viktiga egenskaper hos en urbeningskniv eftersom du hela tiden arbetar med bladet mot ben.Victorinox produkter har livstidsgaranti mot material- och produktionsfel.Schweziska Victorinox är ett gammalt kvalitetsmärke som ursprungligen började med att tillverka de världsberömda multifunktionella Swiss Army Knives redan 1884. Idag står Victorinox för hög kvalitet och innovation när det gäller flera typer av knivar, främst köksknivar för både professionellt bruk och hobbykockar med höga krav på sina verktyg.
 • Victorinox - Fibrox Hankotsu Urbeningskniv 15 cm Gul

  Victorinox - Fibrox Hankotsu Urbeningskniv 15 cm Gul
  Urbeningskniv från Victorinox med ett vinklat blad i rostfritt stål i Hankotsu-stil på 15 cm samt ett läckert gult handtag i Fibrox.Denna urbeningskniv från Victorinox är deras alldeles egna version av den japanska Hankotsu-kniven, med ett lite vinklat smalt blad som enkelt skär igenom skinn, kött och senor. Hankotsu-kniven är Japans svar på den europeiska urbeningskniven, och är speciellt framtagen för att göra urbeningsarbetet så lätt som möjligt. Det långa och flexibla bladet på 15 cm skär enkelt in i köttet med ett snitt och tar sig sedan runt ben och senor med enkelhet, och gör arbetet till en dans på rosor. Urbeningsknivens blad är tillverkat i rostfritt stål av allra högsta kvalité, och kniven har även utrustats med ett gult skaft i Fibrox som är ett hållbart material, designat för att tåla mycket. Skaftet har en matt, glidsäker yta samt ett inbyggt fingerskydd för både säker och komfortabel användning. En perfekt kniv för den som köper hem stora bitar kött direkt från slakteriet, eller för slaktaren själv som behöver ett kvalitativt verktyg att dela upp köttbitar med. Handdisk rekommenderas.År 1884 slog Karl Elsener upp dörrarna till sin bestickverkstad i den lilla orten Ibach i centrala Schweiz. Han hade som mål att bekämpa fattigdom och arbetslöshet i, på den tiden, ett av Europas fattigaste länder genom att skapa arbete och på så sätt minska emigrationen västerut. År 1897 uppfann han den numera ikoniska Schweiziska Armékniven som skapade grunden till ett blomstrande företag som satte både Schweiz och Ibach på kartan. Idag är Victorinox ett globalt bolag som fortfarande har sin legendariska armékniv som kärnprodukt, och numera även är kända för sin tillverkning av hållbara knivar och hushållsredskap av allra högsta kvalitet. Schweiziskt hantverk när den är som bäst.Victorinox Fibrox Hankotsu Urbeningskniv Gul har ett 15 cm långt blad. Kombinera gärna denna Victorinox kniv med andra knivar i samma serie fast olika färger för en snygg färgkombination.
 • Victorinox Grand Mâitre Skalkniv 10 cm

  Victorinox Grand Mâitre Skalkniv 10 cm
  Skalkniv med svart skaft, bladlängd 10 cm, levereras i presentask. Bladets längd: 10 cmEn elegant och åtrovärd liten kniv, perfekt för grönsaker och potatisskalning.En bra skalkniv är en av 3-4 knivar som behövs i ett ordinärt hushållskök. Skalknivar är benämningen på en grupp små vassa knivar anpassade för kökets finlir, så som att skala och skära lök, grönsaker och frukt. Bladlängden brukar variera från 6 till 12 cm och bladens utseende skiftar allt från raka trubbiga till böjda spetsiga och allt däremellan och lite till.Victorinox Grand Maïtre en serie klassiskt designade, helsmidda knivar av tysk typ. Knivarna är smidda ur ett stycke och man får då en sömlös övergång mellan bladet och det ergonomiska handtaget. Detta skapar perfekt balanserade knivar som också är ögongodis. Eggen på knivarna har den traditionella europeiska slipningen.Redskapen är lätta att rengöra och tål undantagsvis att diskas i maskin, men rekommendationen är ändå att de skall handdiskas för en längre livslängd.Victorinox är kända för sina schweiziska arméknivar med multifunktion och har sedan starten berikat världen med sina högkvalitativa knivar, nuförtiden gjorda i rostfritt stål.Knivtillverkaren grundades 1884 men bytte 1909 namn till Victoria efter grundarens mamma som gick bort det året, samma år började man använda sitt välkända emblem, korset i skölden. När man 1921 började använda rostfritt stål i produktlinjen byttes namnet till Victorinox, en sammansättning av Victoria och inox som är synonymt med rostfritt stål, på franska acier inoxydable.
 • Victorinox Grönsaks- & Skalkniv Spetsig 10 cm Nylonhandtag Svart

  Victorinox Grönsaks- & Skalkniv Spetsig 10 cm Nylonhandtag Svart
  Skalkniv spetsig med svart nylonskaft, bladlängd 10 cm.En praktisk grönsakskniv som är smidig och mycket lätt att arbeta med. Skalkniven blir ett bra komplement till knivblockets stora kockknivar.Tål maskindisk men handdisk rekommenderas. Rätt skötsel och hantering ger en lång livslängd. Victorinx Swiss Classic är en serie knivar och köksredskap av klassiskt snitt och snygg finish. Knivbladen i rostfritt stål håller hög kvalité, har god skärpa och är lättslipade. Handtagen som är ergonomiska med nylonskaft i skön kvalitet, ger bra knivar i köket till ett bra pris.Knivtillverkaren grundades 1884 men bytte 1909 namn till Victoria efter grundarens mamma som gick bort det året, samma år började man använda sitt välkända emblem, korset i skölden. När man 1921 började använda rostfritt stål i produktlinjen byttes namnet till Victorinox, en sammansättning av Victoria och inox som är synonymt med rostfritt stål, på franska acier inoxydable.
 • Victorinox Kockkniv 12 cm, wood

  Victorinox Kockkniv 12 cm, wood
  Kockkniv liten med skaft av maple wood, bladlängd 12 cm.Bladets längd: 12 cmDetta är den minsta kniven i Victorinox Wood serie av kockknivar med traditionella handtag i maple wood. Kockkniven är av mindre storlek och har ett behagligt grepp i trä med ett balanserat blad.En liten kockkniv  borde alla ha i sitt kök. Kockknivar är användbara och väldigt allround speciellt när de är så små som den här. En hackkniv i den här storleken blir nästan lite som en grönsakskniv, man hackar och skär allt utan några problem.En skarp kökskniv från Victorinox gör matlagningen till en dans.Victorinox  Wood, en serie knivar och tillbehör som har en tidlös design med sköna handtag i vackert polerat maple wood. Träet odlas i Indien och är FSC-certifierat. Maple wood är ett hårt träslag med hög oljehalt och lågt krympningstal.Maple wood ger tåliga handtag med en hög lyster som också står emot fukt och väta bra. Knivarna och redskapen är lätta att rengöra och är i rostfritt stål med god skärpa.Knivar och redskap med handtag av maple wood tål undantagsvis att maskindiskas men de skall i huvudsak handdiskas för att få en lång livslängd. Sedan starten 1884,  har Victorinox berikat världen med knivar av rostfritt stål.  De är mycket populära i restaurangkök för sin höga kvalitet och prisvärdhet,  knivarna tillverkas i den lilla Schweiziska staden Ibach-Schwyz.
 • Victorinox Tandad Skalkniv 8 cm Nylonhandtag Orange

  Victorinox Tandad Skalkniv 8 cm Nylonhandtag Orange
  Skalkniv med ett tandat rakt halvspetsigt blad och skaft i orange nylon, bladlängd 8 cm.Skalknivar finns i en mängd olika utformning och storlek och det är smak och tycke som avgör vilken man väljer. Erfarenhet visar att det kan vara bra att ha flera olika i varierande storlek och funktion för att täcka in de flesta arbetsmomenten i köket.Detta är en smidig skalkniv för den som vill ha en högklassig kniv i köket som ett bra komplement till de stora kockknivarna i kökslådan. Den är mycket behändig och lätthanterlig.Det ergonomiska nylonhandtagen sitter som gjutet i handen och den oefterhärmligt orangea nyansen på skaftet lyser upp vardagens grå tristess.Kniven har ett rostfritt blad med en europeisk slipning som gör att knivseggen håller skärpan på ett utmärkt sätt. Eftersom kniven är tandad så kan man utan problem skära genom hårdare skal.Victorinx Swiss Classic är en serie knivar och köksredskap av klassiskt snitt och snygg finish. Knivbladen i rostfritt stål håller hög kvalité, har god skärpa och är lättslipade. Handtagen som är ergonomiska med nylonskaft i skön kvalitet, ger bra knivar i köket till ett bra pris.Tål maskindisk men handdisk rekommenderas. Rätt skötsel och hantering ger en lång livslängd.
 • Victorinox Butcher's Knives Fibrox bred urbeningskniv 15 cm.

  Victorinox Butcher's Knives Fibrox bred urbeningskniv 15 cm.
  Praktisk urbeningskniv från Victorinox som är den perfekta kniven för dig som önskar en pålitlig kniv som är både enkel och skön att använda. Fibrox-handtaget ligger skönt i handen - även under lång tid - tack vare plastmaterialet. Den grova ytan gör att du säkert kan använda kniven säkert med både blöta och oljiga fingrar.Kniven är en del av Butcher's Knives Fibrox-serien och har ett vasst blad av rostfritt stål som är 15 cm. långt. Kniven tål även diskmaskin.
 • Victorinox Swiss Modern brödkniv 26 cm, aqua

  Victorinox Swiss Modern brödkniv 26 cm, aqua
  Gör lite lite enklare när du behöver skära färskt bröd från bagaren eller från din egen ugn. Brödkniven från Victorinox er en del av Swiss Modern-serien och har ett långt, vasst och tandat blad, som är 26 cm. Bladet är tillverkat av rostfritt stål av hög kvalitet och gör det enkelt för dig att skära fina skivor bröd.Dessutom kan brödkniven används till andra matvaror, så som lax, grönsaker och kött. Det ergonomiska handtaget är tillverkat av plast och kommer i flera olika färger. Kniven tål även diskmaskin.
 • Victorinox Swiss Modern kockkniv 25 cm, svart

  Victorinox Swiss Modern kockkniv 25 cm, svart
  Denna kniv gör skär- och hackuppgifterna i köket enkla för dig. Kniven är välbalanserad och väger ganska lite. Det innebär att det går att arbeta länge med kniven utan att bli trött. Det ergonomiska handtaget kommer i flera färger och ligger skönt i handen. Kockkniven tål diskmaskin.Kniven är en del av Swiss Modern-serien och har ett långt knivblad som mäter 25 cm. Bladet är tillverkat av rostfritt stål av hög kvalitet och är mycket vasst, så kniven klarar av det mesta.
 • Victorinox Tomatkniv - Röd

  Victorinox Tomatkniv - Röd
  Tomatkniv med tandat blad och rundad spets från Victorinox.
 • Victorinox - Fibrox Gokujo Urbeningskniv 15 cm Svart

  Victorinox - Fibrox Gokujo Urbeningskniv 15 cm Svart
  Urbeningskniv med uppåtlutande Gokujo blad i rostfritt stål på 15 cm och ett handtag i hållbar Fibrox från Victorinox.Använd denna högkvalitativa urbeningskniv från Victorinox till att både bena ur och trimma köttbitar i alla dess former. Denna kniv från Victorinox har designats i japansk Gokujo-stil, vilket betyder att det långa knivbladet har en skarpt uppåtlutande form som är speciellt framtagen för att enkelt kunna skära bort allt från ben till fett och senor. Den speciella designen gör att kniven lätt förs in i köttbiten utan problem, och kniven fungerar perfekt både för urbening av köttbitar och som filékniv för mindre fiskar. Bladet är tillverkat i rostfritt stål av högsta kvalité, och kniven har även ett ergonomiskt handtag av hållbar Fibrox med en matt yta och ett inbyggt fingerskydd för säker användning vid alla tillfällen. En riktigt praktisk kniv med många användningsområden helt enkelt. Handdisk rekommenderas.År 1884 slog Karl Elsener upp dörrarna till sin bestickverkstad i den lilla orten Ibach i centrala Schweiz. Han hade som mål att bekämpa fattigdom och arbetslöshet i, på den tiden, ett av Europas fattigaste länder genom att skapa arbete och på så sätt minska emigrationen västerut. År 1897 uppfann han den numera ikoniska Schweiziska Armékniven som skapade grunden till ett blomstrande företag som satte både Schweiz och Ibach på kartan. Idag är Victorinox ett globalt bolag som fortfarande har sin legendariska armékniv som kärnprodukt, och numera även är kända för sin tillverkning av hållbara knivar och hushållsredskap av allra högsta kvalitet. Schweiziskt hantverk när den är som bäst.Victorinox Fibrox Gokujo Urbeningskniv har ett blad som är 15 cm.
 • Victorinox - Fibrox Hankotsu Urbeningskniv 15 cm Svart

  Victorinox - Fibrox Hankotsu Urbeningskniv 15 cm Svart
  Urbeningskniv med blad i rostfritt stål på 15 cm i Hankotsu-stil och ett hållbart handtag i Fibrox från Victorinox.Denna urbeningskniv i japansk Hankotsu-stil från Victorinox är ett perfekt tillägg till knivsamlingen för dig som ofta köper större bitar kött och fisk eller helt enkelt själv fångar maten som ska lagas. Hankotsu-kniven är Japans svar på den klassiska europeiska urbeningskniven och har ett smalt flexibelt blad som är lite uppåtvinklat som enkelt kan föras in mellan ben och senor via ett snitt för lätt urbening. Bladet är tillverkat i högkvalitativt rostfritt stål, och kniven har även ett ergonomiskt handtag av tåligt Fibrox-material som har utrustats med en matt yta som förhindrar glid, samt ett inbyggt fingerskydd för säker användning. Victorinox urbeningskniv är perfekt för uppdelning av köttbitar i alla storlekar och platsar lika bra därhemma som i slakteriet. Handdisk rekommenderas.År 1884 slog Karl Elsener upp dörrarna till sin bestickverkstad i den lilla orten Ibach i centrala Schweiz. Han hade som mål att bekämpa fattigdom och arbetslöshet i, på den tiden, ett av Europas fattigaste länder genom att skapa arbete och på så sätt minska emigrationen västerut. År 1897 uppfann han den numera ikoniska Schweiziska Armékniven som skapade grunden till ett blomstrande företag som satte både Schweiz och Ibach på kartan. Idag är Victorinox ett globalt bolag som fortfarande har sin legendariska armékniv som kärnprodukt, och numera även är kända för sin tillverkning av hållbara knivar och hushållsredskap av allra högsta kvalitet. Schweiziskt hantverk när den är som bäst.Victorinox Fibrox Hankotsu Urbeningskniv Svart har ett blad som är 15 cm.
 • Victorinox - Fibrox Urbeningskniv Flexibelt blad 15 cm Svart

  Victorinox - Fibrox Urbeningskniv Flexibelt blad 15 cm Svart
  Urbeningskniv med ett flexibelt blad i rostfritt stål på 15 cm samt ett handtag i Fibrox från Victorinox.Denna klassiskt utformade urbeningskniv har speciellt framtagits av den schweiziska knivgiganten Victorinox för att göra urbeningsarbetet så enkelt som möjligt – både för amatören och för den professionella slaktaren. Kniven har utrustats med ett både smalt och flexibelt blad som enkelt tar sig in med ett snitt, för att sedan lätt kunna manövreras runt ben och senor för att skära upp perfekta köttbitar varje gång. Knivbladet är tillverkat i rostfritt stål av hög kvalité, och kniven har även blivit försedd med ett skaft av hållbart Fibrox-material som är speciellt designat för att tåla mycket. Skaftet är ergonomiskt utformat, och har en matt yta samt ett inbyggt fingerskydd som gör kniven både säker och bekväm att använda. En perfekt blandning av komfort och säkerhet helt enkelt. Handdisk rekommenderas.År 1884 slog Karl Elsener upp dörrarna till sin bestickverkstad i den lilla orten Ibach i centrala Schweiz. Han hade som mål att bekämpa fattigdom och arbetslöshet i, på den tiden, ett av Europas fattigaste länder genom att skapa arbete och på så sätt minska emigrationen västerut. År 1897 uppfann han den numera ikoniska Schweiziska Armékniven som skapade grunden till ett blomstrande företag som satte både Schweiz och Ibach på kartan. Idag är Victorinox ett globalt bolag som fortfarande har sin legendariska armékniv som kärnprodukt, och numera även är kända för sin tillverkning av hållbara knivar och hushållsredskap av allra högsta kvalitet. Schweiziskt hantverk när den är som bäst.Victorinox Fibrox Urbeningskniv Flexibelt blad 15 cm Svart är även väldigt bra som putskniv.
 • Victorinox Grönsaks- & Skalkniv Spetsig 10 cm Nylonhandtag Grön

  Victorinox Grönsaks- & Skalkniv Spetsig 10 cm Nylonhandtag Grön
  Skalkniv spetsig med grönt nylonskaft, bladlängd 10 cm.En smidig skalkniv för den som vill ha en högklassig kniv i köket. Ett bra komplement till de stora kockknivarna i kökslådan. Kniven lyser upp vardagen med färgglatt skaft i en skön grön nyans.Tål maskindisk men handdisk rekommenderas. Rätt skötsel och hantering ger en lång livslängd. Victorinox Swiss Classic är en serie knivar och köksredskap av klassiskt snitt och snygg finish. Knivbladen i rostfritt stål håller hög kvalité, har god skärpa och är lättslipade. Handtagen som är ergonomiska med nylonskaft i skön kvalitet, ger bra knivar i köket till ett bra pris.Knivtillverkaren grundades 1884 men bytte 1909 namn till Victoria efter grundarens mamma som gick bort det året, samma år började man använda sitt välkända emblem, korset i skölden. När man 1921 började använda rostfritt stål i produktlinjen byttes namnet till Victorinox, en sammansättning av Victoria och inox som är synonymt med rostfritt stål, på franska acier inoxydable. 
 • Victorinox Skalkniv 8 cm Fibrox Orange

  Victorinox Skalkniv 8 cm Fibrox Orange
  En skalkniv med spets i rostfritt stål med ergonomisk skaft i orange Fibrox för bra grepp, 8 cm bladlängd.Detta är alla proffskockars måste ha pryl, en  skalkniv av proffskvalitet. Skalknivar finns i en mängd olika färger, storlekar och utformningar och det är tycke och smak som avgör vilken man väljer. Erfarenhet visar att det kan vara bra att ha flera olika i varierande storlek och funktion för att täcka in de flesta arbetsmomenten i köket. Vicorinox Fibrox serien är världsomspännande, välkänd och uppskattad inom restaurang- och livsmedelsbranschen för sin prisvärda, jämna kvalitet av högt snitt som gör den tillgängliga för alla. Handtagen finns i olika färger kopplat till en internationell standard som färgkodar olika livsmedelsgrupper, estetiskt tilltalande i hemmaköket men nödvändigt inom restaurang- och livsmedelsindustrin.Fibroxhandtaget ger bekvämt ergonomiskt grepp i vått och torrt och tål att maskindiskas i upp till 150 grader C för sterilisering, rekommendationen är dock att kniven skall handdiskas. Bladet av rostfritt stål är lätt att skärpa och slipa. Rätt skötsel och hantering ger en lång livslängd. 
 • Victorinox Tandad Kockkniv med Fibroxhandtag 22 cm

  Victorinox Tandad Kockkniv med Fibroxhandtag 22 cm
  Tandad kockkniv med hygieniskt och ergonomiskt handtag i fibroxplast, bladlängd 22 cm.Kockkniven är ett ypperligt komplement till övriga knivar i köket eller så låter man den vara ensam herre på täppan, en ensam härskare som hackar och skär i princip allt utan urskillning.Tandade knivar är perfekta för att skära genom något där ytan är hårdare än vad insidan är. Alltså får man en kockkniv som är mer allround än vanligt med den tandade eggen. Bröd, grönsaker, lök, tomat, kött, fisk och fågel ingenting är omöjligt för denna kniv.Den perfekta gåvan för studenten eller den som flyttar hemifrån och sätter nytt bo. Varför inte ha den på landet i stugan eller husvagnen där utrymmet är begränsat.Vicorinox Fibrox-serien är världsomspännande, välkänd och uppskattad inom restaurang- och livsmedelsbranschen för sin prisvärda, jämna kvalitet av högt snitt som gör den tillgängliga för alla.Fibroxhandtaget ger bekvämt grepp i vått och torrt och tål att maskindiskas i upp till 150 grader C för sterilisering, rekommendationen är dock att kniven skall handdiskas. Bladet av rostfritt stål är lätt att skärpa och slipa.Rätt skötsel och hantering ger en lång livslängd.Victorinox är kända för sina schweiziska arméknivar med multifunktion och har sedan 1884 berikat världen med sina högkvalitativa knivar gjorda i rostfritt stål.
 • Victorinox Tandad Skalkniv 8 cm Nylonhandtag Grön

  Victorinox Tandad Skalkniv 8 cm Nylonhandtag Grön
  Skalkniv med ett tandat rakt halvspetsigt blad och grönt skaft i nylon, bladlängd 8 cm.Skalknivar finns i en mängd olika utformning och storlek och det är smak och tycke som avgör vilken man väljer. Erfarenhet visar att det kan vara bra att ha flera olika i varierande storlek och funktion för att täcka in de flesta arbetsmomenten i köket.Detta är en smidig skalkniv för den som vill ha en högklassig kniv i köket som ett bra komplement till de stora kockknivarna i kökslådan. Den är mycket behändig och lätthanterlig.Det ergonomiska nylonhandtaget sitter som gjutet i handen och den glada gröna nyansen på skaftet lyser upp vardagens grå tristess.Kniven har ett rostfritt blad med en europeisk slipning som gör att knivseggen håller skärpan på ett utmärkt sätt. Eftersom kniven är tandad så kan man utan problem skära genom hårdare skal.Victorinx Swiss Classic är en serie knivar och köksredskap av klassiskt snitt och snygg finish. Knivbladen i rostfritt stål håller hög kvalité, har god skärpa och är lättslipade. Handtagen som är ergonomiska med nylonskaft i skön kvalitet, ger bra knivar i köket till ett bra pris.Tål maskindisk men handdisk rekommenderas. Rätt skötsel och hantering ger en lång livslängd.
 • Victorinox - Fibrox Gokujo Urbeningskniv 15 cm Gul

  Victorinox - Fibrox Gokujo Urbeningskniv 15 cm Gul
  Urbeningskniv med ett Gokujoblad, ett uppåtböjt blad i rostfritt stål på 15 cm och häftigt gult handtag i hållbar Fibrox från Victorinox.Denna smarta urbeningskniv från Victorinox kommer med två funktioner i en – den fungerar både som urbeningskniv och som filékniv. Kniven har en såkallad Gokujo-design vilken karaktäriseras av det skarpa uppåtböjda bladet som är speciellt utformat för att enkelt kunna glida in med ett snitt, och sedan lätt kunna ta sig runt ben, fett och senor för problemfri urbening. Bladet är tillverkat i högkvalitativt rostfritt stål som garanterar knivens hållbarhet och kniven är även utrustad med ett tåligt ergonomiskt skaft i materialet Fibrox med en matt yta och ett inbyggt fingerskydd för både komfortabel och säker användning under alla tillfällen. Handtaget har en gul färg som gör att kniven enkelt går att hittas bland knivarna i en större samling. Handdisk rekommenderas.År 1884 slog Karl Elsener upp dörrarna till sin bestickverkstad i den lilla orten Ibach i centrala Schweiz. Han hade som mål att bekämpa fattigdom och arbetslöshet i, på den tiden, ett av Europas fattigaste länder genom att skapa arbete och på så sätt minska emigrationen västerut. År 1897 uppfann han den numera ikoniska Schweiziska Armékniven som skapade grunden till ett blomstrande företag som satte både Schweiz och Ibach på kartan. Idag är Victorinox ett globalt bolag som fortfarande har sin legendariska armékniv som kärnprodukt, och numera även är kända för sin tillverkning av hållbara knivar och hushållsredskap av allra högsta kvalitet. Schweiziskt hantverk när den är som bäst.Victorinox Fibrox Gokujo Urbeningskniv har ett blad som är 15 cm långt.
 • Victorinox - Fibrox Urbeningskniv Gokujo15 cm Svart

  Victorinox - Fibrox Urbeningskniv Gokujo15 cm Svart
  Urbeningskniv med blad i rostfritt stål i Gokujo-stil på 15 cm samt ett skaft av hållbar Fibrox från Victorinox.Denna urbeningskniv från Victorinox har utformats i japansk Gokujo-stil med ett skarpt uppåtlutande blad som är speciellt designat för att både kunna urbena och filea allt från köttbitar i alla dess former till fisk av alla sorters storlekar. Bladets speciella form gör att det enkelt sticks in med ett snitt, och sedan kan det lätt manövreras mellan skinn, brosk och senor för att skära upp perfekta bitar av valfri storlek. Det tunna bladet är tillverkat i rostfritt stål av hög kvalité för lång hållbarhet och användning under många år framåt, och kniven är även utrustad med ett ergonomiskt handtag i tålig Fibrox som har en matt yta och ett inbyggt fingerskydd för både optimal säkerhet och komfort. Handdisk rekommenderas.År 1884 slog Karl Elsener upp dörrarna till sin bestickverkstad i den lilla orten Ibach i centrala Schweiz. Han hade som mål att bekämpa fattigdom och arbetslöshet i, på den tiden, ett av Europas fattigaste länder genom att skapa arbete och på så sätt minska emigrationen västerut. År 1897 uppfann han den numera ikoniska Schweiziska Armékniven som skapade grunden till ett blomstrande företag som satte både Schweiz och Ibach på kartan. Idag är Victorinox ett globalt bolag som fortfarande har sin legendariska armékniv som kärnprodukt, och numera även är kända för sin tillverkning av hållbara knivar och hushållsredskap av allra högsta kvalitet. Schweiziskt hantverk när den är som bäst.
 • Victorinox Grand Mâitre Skalkniv 8 cm

  Victorinox Grand Mâitre Skalkniv 8 cm
  Skalkniv med svart skaft, bladlängd 8 cm, levereras i presentask.Bladets längd: 8 cmEn sobert utformad liten kniv som kan användas för att skära grönsaker eller liknande. Smidig att komma åt med, när du skär eller skalar frukt och grönsaker.En bra skalkniv är en av 3-4 knivar som behövs i ett ordinärt hushållskök.Skalknivar är benämningen på en grupp små vassa knivar anpassade för kökets finlir, så som att skala och skära lök, grönsaker och frukt. Bladlängden brukar variera från 6 till 12 cm och bladens utseende skiftar allt från raka trubbiga till böjda spetsiga och allt däremellan och lite till.Victorinox Grand Maïtre en serie klassiskt designade, helsmidda knivar av tysk typ. Knivarna är smidda ur ett stycke och man får då en sömlös övergång mellan bladet och det ergonomiska handtaget.Detta skapar perfekt balanserade knivar som också är ögongodis. Eggen på knivarna har den traditionella europeiska slipningen.Redskapen är lätta att rengöra och tål undantagsvis att diskas i maskin, men rekommendationen är ändå att de skall handdiskas för en längre livslängd.Victorinox är kända för sina schweiziska arméknivar med multifunktion och har sedan starten berikat världen med sina högkvalitativa knivar, nuförtiden gjorda i rostfritt stål.Knivtillverkaren grundades 1884 men bytte 1909 namn till Victoria efter grundarens mamma som gick bort det året, samma år började man använda sitt välkända emblem, korset i skölden. När man 1921 började använda rostfritt stål i produktlinjen byttes namnet till Victorinox, en sammansättning av Victoria och inox som är synonymt med rostfritt stål, på franska acier inoxydable.
 • Victorinox Kockkniv med Fibroxhandtag 12 cm

  Victorinox Kockkniv med Fibroxhandtag 12 cm
  En liten kockkniv är din bästa vän i köket och det här är en mycket smidig och populär kniv från Victorinox.  Bladlängden är 12 cm och kniven har ett härligt ergonomiskt handtag i Fibrox som ger ett gott grepp.Knivar i den här storleken är mycket användbara och går ofta under benämningen allkniv eftersom de kan användas till allt från att skala lök, dela potatis i lämplig kokstorlek till allt annat finlir med kniv i köket.Den är populär och uppskattad av många kockar, köp den och du får en ny kompis vid skärbrädan.Vicorinox Fibrox-serien är världsomspännande, välkänd och uppskattad inom restaurang- och livsmedelsbranschen för sin prisvärda, jämna kvalitet av högt snitt som gör den tillgängliga för alla.Fibroxhandtaget ger bekvämt grepp i vått och torrt och tål att maskindiskas i upp till 150 grader C för sterilisering, rekommendationen är dock att kniven skall handdiskas. Bladet av rostfritt stål är lätt att skärpa och slipa.Rätt skötsel och hantering ger en lång livslängd.
 • Victorinox Kockkniv med Fibroxhandtag 22 cm

  Victorinox Kockkniv med Fibroxhandtag 22 cm
  En robust kockkniv som gör hemmakocken till proffskock i köket. Ett stadigt ergonomiskt fibroxhandtag med bra grepp även i väta gör det enkelt för dig att arbeta med kockkniven vars blad är 22 cm långt.En ordentlig kockkniv behövs i alla kök och med en kniv som denna får man alla att tro att man jobbar som kock till vardags.Vicorinox Fibrox-serien är världsomspännande, välkänd och uppskattad inom restaurang- och livsmedelsbranschen för sin prisvärda, jämna kvalitet av högt snitt som gör den tillgängliga för alla.Fibroxhandtaget ger bekvämt grepp i vått och torrt och tål att maskindiskas i upp till 150 grader C för sterilisering, rekommendationen är dock att kniven skall handdiskas. Bladet av rostfritt stål är lätt att skärpa och slipa.Rätt skötsel och hantering ger en lång livslängd.
 • Victorinox Kockkniv med Fibroxhandtag 28 cm

  Victorinox Kockkniv med Fibroxhandtag 28 cm
  En mycket populär och användbar kockkniv i den övre storleksordningen från Victorinox. Kockkniven har ett fantastiskt fibroxhandtag som ligger mycket bra i handen med optimalt grepp, även när skaftet är nedsölat. Knivbladets längd är 28 cm och den är skön att hålla i och därför mycket lätt att arbeta med.Större knivar som denna väger lite mer, men det har man igen eftersom man inte behöver använda lika mycket kraft när man hackar och skär. Det här kan vara den kniv som blir kungen bland knivarna i ditt kök. Vicorinox Fibrox-serien är världsomspännande, välkänd och uppskattad inom restaurang- och livsmedelsbranschen för sin prisvärda, jämna kvalitet av högt snitt som gör den tillgängliga för alla.Fibroxhandtaget ger bekvämt grepp i vått och torrt och tål att maskindiskas i upp till 150 grader C för sterilisering, rekommendationen är dock att kniven skall handdiskas. Bladet av rostfritt stål är lätt att skärpa och slipa.Rätt skötsel och hantering ger en lång livslängd. 
 • Victorinox Rak och Tandad Skalkniv 8 cm Nylonhandtag Svart

  Victorinox Rak och Tandad Skalkniv 8 cm Nylonhandtag Svart
  En skalkniv med ett rakt tandat halvspetsigt blad och skaft i svart nylon, bladlängd 8 cm.En väldigt användbar rak och vågig skalkniv från Victorinox. Den har ett behagligt nylonhandtag som gör att den är bekväm att hålla och arbeta med. Du kommer snabbt märka att en skalkniv är en mycket användbar kniv i köket.Bladets egenskaper ger en kniv som blir mångssidig, den raka eggen passar väl till att skrapa potatis och andra rotfrukter med, tandningen håller skärpan och detta behövs när man skivar tomater som annars snabbt gör knivar slöa.Kort sagt en liten behändig grönsaks- skalkniv med ett stort användningsområde.Victorinx Swiss Classic är en serie knivar och köksredskap av klassiskt snitt och snygg finish. Knivbladen i rostfritt stål håller hög kvalité, har god skärpa och är lättslipade. Handtagen som är ergonomiska med nylonskaft i skön kvalitet, ger bra knivar i köket till ett bra pris.Tål maskindisk men handdisk rekommenderas. Rätt skötsel och hantering ger en lång livslängd.Victorinox är kända för sina schweiziska arméknivar med multifunktion och har sedan 1884 berikat världen med sina högkvalitativa knivar gjorda i rostfritt stål.
 • Victorinox Swiss Modern brödkniv 26 cm, svart

  Victorinox Swiss Modern brödkniv 26 cm, svart
  Gör lite lite enklare när du behöver skära färskt bröd från bagaren eller från din egen ugn. Brödkniven från Victorinox er en del av Swiss Modern-serien och har ett långt, vasst och tandat blad, som är 26 cm. Bladet är tillverkat av rostfritt stål av hög kvalitet och gör det enkelt för dig att skära fina skivor bröd.Dessutom kan brödkniven används till andra matvaror, så som lax, grönsaker och kött. Det ergonomiska handtaget är tillverkat av plast och kommer i flera olika färger. Kniven tål även diskmaskin.
 • Victorinox Swiss Modern kockkniv 25 cm, sage

  Victorinox Swiss Modern kockkniv 25 cm, sage
  Denna kniv gör skär- och hackuppgifterna i köket enkla för dig. Kniven är välbalanserad och väger ganska lite. Det innebär att det går att arbeta länge med kniven utan att bli trött. Det ergonomiska handtaget kommer i flera färger och ligger skönt i handen. Kockkniven tål diskmaskin.Kniven är en del av Swiss Modern-serien och har ett långt knivblad som mäter 25 cm. Bladet är tillverkat av rostfritt stål av hög kvalitet och är mycket vasst, så kniven klarar av det mesta.
 • Victorinox Swiss Modern tandad skalkniv 10 cm, svart

  Victorinox Swiss Modern tandad skalkniv 10 cm, svart
  Denna tandade skalkniv från Victorinox gör livet lite enklare när du ska skära frukt och grönsaker, såsom tomater som kan vara svåra att skära igenom på grund av deras skinn. Skalkniven har en bra storlek med ett 10 cm långt blad. Dessutom är bladet tillverkat av rostfritt stål av hög kvalitet.Skalkniven är en del av Swiss Modern-serien vilket tydligt ses på den mångsidiga, moderna och ergonomiska designen. Dessutom ser plasthandtaget till att kniven ligger skönt i handen under användning. Kniven tål även diskmaskin för enkel rengöring.
 • Victorinox Butcher's Knives slaktkniv tunt blad 15 cm.

  Victorinox Butcher's Knives slaktkniv tunt blad 15 cm.
  Slaktkniv från Victorinox som är designad för användning i professionella kök eller slakterier. Tack vare det värmetåliga bladet får du en kniv med optimal skärpa som enkelt skär genom hinner och senor i kött, samtidigt som kniven har ett tunt och flexibelt blad. Bladet är gjort av rostfritt stål av hög kvalitet och kniven kommer i två olika storlekar.Kniven har även ett ergonomiskt Fibrox-handtag som är ett plastmaterial som har en grov yta. Detta gör att kniven ligger säkert och skönt i handen.
 • Victorinox - Kebony Laxkniv 30 cm

  Victorinox - Kebony Laxkniv 30 cm
  Laxkniv från Victorinox med en bladlängd på 30 centimeter - när du vill skära lax med precision. Det långa, tunna bladet är flexibelt och har en räfflad kant på båda sidor vilket hjälper dig att både kunna skära närmare benet men också att skära riktigt tunna skivor till sushin eller när du ska skära upp din gravade lax.Victorinox produkter har livstidsgaranti mot material- och produktionsfel.Schweziska Victorinox är ett gammalt kvalitetsmärke som ursprungligen började med att tillverka de världsberömda multifunktionella Swiss Army Knives redan 1884. Idag står Victorinox för hög kvalitet och innovation när det gäller flera typer av knivar, främst köksknivar för både professionellt bruk och hobbykockar med höga krav på sina verktyg.
 • Victorinox Grand Mâitre Kockkniv 20 cm Svart

  Victorinox Grand Mâitre Kockkniv 20 cm Svart
  Kockkniv med svart handtag, bladlängd 20 cm, levereras i presentbox.Bladets längd: 20 cmDen klassiska och vassa kockkniven i en lyxigare tappning.Kockkniven kallades ursprungligen för - fransk kniv - eftersom den från början användes av franska kockar främst för att stycka nötkött. Nuförtiden är - kockkniv - ett samlingsnamn för en mängd olika knivar i varierande storlekar som används i samband med matlagning.Victorinox Grand Maïtre en serie klassiskt designade, helsmidda knivar av tysk typ. Knivarna är smidda ur ett stycke och man får då en sömlös övergång mellan bladet och det ergonomiska handtaget.Detta skapar perfekt balanserade knivar som också är ögongodis. Eggen på knivarna har den traditionella europeiska slipningen.Redskapen är lätta att rengöra och tål undantagsvis att diskas i maskin, men rekommendationen är ändå att de skall handdiskas för en längre livslängd.Victorinox är kända för sina schweiziska arméknivar med multifunktion och har sedan starten berikat världen med sina högkvalitativa knivar, nuförtiden gjorda i rostfritt stål.Knivtillverkaren grundades 1884 men bytte 1909 namn till Victoria efter grundarens mamma som gick bort det året, samma år började man använda sitt välkända emblem, korset i skölden. När man 1921 började använda rostfritt stål i produktlinjen byttes namnet till Victorinox, en sammansättning av Victoria och inox som är synonymt med rostfritt stål, på franska acier inoxydable.
 • Victorinox Grönsaks- & Skalkniv Spetsig 10 cm Nylonhandtag Rosa

  Victorinox Grönsaks- & Skalkniv Spetsig 10 cm Nylonhandtag Rosa
  Skalkniv spetsig med rosa nylonskaft, bladlängd 10 cm.Bladets längd: 10 cmEn funktionell och smidig skalkniv för den som vill ha en flärdfull och högklassig kniv i köket. Den är ett bra komplement till de stora kockknivarna i knivblocket. Kniven lyser upp vardagen med färgglatt skaft i en rogivande rosa nyans.Tål maskindisk men handdisk rekommenderas. Rätt skötsel och hantering ger en lång livslängd. Victorinx Swiss Classic är en serie knivar och köksredskap av klassiskt snitt och snygg finish. Knivbladen i rostfritt stål håller hög kvalité, har god skärpa och är lättslipade. Handtagen som är ergonomiska med nylonskaft i skön kvalitet, ger bra knivar i köket till ett bra pris.Knivtillverkaren grundades 1884 men bytte 1909 namn till Victoria efter grundarens mamma som gick bort det året, samma år började man använda sitt välkända emblem, korset i skölden. När man 1921 började använda rostfritt stål i produktlinjen byttes namnet till Victorinox, en sammansättning av Victoria och inox som är synonymt med rostfritt stål, på franska acier inoxydable.
 • Victorinox Skalkniv 8 cm Fibrox Rosa

  Victorinox Skalkniv 8 cm Fibrox Rosa
  En skalkniv med spets i rostfritt stål med ergonomisk skaft i rosa Fibrox för bra grepp, 8 cm bladlängd.Detta är alla proffskockars måste ha pryl, en  skalkniv av proffskvalitet. Skalknivar finns i en mängd olika färger, storlekar och utformningar och det är tycke och smak som avgör vilken man väljer. Erfarenhet visar att det kan vara bra att ha flera olika i varierande storlek och funktion för att täcka in de flesta arbetsmomenten i köket. Vicorinox Fibrox serien är världsomspännande, välkänd och uppskattad inom restaurang- och livsmedelsbranschen för sin prisvärda, jämna kvalitet av högt snitt som gör den tillgängliga för alla. Handtagen finns i olika färger kopplat till en internationell standard som färgkodar olika livsmedelsgrupper, estetiskt tilltalande i hemmaköket men nödvändigt inom restaurang- och livsmedelsindustrin.Fibroxhandtaget ger bekvämt ergonomiskt grepp i vått och torrt och tål att maskindiskas i upp till 150 grader C för sterilisering, rekommendationen är dock att kniven skall handdiskas. Bladet av rostfritt stål är lätt att skärpa och slipa. Rätt skötsel och hantering ger en lång livslängd. 
 • Victorinox Swiss Modern Kockkniv 22 cm Walnut Wood

  Victorinox Swiss Modern Kockkniv 22 cm Walnut Wood
  Elegant schweizisk kockkniv med handtag i valnöt.22 cm långt blad i rostfritt slitstarkt stål. Det ultimata verktyget för kökets större skärningsuppdrag. Skär enkelt genom alla typer av mat, oavsett om du skivar stora köttstycken, grönsaker eller frukt. Liksom alla knivar i den schweiziska moderna kollektionen har den en speciell ergonomisk form med ett trähandtag i valnöt. Skall inte diskas i diskmaskin.Längd på blad: 22 cm.Handtag: Valnöt.Vikt: 296 g.
 • Victorinox Tandad Skalkniv 8 cm Nylonhandtag Rosa

  Victorinox Tandad Skalkniv 8 cm Nylonhandtag Rosa
  Skalkniv med ett tandat rakt halvspetsigt blad och rosa skaft i nylon, bladlängd 8 cm.Skalknivar finns i en mängd olika utformning och storlek och det är smak och tycke som avgör vilken man väljer. Erfarenhet visar att det kan vara bra att ha flera olika i varierande storlek och funktion för att täcka in de flesta arbetsmomenten i köket.Detta är en smidig skalkniv för den som vill ha en högklassig kniv i köket som ett bra komplement till de stora kockknivarna i kökslådan. Den är mycket behändig och lätthanterlig.Det ergonomiska nylonhandtagen sitter som gjutet i handen och den rosigt rosa nyansen på skaftet lyser upp vardagens grå tristess.Kniven har ett rostfritt blad med en europeisk slipning som gör att knivseggen håller skärpan på ett utmärkt sätt. Eftersom kniven är tandad så kan man utan problem skära genom hårdare skal.Victorinx Swiss Classic är en serie knivar och köksredskap av klassiskt snitt och snygg finish. Knivbladen i rostfritt stål håller hög kvalité, har god skärpa och är lättslipade. Handtagen som är ergonomiska med nylonskaft i skön kvalitet, ger bra knivar i köket till ett bra pris.Tål maskindisk men handdisk rekommenderas. Rätt skötsel och hantering ger en lång livslängd.
 • Victorinox Swiss Classic fällbar skalkniv, röd

  Victorinox Swiss Classic fällbar skalkniv, röd
  Victorinox skalkniv är perfekt att ha med på en tur i skogen, på vandringen eller liknande, då den kan fällas och blir då säker att ha med i väskan. Kniven är en del av Swiss Classic-serien, vilket innebär att du är garanterad hög kvalitet och mångsidighet. Den praktiska kniven är dessutom enkel att fälla in och ut, så du kan ha den med dig överallt.Det tandade knivbladet är tillverkat av rostfritt stål och har ett ergonomiskt handtag av plast. Dessutom kommer kniven i två olika färger. Detta gör kniven till ett måste när du behöver skära eller skala när du inte är hemma.
 • Victorinox Swiss Modern kockkniv 20 cm, blåklint

  Victorinox Swiss Modern kockkniv 20 cm, blåklint
  Denna kockkniv från Victorinox har ett extra brett knivblad på 20 cm. Därför passar den utmärkt till både små och stora matvaror, oavsett om det är kött eller grönsaker som ska skäras. Dessutom gör det breda bladet att du lätt och säkert kan hacka utan risk för att din hand slås mot skärbrädan.Kockkniven är en del av Swiss Modern-serien och har ett ergonomiskt handtag i en vacker blå nyans. Dessutom ligger kniven skönt i handen under användning. Kniven tål diskmaskin.
 • Victorinox Grand Mâitre Filékniv 20 cm Svart

  Victorinox Grand Mâitre Filékniv 20 cm Svart
  Filékniv med svart skaft, bladlängd 20 cm. Levereras i presentask. Filéknivar kännetecknas av sina smala, långa, spetsiga och lätt böjliga klingor. Filékniven är ett flexibelt precisionsverktyg som med lätthet skär ut filéer från vilken råvara som helst.Kniven används mest frekvent till att filea fisk med, egenfångad eller färsk fångad från fiskbilen. Flexibiliteten gör det lättare att komma åt varenda liten godbit på den smakrika fisk du köpt.Victorinox Grand Maïtre en serie klassiskt designade, helsmidda knivar av tysk typ. Knivarna är smidda ur ett stycke och man får då en sömlös övergång mellan bladet och det ergonomiska handtaget.Detta skapar perfekt balanserade knivar som också är ögongodis. Eggen på knivarna har den traditionella europeiska slipningen.Redskapen är lätta att rengöra och tål undantagsvis att diskas i maskin, men rekommendationen är ändå att de skall handdiskas för en längre livslängd.Victorinox är kända för sina schweiziska arméknivar med multifunktion och har sedan starten berikat världen med sina högkvalitativa knivar, nuförtiden gjorda i rostfritt stål.Knivtillverkaren grundades 1884 men bytte 1909 namn till Victoria efter grundarens mamma som gick bort det året, samma år började man använda sitt välkända emblem, korset i skölden. När man 1921 började använda rostfritt stål i produktlinjen byttes namnet till Victorinox, en sammansättning av Victoria och inox som är synonymt med rostfritt stål, på franska acier inoxydable.
 • Victorinox Kockkniv med Fibroxhandtag 15 cm

  Victorinox Kockkniv med Fibroxhandtag 15 cm
  En mycket omtyckt kockkniv i mellanstorlek från Victorinox. Kniven har ett fibroxhandtag som gör att den ligger mycket bra i handen även om skaftet är blött och slipprigt, bladlängden är 15 cm. Kniven mottages väl av såväl professionella kockar som lekmän.Lite större allknivar som denna hittar alltid sin plats i knivblocket och gör sig snabbt oumbärliga för kökschefen i hemmet.Vicorinox Fibrox-serien är världsomspännande, välkänd och uppskattad inom restaurang- och livsmedelsbranschen för sin prisvärda, jämna kvalitet av högt snitt som gör den tillgängliga för alla.Fibroxhandtaget ger bekvämt grepp i vått och torrt och tål att maskindiskas i upp till 150 grader C för sterilisering, rekommendationen är dock att kniven skall handdiskas. Bladet av rostfritt stål är lätt att skärpa och slipa.Rätt skötsel och hantering ger en lång livslängd. 
 • Victorinox Swiss Modern Kockkniv 15 cm Walnut Wood

  Victorinox Swiss Modern Kockkniv 15 cm Walnut Wood
  Schweizisk modern kökskniv med rak precisionskant. Handtaget tillverkat i valnöt.Inget jobb är för tufft för den här kompakta kökshjälpen. Den schweiziska moderna kökskniven skär rent och enkelt genom alla typer av mat. Med sitt smala och precisionsspetsiga blad är den särskilt väl anpassad till mindre uppgifter som skalning och för att ta bort stjälkar och kärnhus.Skall inte diskas i diskmaskin. Längd på blad: 15 cm.Handtag: Valnöt.Vikt: 236 g.
 • Victorinox - Swiss Modern Brödkniv 22 cm Svart

  Victorinox - Swiss Modern Brödkniv 22 cm Svart
  Brödkniv från schweiziska Victorinox i fin kvalitet och ett knivblad på 22 cm. Varje hem behöver en ordentlig brödkniv att använda främst till bröd men även annat som inte kan skäras med för stort tryck, utan måste sågas. Kniven ligger skönt i handen och är ergonomiskt utformat. Denna kniv ingår i Victorinox kollektion Swiss Modern där elegant design möter hög precision. Varje blad är tillverkat av slitstarkt rostfritt stål för att göra det enkelt och självklart att skära. Välj mellan unikt handtag i varmt europeiskt valnötsträ eller syntetiskt handtag i svart, båda stilfulla och ergonomiska.
 • Victorinox Swiss Modern brödkniv 22 cm, aprikos

  Victorinox Swiss Modern brödkniv 22 cm, aprikos
  Elegant brödkniv med handtag i 22 cm rostfritt slitstarkt stålblad. Schweiz-tillverkat kvalitétsblad med vågig precisionskant som gör det enkelt att skära bröd men också hårdskinnade grönsaker som kronärtskockor. Ergonomisk form och handtag i europeisk valnöt ger kniven en modern känsla.Längd på blad: 22 cm.Typ av blad: Vågig kant.Vikt: 271 g.
 • Victorinox Swiss Modern skalkniv 10 cm, mossgrön

  Victorinox Swiss Modern skalkniv 10 cm, mossgrön
  Denna kniv från Victorinox kan skära genom de flesta grönsaker, oavsett om de är färska eller frusna. Knivbladet är nämligen mycket vasst, är 10 cm. långt och är tillverkat av rostfritt stål av högkvalitet. Dessutom är kniven lätt att rengöra då den tål diskmaskin.Det ergonomiska handtaget gör att kniven ligger skönt i handen under användning. Dessutom tar den inte så mycket plats i kökslådan, allt detta gör den ovärderlig att ha i köket.
 • Victorinox Styckningskniv med Fibroxhandtag 22 cm

  Victorinox Styckningskniv med Fibroxhandtag 22 cm
  En otroligt effektiv styckningskniv. Ett ergonomiskt fibroxhandtag som gör att den är enkel att arbeta med och bladet är 22 cm.Styckningskniven är ett utomordentligt redskap när hängmörat kött av svin, nöt, lamm och fjäderfä skall styckas. Köttet separeras lätt i från ben och senor och styckas till filéer, stekar, grytbitar, karréer och entrecote.Vicorinox Fibrox-serien är världsomspännande, välkänd och uppskattad inom restaurang- och livsmedelsbranschen för sin prisvärda, jämna kvalitet av högt snitt som gör den tillgängliga för alla.Fibroxhandtaget ger bekvämt grepp i vått och torrt och tål att maskindiskas i upp till 150 grader C för sterilisering, rekommendationen är dock att kniven skall handdiskas. Bladet av rostfritt stål är lätt att skärpa och slipa.Rätt skötsel och hantering ger en lång livslängd.Victorinox är kända för sina schweiziska arméknivar med multifunktion och har sedan 1884 berikat världen med sina högkvalitativa knivar gjorda i rostfritt stål.
 • Victorinox Butcher's Knives Fibrox bred slaktkniv 18 cm.

  Victorinox Butcher's Knives Fibrox bred slaktkniv 18 cm.
  Denna klassiska slaktkniv från Victorinox är perfekt för att dela och skära rått kött. Knivbladet är vasst nog att skära genom brosk och småben, och tack vare den böjda designen är kniven enkel och effektiv att använda. Dessutom är det breda bladet gjort av rostfritt högkvalitets stål och är 18 cm. långt. Kniven är en del av Butcher's Knives Fibrox-serien, vilket innebär att den har ett handtag av plast med en grov yta. Detta gör att du lätt och säkert hålla i kniven även om händerna skulle vara blöta.
 • Victorinox Urbeningskniv, fibroxhandtag, gul

  Victorinox Urbeningskniv, fibroxhandtag, gul
  Urbeningskniv med gult handtag i fibrox, från Victorinox.
 • Victorinox - Victorinox Urbeningskniv Kebony 15 cm

  Victorinox - Victorinox Urbeningskniv Kebony 15 cm
  Victorinox Urbeningskniv ur serien Kebony, tillverkad i rostfritt stål med handtag i trä.En tålig kniv med lite grövre, böjt och 15 cm långt blad som gör det lätt att komma nära benet. Viktiga egenskaper hos en urbeningskniv eftersom du hela tiden arbetar med bladet mot ben.Victorinox produkter har livstidsgaranti mot material- och produktionsfel.Schweziska Victorinox är ett gammalt kvalitetsmärke som ursprungligen började med att tillverka de världsberömda multifunktionella Swiss Army Knives redan 1884. Idag står Victorinox för hög kvalitet och innovation när det gäller flera typer av knivar, främst köksknivar för både professionellt bruk och hobbykockar med höga krav på sina verktyg.
 • Victorinox - Fibrox Urbeningskniv med smalt blad 15 cm Svart

  Victorinox - Fibrox Urbeningskniv med smalt blad 15 cm Svart
  Urbeningskniv med ett smalt blad i rostfritt stål på 15 cm och ett svart handtag i Fibrox från Victorinox.Denna urbeningskniv är speciellt designad för de tillfällena som kräver ultimat precision. Med sitt smala och spetsiga blad benar denna kniv enkelt ur kött i alla sorters storlekar – från stora nötköttsbitar till mindre fiskar som nyss har dragits upp ur vattnet. Det flexibla bladet har tillverkats i rostfritt stål av allra högsta kvalité och är tunt utformat för att kunna skära bort fett och senor med stor precision. Som om inte det vore nog har kniven även utrustats med ett bekvämt handtag i det tåliga materialet Fibrox som är speciellt utformat för både komfort och säkerhet, med en matt yta som förhindrar glid och ett inbyggt fingerskydd. Ett praktiskt verktyg för både storfiskaren och jaktspecialisten. Handdisk rekommenderas.År 1884 slog Karl Elsener upp dörrarna till sin bestickverkstad i den lilla orten Ibach i centrala Schweiz. Han hade som mål att bekämpa fattigdom och arbetslöshet i, på den tiden, ett av Europas fattigaste länder genom att skapa arbete och på så sätt minska emigrationen västerut. År 1897 uppfann han den numera ikoniska Schweiziska Armékniven som skapade grunden till ett blomstrande företag som satte både Schweiz och Ibach på kartan. Idag är Victorinox ett globalt bolag som fortfarande har sin legendariska armékniv som kärnprodukt, och numera även är kända för sin tillverkning av hållbara knivar och hushållsredskap av allra högsta kvalitet. Schweiziskt hantverk när den är som bäst.Victorinox Fibrox Urbeningskniv med smalt blad Svart har ett blad som är 15 cm långt.
 • Victorinox - Pine kockkniv 22 cm

  Victorinox - Pine kockkniv 22 cm
 • Victorinox Swiss Modern kockkniv 19 cm, honung

  Victorinox Swiss Modern kockkniv 19 cm, honung
  Denna kockkniv från Victorinox låter dig hacka och skära allt från kött till fisk och grönsaker och rotfrukter. Kniven har ett vasst blad som är 19 cm långt och är tillverkat av rostfritt stål av hög kvalitet.Dessutom är kniven välbalanserad och behaglig i handen när den används. Det ergonomiska handtaget är tillverkad plast och kommer i flera olika färger. Knivens lätta vikt gör också att du kan arbeta länge med kniven utan att bli trött. Kniven tål även diskmaskin.
 • Victorinox Swiss Modern skalkniv 10 cm, svart

  Victorinox Swiss Modern skalkniv 10 cm, svart
  Denna kniv från Victorinox kan skära genom de flesta grönsaker, oavsett om de är färska eller frusna. Knivbladet är nämligen mycket vasst, är 10 cm. långt och är tillverkat av rostfritt stål av högkvalitet. Dessutom är kniven lätt att rengöra då den tål diskmaskin.Det ergonomiska handtaget gör att kniven ligger skönt i handen under användning. Dessutom tar den inte så mycket plats i kökslådan, allt detta gör den ovärderlig att ha i köket.
 • Kockkniv 19 cm, handtag i rosenträ - Victorinox

  Kockkniv 19 cm, handtag i rosenträ - Victorinox
  Kvalitetskniv från Victorinox med 19 cm långt blad som passar till det mesta i köket.
 • Victorinox - Kebony Brödkniv 21 cm

  Victorinox - Kebony Brödkniv 21 cm
  Brödkniv ur Victorinox serie Kebony är en klassisk brödkniv med 21 cm långt blad. Med vågig knivegg och ergonomiskt grepp av trä underlättar den ditt arbete i köket och tack vare bladets hårdhet behåller kniven skärpa vid långvarig användning.Schweziska Victorinox är ett gammalt kvalitetsmärke som ursprungligen började med att tillverka de världsberömda multifunktionella Swiss Army Knives redan 1884. Idag står Victorinox för hög kvalitet och innovation när det gäller flera typer av knivar, främst köksknivar för både professionellt bruk och hobbykockar med höga krav på sina verktyg.
 • Victorinox - Fibrox Filékniv 18 cm

  Victorinox - Fibrox Filékniv 18 cm
  Filékniv med ett blad i rostfritt stål på 18 cm samt ett svart handtag i materialet Fibrox från Victorinox.Förvandla din färska nyinköpta fisk till vackra filébitar snabbt med denna smidiga filékniv från schweiziska Victorinox. Victorinox klassiska filékniv är känd bland professionella kockar världen över för sin smidiga utformning som gör den enkel att hantera och som ger dig möjligheten att skära upp alla möjliga sorters fisk på nolltid. Med ett skarpt flexibelt blad i rostfritt stål samt ett bekvämt handtag i hållbar Fibrox är den schweiziska filékniven nästintill ostoppbar, och gör preppjobbet så enkelt som det kan bli. Handdisk rekommenderas.År 1884 slog Karl Elsener upp dörrarna till sin bestickverkstad i den lilla orten Ibach i centrala Schweiz. Han hade som mål att bekämpa fattigdom och arbetslöshet i, på den tiden, ett av Europas fattigaste länder genom att skapa arbete och på så sätt minska emigrationen västerut. År 1897 uppfann han den numera ikoniska Schweiziska Armékniven som skapade grunden till ett blomstrande företag som satte både Schweiz och Ibach på kartan. Idag är Victorinox ett globalt bolag som fortfarande har sin legendariska armékniv som kärnprodukt, och numera även är kända för sin tillverkning av hållbara knivar och hushållsredskap av allra högsta kvalitet. Schweiziskt hantverk när den är som bäst.
 • Victorinox - Fibrox Filékniv Smalt blad 20 cm Svart

  Victorinox - Fibrox Filékniv Smalt blad 20 cm Svart
  Filékniv från Victorinox med ett smalt blad i rostfritt stål på 20 cm och ett handtag i tålig Fibrox.Skär och filea med hög precision med denna specialutformade filékniv från den schweiziska knivmästaren Victorinox. Denna filékniv har ett speciellt designat, extra smalt och högflexibelt knivblad i rostfritt stål som har tagits fram för skärning och fileande som kräver hög finess. Det långa skarpa bladet tar sig lätt in mellan skinn och ben för att enkelt skära upp filébitar av allra högsta kvalité – i alla sorters storlekar. Skär enkelt upp dagens fångst och släng den sedan direkt på grillen eller in i ugnen för avnjutning inom kortast möjliga tid. Filékniven har även utrustats med ett hållbart handtag i tålig Fibrox som är ergonomiskt utformat för bekväm användning, och som även har en matt yta och ett inbyggt fingerskydd för säkert bruk. En praktisk kniv för alla möjliga tillfällen. Handdisk rekommenderas.År 1884 slog Karl Elsener upp dörrarna till sin bestickverkstad i den lilla orten Ibach i centrala Schweiz. Han hade som mål att bekämpa fattigdom och arbetslöshet i, på den tiden, ett av Europas fattigaste länder genom att skapa arbete och på så sätt minska emigrationen västerut. År 1897 uppfann han den numera ikoniska Schweiziska Armékniven som skapade grunden till ett blomstrande företag som satte både Schweiz och Ibach på kartan. Idag är Victorinox ett globalt bolag som fortfarande har sin legendariska armékniv som kärnprodukt, och numera även är kända för sin tillverkning av hållbara knivar och hushållsredskap av allra högsta kvalitet. Schweiziskt hantverk när den är som bäst.br>Victorinox Fibrox Filékniv Smalt blad 20 cm Svart är inklusive handtag 33,9 cm långt och 3,6 cm bred samt 2.2 cm hög.
 • Victorinox - Fibrox Kockkniv med tandad egg 22 cm Svart

  Victorinox - Fibrox Kockkniv med tandad egg 22 cm Svart
  Kockkniv med blad i rostfritt stål på 22 cm med en tandad egg samt ett handtag i det hållbara materialet Fibrox från Victorinox.Skär upp alla möjliga sorters råvaror med enkelhet med denna praktiska kockkniv från den schweiziska knivtillverkaren Victorinox. Denna kniv är ett måste för den som vill ha en bra huvudkniv till sin köksknivssamling eller helt enkelt bara behöver en kniv som kan klara av det mesta. Victorinox kockkniv har ett stort brett blad med en längd på 22 cm, och har utrustats med en vågig egg som gör det lätt att hacka, skära och dela alla sorters råvaror, oavsett om de är mjuka eller har ett yttre som är lite hårdare. Bladet är tillverkat i rostfritt stål av allra högsta kvalité för hållbar användning under många år framåt. Kniven är även utrustad med ett bekvämt handtag som har tillverkats i det tåliga materialet Fibrox, med en matt yta och ett inbyggt fingerskydd för säkert, glidfritt bruk. Handdisk rekommenderas.År 1884 slog Karl Elsener upp dörrarna till sin bestickverkstad i den lilla orten Ibach i centrala Schweiz. Han hade som mål att bekämpa fattigdom och arbetslöshet i, på den tiden, ett av Europas fattigaste länder genom att skapa arbete och på så sätt minska emigrationen västerut. År 1897 uppfann han den numera ikoniska Schweiziska Armékniven som skapade grunden till ett blomstrande företag som satte både Schweiz och Ibach på kartan. Idag är Victorinox ett globalt bolag som fortfarande har sin legendariska armékniv som kärnprodukt, och numera även är kända för sin tillverkning av hållbara knivar och hushållsredskap av allra högsta kvalitet. Schweiziskt hantverk när den är som bäst.Victorinox Fibrox Kockkniv med tandad egg 22 cm Svart är inklusive blad och handtag 35 cm lång.
 • Victorinox - Fibrox Urbeningskniv 16 cm

  Victorinox - Fibrox Urbeningskniv 16 cm
  Urbeningskniv med ett rakt blad i rostfritt stål på 16 cm samt ett bekvämt handtag i Fibrox från Victorinox.Denna lite längre urbeningskniv har en strömlinjeformad design som har speciellt framtagits för att göra urbeningsjobbet så enkelt som möjligt under alla omständigheter. Bena ur allt från nötkött till nyfångad fisk med denna slanka urbeningskniv från schweiziska Victorinox, och lägg märke till hur det aldrig har varit så lätt. Knivens raka blad glider enkelt in i köttet med ett snitt och tar sig sedan runt ben, fett och senor för att skära upp de mest fantastiska köttbitarna och filéerna som du någonsin sett. Och du gjorde allt själv! Urbeningsknivens blad är tillverkat i högkvalitativt rostfritt stål, och den är även utrustad med ett hållbart handtag i materialet Fibrox, med en matt yta samt ett inbyggt fingerskydd. Detta samt handtagets ergonomiska utformning ger kniven en perfekt blandning av hållbarhet, komfort, och säkerhet för fantastisk användning i många år framåt. Handdisk rekommenderas.År 1884 slog Karl Elsener upp dörrarna till sin bestickverkstad i den lilla orten Ibach i centrala Schweiz. Han hade som mål att bekämpa fattigdom och arbetslöshet i, på den tiden, ett av Europas fattigaste länder genom att skapa arbete och på så sätt minska emigrationen västerut. År 1897 uppfann han den numera ikoniska Schweiziska Armékniven som skapade grunden till ett blomstrande företag som satte både Schweiz och Ibach på kartan. Idag är Victorinox ett globalt bolag som fortfarande har sin legendariska armékniv som kärnprodukt, och numera även är kända för sin tillverkning av hållbara knivar och hushållsredskap av allra högsta kvalitet. Schweiziskt hantverk när den är som bäst.
 • Victorinox - Hankotsu Urbeningskniv 18 cm

  Victorinox - Hankotsu Urbeningskniv 18 cm
  Lång urbeningskniv med blad i rostfritt stål i Hankotsu-stil på 18 cm samt ett handtag i Fibrox från Victorinox.Denna långa urbeningskniv har speciellt tagits fram av den schweiziska knivlegendaren Victorinox för de allra största urbeningsjobben. Kniven har designats i japansk Hankotsu-stil, en stil som karaktäriseras av det lätt uppåtböjda bladet som gör det riktigt enkelt att skära in i köttet för att sedan ta sig runt ben, senor och fett för att skära upp de allra mest perfekta köttbitarna – stora som små. Urbeningsknivens blad har tillverkats i hållbart rostfritt stål av allra högsta kvalité för användning i många år framåt, och kniven har även blivit försedd med ett ergonomiskt designat handtag av tålig Fibrox, med en matt yta och ett inbyggt fingerskydd för en sann blandning av komfort och säkerhet. Denna urbeningskniv är ett perfekt redskap för både amatörkocken och den professionella slaktaren, och tack vare Victorinox hållbara design är vi säkra på att den kommer att vara med dig länge. Handdisk rekommenderas.År 1884 slog Karl Elsener upp dörrarna till sin bestickverkstad i den lilla orten Ibach i centrala Schweiz. Han hade som mål att bekämpa fattigdom och arbetslöshet i, på den tiden, ett av Europas fattigaste länder genom att skapa arbete och på så sätt minska emigrationen västerut. År 1897 uppfann han den numera ikoniska Schweiziska Armékniven som skapade grunden till ett blomstrande företag som satte både Schweiz och Ibach på kartan. Idag är Victorinox ett globalt bolag som fortfarande har sin legendariska armékniv som kärnprodukt, och numera även är kända för sin tillverkning av hållbara knivar och hushållsredskap av allra högsta kvalitet. Schweiziskt hantverk när den är som bäst.
 • Victorinox - Kebony Kockkniv Vågig 25 cm

  Victorinox - Kebony Kockkniv Vågig 25 cm
  Victorinox Kebony Kockkniv 25 centimeter i rostfritt stål med vågig egg.Knivbladet på 25 centimeter är tunt och skarpt vilket hjälper dig att skära alla typer av både grönsaker, frukt och kött i önskad storlek.Handtaget i trä är ergonomiskt format och polerad för hand för att ge dig bästa möjliga grepp.Victorinox produkter har livstidsgaranti mot material- och produktionsfel.Schweziska Victorinox är ett gammalt kvalitetsmärke som ursprungligen började med att tillverka de världsberömda multifunktionella Swiss Army Knives redan 1884. Idag står Victorinox för hög kvalitet och innovation när det gäller flera typer av knivar, främst köksknivar för både professionellt bruk och hobbykockar med höga krav på sina verktyg.
 • Victorinox - Kebony Knivset Kockknivar 3 delar

  Victorinox - Kebony Knivset Kockknivar 3 delar
  Kabony knivset i 3 delar från Victorinox.En uppsättning allsidiga knivar presenterade i en presentask. Setet innehåller kocknivar med bladlängder på 12 centimeter, 19 centimeter och 22 centimeter. Knivarna har robusta trähandtag i en elegant design som polerats för hand för att ge ett bekvämt grepp. Kökskniven på 12 centimeter är perfekt för att skära små frukter och grönsaker med och är den perfekta följeslagaren till kockknivarna på 19 centimeter och 22 centimeter som båda skär med skärpa i både rått och tillagat kött utan att förstöra köttets fibrer. De är också utmärkta för att dela upp större, hårdare frukter och grönsaker med som till exempel melon och kål.Victorinox produkter har livstidsgaranti mot material- och produktionsfel.Schweziska Victorinox är ett gammalt kvalitetsmärke som ursprungligen började med att tillverka de världsberömda multifunktionella Swiss Army Knives redan 1884. Idag står Victorinox för hög kvalitet och innovation när det gäller flera typer av knivar, främst köksknivar för både professionellt bruk och hobbykockar med höga krav på sina verktyg.
 • Victorinox - Fibrox Filékniv Smalt blad 20 cm Gul

  Victorinox - Fibrox Filékniv Smalt blad 20 cm Gul
  Victorinox.Filékniv med ett smalt blad i rostfritt stål på 20 cm samt ett gult handtag i det tåliga materialet Fibrox.Skiva och filea allt från svärdfisk till lax med denna välbalanserade filékniv från schweiziska Victorinox. Denna flexibla kniv är tillverkad i Schweiz av högkvalitativt rostfritt stål med ett handtag i det hållbara materialet Fibrox som har formats direkt runt knivbladet för att skapa en ergonomisk filékniv som slår alla andra konkurrenter med hästlängder. Det ultraskarpa bladet på 20 cm gör alla filéjobb superenkla och det speciellt utformade handtaget ger dig bekväm användning under både kortare och längre preppjobb vilket gör att kniven passar lika bra därhemma som i det professionella köket. En filékniv för alla helt enkelt. Handdisk rekommenderas.År 1884 slog Karl Elsener upp dörrarna till sin bestickverkstad i den lilla orten Ibach i centrala Schweiz. Han hade som mål att bekämpa fattigdom och arbetslöshet i, på den tiden, ett av Europas fattigaste länder genom att skapa arbete och på så sätt minska emigrationen västerut. År 1897 uppfann han den numera ikoniska Schweiziska Armékniven som skapade grunden till ett blomstrande företag som satte både Schweiz och Ibach på kartan. Idag är Victorinox ett globalt bolag som fortfarande har sin legendariska armékniv som kärnprodukt, och numera även är kända för sin tillverkning av hållbara knivar och hushållsredskap av allra högsta kvalitet. Schweiziskt hantverk när den är som bäst.
 • Victorinox - Fiskfilékniv 29,5 cm

  Victorinox - Fiskfilékniv 29,5 cm
  Fiskfilékniv 29,5 cm från Victorinox . Den här kniven är gjord av rostfritt stål och har en längd på 29,5 cm, vilket gör den perfekt för att filéa fisk eller skära andra livsmedel. Använd den för att filéa fisk, skära kött och grönsaker eller för att bereda andra livsmedel.
 • Victorinox - Kebony Knivset 3 delar

  Victorinox - Kebony Knivset 3 delar
  Kebony Knivset i 3 delar från Victorinox.I setet ingår:- Kockkniv med bladlängd 12 cm- Kockkniv med bladlängd 22 cm- Brödkniv med bladlängd 21 cmKnivarna kommer i en snygg presentförpackning - en riktigt fin gåva till någon som älskar att laga mat.
 • Victorinox Swiss Classic fällbar skalkniv, svart

  Victorinox Swiss Classic fällbar skalkniv, svart
  Victorinox skalkniv är perfekt att ha med på en tur i skogen, på vandringen eller liknande, då den kan fällas och blir då säker att ha med i väskan. Kniven är en del av Swiss Classic-serien, vilket innebär att du är garanterad hög kvalitet och mångsidighet. Den praktiska kniven är dessutom enkel att fälla in och ut, så du kan ha den med dig överallt.Det tandade knivbladet är tillverkat av rostfritt stål och har ett ergonomiskt handtag av plast. Dessutom kommer kniven i två olika färger. Detta gör kniven till ett måste när du behöver skära eller skala när du inte är hemma.
 • Victorinox Swiss Modern kockkniv 22 cm röd

  Victorinox Swiss Modern kockkniv 22 cm röd
  Gör köksarbetet enklare tack vare den sköna kockkniven från Victorinox. Kniven är en del av Swiss Modern-serien och har ett långt knivblad på 22 cm. Bladet är tillverkat av rostfritt stål av hög kvalitet och är mycket vasst så den klarar av det mesta.Dessutom får du en mycket välbalanserad kniv som inte väger så mycket. Det innebär att det inte är jobbigt att arbeta med kniven under lång tid. Det ergonomiska handtaget har en vacker rödaktig färg och ligger skönt i handen. Kockkniven tål diskmaskin.
 • Victorinox Swiss Modern kockkniv 15 cm, lavendel

  Victorinox Swiss Modern kockkniv 15 cm, lavendel
  Denna vackra och praktiska kockkniv från Victorinox har ett blad som är 15 cm. långt och klarar av det mesta. Det tunna, vassa bladet är tillverkat av rostfritt stål av hög kvalitet och är välbalanserad. Den mångsidiga kockkniven är en del av Swiss Modern-serien.Tack vare det ergonomiska handtaget av plast får du maximal komfort, samtidigt som du klarar av skäruppgifterna utan problem. Dessutom har handtaget en vacker lavendel färg, och kniven tål självklart diskmaskin.
 • Brödkniv med handtag i rosenträ - Victorinox

  Brödkniv med handtag i rosenträ - Victorinox
  Lång brödkniv från Victorinox, blad i rostfritt stål och handtag i rosenträ.
 • Victorinox Tomatkniv - Blå

  Victorinox Tomatkniv - Blå
  Tomatkniv med tandat blad och rundad spets från Victorinox.
 • Victorinox - Kebony Kockkniv 31 cm

  Victorinox - Kebony Kockkniv 31 cm
  Victorinox kockkniv ur serien Kebony.Kockkniv med en bladlängd på 31 centimeter, tillverkad i rostfritt stål med ergonomiskt handtag i trä. Trähandtag är polerat för hand för att ge dig bästa möjliga grepp. Knivbladet är tunt och skarpt vilket gör det möjligt för dig att skära alla typer av grönsaker, frukt och kött. Victorinox produkter har livstidsgaranti mot material- och produktionsfel.Schweziska Victorinox är ett gammalt kvalitetsmärke som ursprungligen började med att tillverka de världsberömda multifunktionella Swiss Army Knives redan 1884. Idag står Victorinox för hög kvalitet och innovation när det gäller flera typer av knivar, främst köksknivar för både professionellt bruk och hobbykockar med höga krav på sina verktyg.
 • Victorinox - Fibrox Trancherkniv 31 cm

  Victorinox - Fibrox Trancherkniv 31 cm
  Stor trancherkniv med ett blad i rostfritt stål på 31 cm och ett skaft i det hållbara materialet Fibrox från Victorinox.Oavsett om du ska skära upp en julskinka i tunna bitar eller om det är en saftig flintastek som ska delas upp och serveras är denna skarpa trancherkniv rätt redskap för jobbet. Victorinox trancherkniv har ett både långt och slätt blad som har tillverkats i rostfritt stål av högsta kvalité med en flexibilitet till sig, som gör att den lätt skär igenom köttets fibrer för perfekta skivor och bitar varje gång. Som om inte det vore nog har kniven även utrustats med ett ergonomiskt utformat skaft i det hållbara materialet Fibrox som har en matt yta och ett inbyggt fingerskydd för både säker och komfortabel användning under många middagar framåt. En perfekt blandning av användarvänlighet och säkerhet helt enkelt. Handdisk rekommenderas.År 1884 slog Karl Elsener upp dörrarna till sin bestickverkstad i den lilla orten Ibach i centrala Schweiz. Han hade som mål att bekämpa fattigdom och arbetslöshet i, på den tiden, ett av Europas fattigaste länder genom att skapa arbete och på så sätt minska emigrationen västerut. År 1897 uppfann han den numera ikoniska Schweiziska Armékniven som skapade grunden till ett blomstrande företag som satte både Schweiz och Ibach på kartan. Idag är Victorinox ett globalt bolag som fortfarande har sin legendariska armékniv som kärnprodukt, och numera även är kända för sin tillverkning av hållbara knivar och hushållsredskap av allra högsta kvalitet. Schweiziskt hantverk när den är som bäst.
 • Victorinox - Fibrox Urbeningskniv med rakt blad 15 cm Svart

  Victorinox - Fibrox Urbeningskniv med rakt blad 15 cm Svart
  Urbeningskniv med ett rakt blad i rostfritt stål på 15 cm och ett handtag i Fibrox från Victorinox.Bena enkelt ur allt från kött till fisk med denna högkvalitativa urbeningskniv från schweiziska Victorinox. Det smala, spetsiga bladet har tillverkats i rostfritt stål av högsta kvalité, och tar sig lätt in mellan ben och senor för att kunna skära upp de allra finaste köttbitarna och filéerna. Kniven skär även bort skinn och fjäll, och det tunna bladet är perfekt för när du vill att så lite kött som möjligt ska följa med när du tar bort det oätbara. Kniven har även utrustats med ett tåligt handtag i materialet Fibrox, som har en matt yta och ett inbyggt fingerskydd för optimal komfort och säkerhet vid användning. Ett praktiskt verktyg för den som gör preppjobbet själv. Handdisk rekommenderas.År 1884 slog Karl Elsener upp dörrarna till sin bestickverkstad i den lilla orten Ibach i centrala Schweiz. Han hade som mål att bekämpa fattigdom och arbetslöshet i, på den tiden, ett av Europas fattigaste länder genom att skapa arbete och på så sätt minska emigrationen västerut. År 1897 uppfann han den numera ikoniska Schweiziska Armékniven som skapade grunden till ett blomstrande företag som satte både Schweiz och Ibach på kartan. Idag är Victorinox ett globalt bolag som fortfarande har sin legendariska armékniv som kärnprodukt, och numera även är kända för sin tillverkning av hållbara knivar och hushållsredskap av allra högsta kvalitet. Schweiziskt hantverk när den är som bäst.
 • Victorinox - Kebony Filékniv 18 cm

  Victorinox - Kebony Filékniv 18 cm
  Victorinox filékniv 18 cm blad i rostfritt stål med trähandtag.Knivbladet med ergonomiskt handtag är smalt, rakt och flexibelt så att det följer nära benen och skär rena fina filéer.Schweziska Victorinox är ett gammalt kvalitetsmärke som ursprungligen började med att tillverka de världsberömda multifunktionella Swiss Army Knives redan 1884. Idag står Victorinox för hög kvalitet och innovation när det gäller flera typer av knivar, främst köksknivar för både professionellt bruk och hobbykockar med höga krav på sina verktyg.
 • Victorinox - Swiss Modern Trancherkniv 22 cm Svart

  Victorinox - Swiss Modern Trancherkniv 22 cm Svart
  Med denna trancherkniv från schweiziska Victorinox skär du lätt och enkelt igenom vilken köttbit som helst. Det sylvassa bladet tillsammans med det ergonomiskt utformade handtaget blir tillsammans en perfekt kombination och till stor hjälp och glädje i matlagningen. Denna kniv ingår i Victorinox kollektion Swiss Modern där elegant design möter hög precision. Varje blad är tillverkat av slitstarkt rostfritt stål för att göra det enkelt och självklart att skära. Välj mellan unikt handtag i varmt europeiskt valnötsträ eller syntetiskt handtag i svart, båda stilfulla och ergonomiska.
 • Victorinox Skalkniv 8 cm, rosa

  Victorinox Skalkniv 8 cm, rosa
  Liten grönsakskniv från Victorinox med rosa nylonhandtag.
 • Victorinox Tomatkniv - Gul

  Victorinox Tomatkniv - Gul
  Tomatkniv med tandat blad och rundad spets från Victorinox.
 • Victorinox Tomatkniv - Grön

  Victorinox Tomatkniv - Grön
  Tomatkniv med tandat blad och rundad spets från Victorinox.
 • Skalkniv 8 cm, gul - Victorinox

  Skalkniv 8 cm, gul - Victorinox
  Skalkniv från Victorinox med gult handtag.
 • Victorinox - Kebony Kockkniv 28 cm

  Victorinox - Kebony Kockkniv 28 cm
  Victorinox kockkniv ur Kebonyserien tillverkad i rostfritt stål med trähandtag.Kockkniven har en bladlängd på 28 cm, tillverkad i rostfritt stål, det polerade handtaget i trä har en ergonomisk för att ge bästa möjliga grepp när du arbetar. Det tunna, skarpa knivbladet hjälper dig att skära alla typer av grönsaker, frukt och kött i jämna bitar och så tunna skivor du vill.Victorinox produkter har livstidsgaranti mot material- och produktionsfel.Schweziska Victorinox är ett gammalt kvalitetsmärke som ursprungligen började med att tillverka de världsberömda multifunktionella Swiss Army Knives redan 1884. Idag står Victorinox för hög kvalitet och innovation när det gäller flera typer av knivar, främst köksknivar för både professionellt bruk och hobbykockar med höga krav på sina verktyg.
 • Victorinox - Fibrox Kockkniv 15 cm

  Victorinox - Fibrox Kockkniv 15 cm
  Mindre kockkniv med ett blad i rostfritt stål på 15 cm och handtag i hållbar Fibrox från Victorinox.Denna mindre kockkniv från schweiziska Victorinox lämpar sig perfekt för mindre kök och som present till den nyutflyttade studenten. Den hållbara kockkniven har en bra storlek för att fungera som en praktisk allroundkniv, och kan användas till att preppa och förbereda alla möjliga typer av råvaror – från kött och fisk till rotfrukter och grönsaker. Kockkniven har utrustats med ett ergonomiskt handtag i det tåliga materialet Fibrox som både gör den bekväm och säker att använda med sin matta yta som förhindrar glid och sitt inbyggda fingerskydd. En smart och praktiskt hållbar kniv som kommer att följa med dig länge helt enkelt. Handdisk rekommenderas.År 1884 slog Karl Elsener upp dörrarna till sin bestickverkstad i den lilla orten Ibach i centrala Schweiz. Han hade som mål att bekämpa fattigdom och arbetslöshet i, på den tiden, ett av Europas fattigaste länder genom att skapa arbete och på så sätt minska emigrationen västerut. År 1897 uppfann han den numera ikoniska Schweiziska Armékniven som skapade grunden till ett blomstrande företag som satte både Schweiz och Ibach på kartan. Idag är Victorinox ett globalt bolag som fortfarande har sin legendariska armékniv som kärnprodukt, och numera även är kända för sin tillverkning av hållbara knivar och hushållsredskap av allra högsta kvalitet. Schweiziskt hantverk när den är som bäst.
 • Victorinox - Fibrox Filékniv Långt blad 20 cm Svart

  Victorinox - Fibrox Filékniv Långt blad 20 cm Svart
  Filékniv med ett långt blad i rostfritt stål på 20 cm samt ett handtag i hållbar Fibrox från Victorinox.Denna flexibla filékniv från Victorinox är ett riktigt praktiskt verktyg att ha både därhemma och med sig som extra redskap på fiskesemestern. Det långa spetsiga bladet i högkvalitativt rostfritt stål är speciellt utformat för att kunna filea fisk i alla storlekar – från regnbågsforell till öring – och glider enkelt in mellan ben för att skapa perfekta filébitar som lätt kan slängas på grillen därefter. Knivens handtag är tillverkat i det hållbara materialet Fibrox och är ergonomiskt utformat för bekväm användning under en längre tid, och har även utrustats med en matt yta och ett praktiskt fingerskydd för säkerhet. Ett måste för den som älskar att fånga sin egna mat. Handdisk rekommenderas.År 1884 slog Karl Elsener upp dörrarna till sin bestickverkstad i den lilla orten Ibach i centrala Schweiz. Han hade som mål att bekämpa fattigdom och arbetslöshet i, på den tiden, ett av Europas fattigaste länder genom att skapa arbete och på så sätt minska emigrationen västerut. År 1897 uppfann han den numera ikoniska Schweiziska Armékniven som skapade grunden till ett blomstrande företag som satte både Schweiz och Ibach på kartan. Idag är Victorinox ett globalt bolag som fortfarande har sin legendariska armékniv som kärnprodukt, och numera även är kända för sin tillverkning av hållbara knivar och hushållsredskap av allra högsta kvalitet. Schweiziskt hantverk när den är som bäst.Victorinox Fibrox Filékniv Långt blad 20 cm Svart är inklusive blad och handtag 33.6 cm långt.
 • Victorinox - Fibrox Kockkniv 19 cm

  Victorinox - Fibrox Kockkniv 19 cm
  Kockkniv med ett blad i rostfritt stål på 19 cm och ett handtag av hållbar Fibrox från Victorinox.Denna kockkniv är en perfekt allroundkniv för den som behöver en kökskniv för alla tillfällen. Skär och filea alla möjliga sorters kött och fisk, eller varför inte förbereda grönsaker och rotfrukter för ugnsrostning? Allt är möjligt med denna kockkniv från den schweiziska knivmästaren Victorinox. Kockkniven har ett blad i rostfritt stål av allra högsta kvalité för hållbar användning under många år framåt, och den har även utrustats med ett skaft i det tåliga materialet Fibrox som är ergonomiskt designat för bekvämt bruk. Skaftet har även en matt, glidsäker yta och ett inbyggt fingerskydd för säker användning. Handdisk rekommenderas.År 1884 slog Karl Elsener upp dörrarna till sin bestickverkstad i den lilla orten Ibach i centrala Schweiz. Han hade som mål att bekämpa fattigdom och arbetslöshet i, på den tiden, ett av Europas fattigaste länder genom att skapa arbete och på så sätt minska emigrationen västerut. År 1897 uppfann han den numera ikoniska Schweiziska Armékniven som skapade grunden till ett blomstrande företag som satte både Schweiz och Ibach på kartan. Idag är Victorinox ett globalt bolag som fortfarande har sin legendariska armékniv som kärnprodukt, och numera även är kända för sin tillverkning av hållbara knivar och hushållsredskap av allra högsta kvalitet. Schweiziskt hantverk när den är som bäst.
 • Victorinox - Fibrox Urbeningskniv 18 cm

  Victorinox - Fibrox Urbeningskniv 18 cm
  Klassisk urbeningskniv med ett långt blad i rostfritt stål på 18 cm samt ett bekvämt handtag i Fibrox från Victorinox.Detta är urbeningskniven för de riktigt stora urbeningsjobben! Denna kniv har speciellt tagits fram av den schweiziska knivdesignern Victorinox med ett långt strömlinjeformat blad som lätt förs in i valfri del på köttbiten som ska benas ur med ett enkelt snitt. Den flexibla designen gör det sedan enkelt att skära runt fett, senor och ben för att skära ut köttbitar i perfekt storlek och form, vare sig de ska vara mindre eller större. Det spetsiga bladet har tillverkats i högkvalitativt rostfritt stål för lång hållbarhet, och urbeningskniven har även utrustats med ett ergonomiskt handtag i det tåliga materialet Fibrox som har en matt yta samt ett inbyggt fingerskydd för en förstklassig blandning av bekvämlighet och säkerhet. Kniven är alltså inte bara ett riktigt bra redskap för urbening, den ligger också skönt i handen! Ett professionellt redskap för amatörkocken såväl som för den professionella slaktaren. Handdisk rekommenderas.År 1884 slog Karl Elsener upp dörrarna till sin bestickverkstad i den lilla orten Ibach i centrala Schweiz. Han hade som mål att bekämpa fattigdom och arbetslöshet i, på den tiden, ett av Europas fattigaste länder genom att skapa arbete och på så sätt minska emigrationen västerut. År 1897 uppfann han den numera ikoniska Schweiziska Armékniven som skapade grunden till ett blomstrande företag som satte både Schweiz och Ibach på kartan. Idag är Victorinox ett globalt bolag som fortfarande har sin legendariska armékniv som kärnprodukt, och numera även är kända för sin tillverkning av hållbara knivar och hushållsredskap av allra högsta kvalitet. Schweiziskt hantverk när den är som bäst.
 • Victorinox - Kebony Ciseleringsjärn

  Victorinox - Kebony Ciseleringsjärn
  Victorinox Ciseleringsjärn tillverkad i rostfritt stål med trähandtag.Med ett zestjärn, eller ciseleringsjärn skär du enkelt ut mönster ur grönsaker eller citrusfrukter. Långa remsor du kan använda att dekorera drinkar, efterrätter eller sallader med. Till julen kan du göra vackra mänster i apelsiner som du dekorerar med nejlikor.Victorinox produkter har livstidsgaranti mot material- och produktionsfel.Schweziska Victorinox är ett gammalt kvalitetsmärke som ursprungligen började med att tillverka de världsberömda multifunktionella Swiss Army Knives redan 1884. Idag står Victorinox för hög kvalitet och innovation när det gäller flera typer av knivar, främst köksknivar för både professionellt bruk och hobbykockar med höga krav på sina verktyg.
 • Victorinox - Fibrox Slaktkniv 20 cm

  Victorinox - Fibrox Slaktkniv 20 cm
  Slaktkniv med blad i rostfritt på 20 cm och ett ergonomiskt handtag i Fibrox från Victorinox.Denna slaktkniv från den schweiziska giganten Victorinox är speciellt framtagen för att kunna hacka, skära och dela alla möjliga sorters köttbitar – stora som små. Gör preppjobbet till en dans på rosor med denna högkvalitativa slaktkniv och dess perfekt utformade blad i rostfritt stål av högsta kvalité som enkelt tar sig in mellan ben och brosk för att få loss de allra bästa köttbitarna. Slaktkniven är även utrustad med ett ergonomiskt utformat handtag i det tåliga materialet Fibrox, med en matt yta och ett smart fingerskydd för användning som både är säker och bekväm. Detta gör att kniven enkelt kan användas under en längre tid, och gör den optimal för stora preppjobb som kräver mycket arbete – perfekt när man till exempel vill skära upp bytet på jaktsemestern. Handdisk rekommenderas.År 1884 slog Karl Elsener upp dörrarna till sin bestickverkstad i den lilla orten Ibach i centrala Schweiz. Han hade som mål att bekämpa fattigdom och arbetslöshet i, på den tiden, ett av Europas fattigaste länder genom att skapa arbete och på så sätt minska emigrationen västerut. År 1897 uppfann han den numera ikoniska Schweiziska Armékniven som skapade grunden till ett blomstrande företag som satte både Schweiz och Ibach på kartan. Idag är Victorinox ett globalt bolag som fortfarande har sin legendariska armékniv som kärnprodukt, och numera även är kända för sin tillverkning av hållbara knivar och hushållsredskap av allra högsta kvalitet. Schweiziskt hantverk när den är som bäst.
 • Victorinox - Fibrox Slaktkniv 15 cm Svart

  Victorinox - Fibrox Slaktkniv 15 cm Svart
  Slaktkniv med blad i rostfritt stål på 15 cm och ett handtag i det hållbara materialet Fibrox från Victorinox.Separera enkelt kött från ben med denna praktiska slaktkniv från det schweiziska knivföretaget Victorinox. Victorinox, som är mest kända för sin klassiska armékniv, har här skapat ett riktigt multifunktionellt köksverktyg som är speciellt utvecklat för att enkelt kunna skära upp köttbitar i alla sorters storlekar. Det rundade bladet är tillverkat i högkvalitativt rostfritt stål som inte går av för hackor, och detta gör så att inte ens de allra mest envisa köksstyckena är någon match för denna slaktkniv. Detta kombinerat med det ergonomiska skaftet som är tillverkat i det tåliga materialet Fibrox gör så att kniven blir ett ostoppbart tillägg till din knivsamling. Perfekt för den som gillar att köpa hem stora köttbitar. Handdisk rekommenderas.År 1884 slog Karl Elsener upp dörrarna till sin bestickverkstad i den lilla orten Ibach i centrala Schweiz. Han hade som mål att bekämpa fattigdom och arbetslöshet i, på den tiden, ett av Europas fattigaste länder genom att skapa arbete och på så sätt minska emigrationen västerut. År 1897 uppfann han den numera ikoniska Schweiziska Armékniven som skapade grunden till ett blomstrande företag som satte både Schweiz och Ibach på kartan. Idag är Victorinox ett globalt bolag som fortfarande har sin legendariska armékniv som kärnprodukt, och numera även är kända för sin tillverkning av hållbara knivar och hushållsredskap av allra högsta kvalitet. Schweiziskt hantverk när den är som bäst.
 • Victorinox - Storage Magnetlist 35 cm Grå

  Victorinox - Storage Magnetlist 35 cm Grå
 • Victorinox Butcher's Knives Fibrox smal urbeningskniv 15 cm.

  Victorinox Butcher's Knives Fibrox smal urbeningskniv 15 cm.
  Smal, böjd och flexibel urbeningskniv från Victorinox som är en del av Butcher's Knives Fibrox-serien. Det vassa bladet är gjort av rostfritt stål av hög kvalitet och är 15 cm. långt. Kniven är enkel att rengöra då den tål diskmaskin.Dessutom har urbeningskniven ett ergonomiskt handtag gjort av plast. Den grova ytan gör även att du säkert kan använda kniven - oavsett om du har blöta eller oljiga händer.
 • Victorinox Fibrox laxkniv räfflad 30 cm Rostfritt stål

  Victorinox Fibrox laxkniv räfflad 30 cm Rostfritt stål
  Victorinox Fibrox laxkniv räfflad 30 cm Rostfritt stål
 • Victorinox Swiss Classic Fickkniv Röd

  Victorinox Swiss Classic Fickkniv Röd
  Victorinox Swiss Classic Fickkniv Röd
 • Victorinox Victorinox Flåkniv-slaktarkniv 21 cm Orange

  Victorinox Victorinox Flåkniv-slaktarkniv 21 cm Orange
  Victorinox Victorinox Flåkniv-slaktarkniv 21 cm Orange
 • Victorinox Swiss Classic korv-/tomatkniv 11 cm Orange

  Victorinox Swiss Classic korv-/tomatkniv 11 cm Orange
  Victorinox Swiss Classic korv-/tomatkniv 11 cm Orange
 • Victorinox Swiss Classic korv-/tomatkniv 11 cm Svart

  Victorinox Swiss Classic korv-/tomatkniv 11 cm Svart
  Victorinox Swiss Classic korv-/tomatkniv 11 cm Svart
 • Victorinox Victorinox urbeningskniv 16 cm Orange

  Victorinox Victorinox urbeningskniv 16 cm Orange
  Victorinox Victorinox urbeningskniv 16 cm Orange
 • Victorinox Victorinox trancherset 2 delar Rosenträ

  Victorinox Victorinox trancherset 2 delar Rosenträ
  Victorinox Victorinox trancherset 2 delar Rosenträ
 • Victorinox - Kitchen Series skärbräda 36,8x28,5 cm brun

  Victorinox - Kitchen Series skärbräda 36,8x28,5 cm brun
  Kitchen Series skärbräda 36,8x28,5 cm brun från Victorinox gör vardagliga köksuppgifter roligare med sin stiliga och hållbara design. Tillverkad av papperskompositmaterial är denna skärbräda både elegant och tunn, men ändå mycket hållbar. Perfekt för både hackning under matlagning och servering av måltider. Skärbrädan tål maskindisk och är värmetålig upp till 175°C/350°F. Den levereras med en garanti på 2 år från inköpsdatum för tillverknings- och materialfel.Victorinox är ett välrenommerat schweiziskt märke känt för sina högkvalitativa knivar. De började med de berömda Swiss Army Knives och har sedan dess utökat sitt sortiment till att inkludera knivar för både professionellt bruk och amatörkockar.Victorinox garanterar att deras produkter alltid uppfyller de högsta standarderna och aldrig kompromissar med kvaliteten.Victorinox AG är ett oberoende familjeföretag där 90 % av aktierna ägs av Victorinox Foundation, vilket säkerställer företagets långsiktiga överlevnad. De resterande 10 % av aktierna ägs av en ideell stiftelse som stödjer välgörenhetsprojekt.
 • Victorinox Victorinox kockkniv vågtandad 19 cm Furu

  Victorinox Victorinox kockkniv vågtandad 19 cm Furu
  Victorinox Victorinox kockkniv vågtandad 19 cm Furu
 • Victorinox Swiss Classic Foldable Paring Knife Yellow

  Victorinox Swiss Classic Foldable Paring Knife Yellow
  Victorinox Swiss Classic Foldable Paring Knife Yellow
 • Victorinox Victorinox kockkniv räfflad 20 cm Svart

  Victorinox Victorinox kockkniv räfflad 20 cm Svart
  Victorinox Victorinox kockkniv räfflad 20 cm Svart
 • Victorinox Slipstål diamant oval Medelfin 26 cm Svart

  Victorinox Slipstål diamant oval Medelfin 26 cm Svart
  Victorinox Slipstål diamant oval Medelfin 26 cm Svart
 • Victorinox Slipstål Medelfin 25 cm Svart

  Victorinox Slipstål Medelfin 25 cm Svart
  Victorinox Slipstål Medelfin 25 cm Svart
 • Victorinox Grand Mâitre kockkniv 20 cm Svart

  Victorinox Grand Mâitre kockkniv 20 cm Svart
  Victorinox Grand Mâitre kockkniv 20 cm Svart
 • Victorinox Swiss Classic Foldable Paring Knife Orange

  Victorinox Swiss Classic Foldable Paring Knife Orange
  Victorinox Swiss Classic Foldable Paring Knife Orange
 • Victorinox Victorinox Grand Mâitre brödkniv 23 cm Natur

  Victorinox Victorinox Grand Mâitre brödkniv 23 cm Natur
  Victorinox Victorinox Grand Mâitre brödkniv 23 cm Natur
 • Victorinox Victorinox skalkniv vågig 10 cm Furu

  Victorinox Victorinox skalkniv vågig 10 cm Furu
  Victorinox Victorinox skalkniv vågig 10 cm Furu
 • Victorinox Victorinox knivset 2 delar Furu

  Victorinox Victorinox knivset 2 delar Furu
  Victorinox Victorinox knivset 2 delar Furu
 • Victorinox Victorinox knivset 2 delar Furu

  Victorinox Victorinox knivset 2 delar Furu
  Victorinox Victorinox knivset 2 delar Furu
 • Victorinox RangerWood Fickverktyg Trä

  Victorinox RangerWood Fickverktyg Trä
  Victorinox RangerWood Fickverktyg Trä
 • Victorinox Victorinox grönsaks- & skalknivset 3 delar Svart

  Victorinox Victorinox grönsaks- & skalknivset 3 delar Svart
  Victorinox Victorinox grönsaks- & skalknivset 3 delar Svart
 • Victorinox Victorinox brödkniv 21 cm Furu

  Victorinox Victorinox brödkniv 21 cm Furu
  Victorinox Victorinox brödkniv 21 cm Furu
 • Victorinox Victorinox grönsak- & skalkniv vågig 8 cm Röd

  Victorinox Victorinox grönsak- & skalkniv vågig 8 cm Röd
  Victorinox Victorinox grönsak- & skalkniv vågig 8 cm Röd
 • Victorinox Mini Sharpy knivslip Grön

  Victorinox Mini Sharpy knivslip Grön
  Victorinox Mini Sharpy knivslip Grön
 • Victorinox Victorinox Grand Maître kockkniv 20 cm Orange

  Victorinox Victorinox Grand Maître kockkniv 20 cm Orange
  Victorinox Victorinox Grand Maître kockkniv 20 cm Orange
 • Victorinox Victorinox styckningskniv 22 cm Svart

  Victorinox Victorinox styckningskniv 22 cm Svart
  Victorinox Victorinox styckningskniv 22 cm Svart
 • Victorinox Victorinox urbeningskniv 15 cm Svart

  Victorinox Victorinox urbeningskniv 15 cm Svart
  Victorinox Victorinox urbeningskniv 15 cm Svart
 • Victorinox Victorinox urbeningskniv 15 cm Grön

  Victorinox Victorinox urbeningskniv 15 cm Grön
  Victorinox Victorinox urbeningskniv 15 cm Grön
 • Victorinox Victorinox urbeningskniv curved 16 cm Orange

  Victorinox Victorinox urbeningskniv curved 16 cm Orange
  Victorinox Victorinox urbeningskniv curved 16 cm Orange
 • Victorinox Victorinox urbeningskniv 13 cm Orange

  Victorinox Victorinox urbeningskniv 13 cm Orange
  Victorinox Victorinox urbeningskniv 13 cm Orange
 • Victorinox Victorinox fiskfilékniv 20 cm Orange

  Victorinox Victorinox fiskfilékniv 20 cm Orange
  Victorinox Victorinox fiskfilékniv 20 cm Orange
 • Victorinox Victorinox knivset 2 delar Furu

  Victorinox Victorinox knivset 2 delar Furu
  Victorinox Victorinox knivset 2 delar Furu
 • Victorinox Swiss Classic skalknivsset 3 delar Rostfritt stål

  Victorinox Swiss Classic skalknivsset 3 delar Rostfritt stål
  Victorinox Swiss Classic skalknivsset 3 delar Rostfritt stål
 • Victorinox - Victorinox filékniv 27,2 cm svart

  Victorinox - Victorinox filékniv 27,2 cm svart
  Victorinox filékniv i svart är en del av den traditionella Victorinox knivserien som är lika användbar i slakterier som i kök. Med ett stickknivsblad på 1 cm tillverkat av rostfritt stål och ett kvalitetshandtag av fibrox för ett säkert grepp, erbjuder denna kniv pålitlig prestanda och hållbarhet.Victorinox är ett respekterat märke för knivar från Schweiz, känt för sina världsberömda Swiss Army Knives och deras dedikation till högsta kvalitet. De garanterar att deras produkter uppfyller de högsta standarderna utan att göra avkall på kvaliteten.Victorinox AG är ett oberoende familjeägt företag, där 90 % av aktierna ägs av Victorinox Foundation. Denna struktur säkerställer företagets långsiktiga stabilitet genom att 90 % av den genererade vinsten förblir som reserv. De återstående 10 % av aktierna ägs av en ideell stiftelse som stöder välgörenhetsprojekt och visar företagets engagemang för samhället.
 • Victorinox - Victorinox filékniv 27 cm brun

  Victorinox - Victorinox filékniv 27 cm brun
  Victorinox filékniv 27 cm är en del av den traditionella Victorinox knivserien som är lika användbar i slakterier som i kök. Tillverkad av rostfritt stål och alltid med det banbrytande gjord av Victorinox -märket, erbjuder denna kniv pålitlig prestanda och hållbarhet. Handtaget är gjort av högkvalitativt lönnträ för en bekväm och säker grepp.Victorinox är ett gammalt kvalitetsmärke för knivar från Schweiz, känt för sina världsberömda Swiss Army Knives och deras engagemang för att producera knivar av högsta kvalitet för både professionella kockar och hobbyister.Företaget garanterar att deras produkter uppfyller de högsta standarderna inom alla områden och att de aldrig kompromissar med kvaliteten.Victorinox AG är ett oberoende familjeägt företag, där 90 % av aktierna ägs av Victorinox Foundation. Detta säkerställer företagets långsiktiga stabilitet genom att 90 % av den genererade vinsten förblir som reserv. De återstående 10 % av aktierna ägs av en ideell stiftelse som stöder välgörenhetsprojekt och visar företagets engagemang för samhället.
 • Victorinox - Victorinox slaktkniv 29,6 cm brun

  Victorinox - Victorinox slaktkniv 29,6 cm brun
  Victorinox slaktkniv, 29,6 cm, är en del av den traditionella Victorinox knivserien, perfekt för användning både i slakterier och i köket. Med sitt rostfria stålblad på 16 cm och det välkända gjord av Victorinox -märket, erbjuder denna kniv pålitlig kvalitet och prestanda. Handtaget är tillverkat av högkvalitativt lönnträ, vilket ger en bekväm och säker grepp.Victorinox är känt som ett ledande kvalitetsmärke för knivar från Schweiz och har en historia som sträcker sig tillbaka till de berömda Swiss Army Knives. Företaget är engagerat i att upprätthålla höga standarder för sina produkter och garanterar att de aldrig tummar på kvaliteten.Victorinox AG är ett familjeägt företag där 90 % av aktierna ägs av Victorinox Foundation. Denna struktur säkerställer företagets stabilitet genom att 90 % av den genererade vinsten förblir som en reserv. De återstående 10 % av aktierna ägs av en ideell stiftelse som stödjer välgörenhetsprojekt och visar företagets engagemang för samhället.
 • Victorinox - Swiss Classic grönsakskniv 21,2 cm grön

  Victorinox - Swiss Classic grönsakskniv 21,2 cm grön
  Swiss Classic grönsakskniv 21,2 cm i grön färg sticker ut från mängden med sin ultraskarpa vågiga egg och spetsiga udd. Denna kniv gör det möjligt för dig att enkelt skära igenom tjocka skal och ta bort frön och kärnor med lätthet. Perfekt för att förvandla en hög grönsaker till en vacker och näringsrik måltid.Victorinox är ett anrikt märke från Schweiz känt för sina högkvalitativa knivar. Deras historia sträcker sig tillbaka till de berömda Swiss Army Knives och har sedan dess utökat sitt sortiment till att inkludera knivar för både professionellt bruk och amatörkockar.Victorinox garanterar att deras produkter alltid håller högsta standard och att de aldrig kompromissar med kvaliteten.Victorinox AG är ett självständigt familjeföretag där 90 % av aktierna ägs av Victorinox Foundation. Detta säkerställer företagets stabilitet då 90 % av den genererade vinsten förblir som reserv. De resterande 10 % ägs av en ideell stiftelse som stödjer välgörenhetsprojekt.
 • Victorinox - Swiss Classic tomatkniv 18,9 cm grön

  Victorinox - Swiss Classic tomatkniv 18,9 cm grön
  Swiss Classic tomatkniv 18,9 cm i grönt från Victorinox är en pålitlig grönsakskniv med ett blad på 8 cm med en korrugerad egg i rostfritt stål och ett handtag i grönt plast. Denna lilla grönsakskniv med sin spetsiga udd är perfekt för små skäruppgifter.Victorinox är ett etablerat schweiziskt märke känt för sina kvalitetsknivar. Det började med de berömda Swiss Army Knives och har sedan dess utökat sitt sortiment till att omfatta knivar för både professionellt bruk och för hobbykockar.Victorinox garanterar att deras produkter alltid uppfyller de högsta standarderna och att de aldrig kompromissar med kvaliteten.Victorinox AG är ett självständigt familjeföretag där 90 % av aktierna ägs av Victorinox Foundation. Detta säkerställer företagets långsiktiga stabilitet, då 90 % av den genererade vinsten förblir tillgänglig som reserv för företaget. De återstående 10 % av aktierna ägs av en ideell stiftelse som stödjer välgörenhetsprojekt.
 • Victorinox - Victorinox grönsakskniv hopfällbar 11 cm röd

  Victorinox - Victorinox grönsakskniv hopfällbar 11 cm röd
  Victorinox grönsakskniv hopfällbar 11 cm i röd färg är den perfekta kniven för friluftsentusiasten som vill ha en tillförlitlig grönsakskniv nära till hands. Den kompakta designen och hopfällbara funktionen gör den praktisk att förvara i ryggsäcken, picknickkorgen eller till och med fickan. Förbättrad med en linerlock som säkert låser bladet när det öppnas och stängs, erbjuder denna kniv både bekvämlighet och säkerhet.Bladet är tillverkat av rostfritt stål och är utmärkt för att skala och skära frukt och grönsaker, vilket gör den mångsidig nog att använda både i köket och utomhus under vandringar och utflykter.Victorinox är en välkänd tillverkare av högkvalitativa knivar från Schweiz, med en historia som sträcker sig tillbaka till de ikoniska Swiss Army Knives. Deras dedikation till kvalitet och innovation har gjort dem till ett förtroendevärt varumärke för både professionella kockar och hobbyister.Victorinox AG är ett självständigt familjeföretag, där 90 % av aktierna ägs av Victorinox Foundation. Denna struktur säkerställer företagets stabilitet genom att 90 % av den genererade vinsten förblir som en reserv. De återstående 10 % av aktierna ägs av en ideell stiftelse som stödjer välgörenhetsprojekt och visar företagets engagemang för samhället.
 • Victorinox - Pine Grönsakskniv 12 cm Brun

  Victorinox - Pine Grönsakskniv 12 cm Brun
  Victorinox Grönsakskniv är utrustad med ett 12 cm långt blad tillverkat av rostfritt stål, med en tandad egg som gör den idealisk för att skära grönsaker, frukt och kött i jämna bitar eller tunna skivor efter behov. Knivbladet är skarpt och tunt för att ge precision och effektivitet i skärningen.Skaftet är ergonomiskt utformat och tillverkat av trä, polerat för hand för att ge det bästa möjliga greppet och en bekväm känsla under användning. Denna kombination av skarphet, precision och ergonomisk design gör Victorinox kockkniv till ett oumbärligt verktyg i köket för både professionella kockar och hemmakockar.Victorinox produkter har livstidsgaranti mot material- och tillverkningsfel. Victorinox är ett gammalt kvalitetsmärke för knivar från Schweiz. Det började med de världsberömda Swiss Army Knives och producerade så småningom knivar både för professionellt bruk och för hobbykockar.Victorinox garanterar att deras produkter uppfyller de högsta standarderna inom alla områden och att de aldrig går på kompromiss med kvaliteten.Victorinox AG är ett oberoende familjeföretag, och 90 % av aktierna ägs av Victorinox Foundation. Företagets fortsatta existens är därför optimalt säkrad eftersom 90 % av genererad vinst är tillgänglig för företaget som reserv. De återstående 10 % av aktierna ägs av en ideell stiftelse som stöder välgörenhetsprojekt.
 • Victorinox - Pine Kockkniv 19 cm Brun

  Victorinox - Pine Kockkniv 19 cm Brun
  Brun kockkniv, 19 cm, från Victorinox. En mycket bra allroundkockkniv med ergonomiskt handtag som säkerställer en exceptionell balans. Bladet är tillverkat av slitstarkt rostfritt stål.Kniven passar bra för både grönsaker och kött och gör skärningen till en lek.Bladets längd: 19 cm.Victorinox produkter har livstidsgaranti mot material- och tillverkningsfel. Victorinox är ett gammalt kvalitetsmärke på knivar från Schweiz. Det började med de världsberömda Swiss Army Knives och producerade sedan knivar både för professionellt bruk och för hobbykockar.Victorinox garanterar att deras produkter uppfyller de högsta standarderna på alla områden och att de aldrig kompromissar med kvaliteten.Victorinox AG är ett oberoende familjeföretag och 90 % av aktierna ägs av Victorinox Foundation. Företagets fortsatta existens är därför optimalt säkrad eftersom 90 % av den genererade vinsten är tillgänglig för företaget som reserv. De återstående 10 % av aktierna ägs av en ideell stiftelse som stöder välgörenhetsprojekt.
 • Victorinox - Fibrox styckningskniv 33,8 cm svart

  Victorinox - Fibrox styckningskniv 33,8 cm svart
  Fibrox styckningskniv 33,8 cm svart är en högkvalitativ kniv från Victorinox, perfekt för användning av professionella kockar och slaktare. Med en längd på 33,8 cm och tillverkad av rostfritt stål med fibrox-handtag, är denna kniv både slitstark och ergonomiskt utformad för att underlätta arbetet i köket.Victorinox är ett känt kvalitetsmärke från Schweiz, som är känt för att tillverka knivar av högsta kvalitet. Deras knivar är noggrant utvecklade för att passa deras avsedda ändamål och har rätt hårdhet och skärningsvinkel för att behålla skärpan länge.Denna Fibrox styckningskniv är en del av Fibrox-serien och har en elegant svart färg. Kniven är tål maskindisk, men för att behålla skärpan rekommenderas handdisk. Med Victorinox kan du lita på att du får en kniv av högsta kvalitet som uppfyller de högsta standarderna inom branschen.
 • Victorinox Wood kockkniv 22 cm Rostfritt stål-lönn

  Victorinox Wood kockkniv 22 cm Rostfritt stål-lönn
  Victorinox Wood kockkniv 22 cm Rostfritt stål-lönn
 • Victorinox - Pine Kökskniv 15 cm Brun

  Victorinox - Pine Kökskniv 15 cm Brun
  Victorinox kockkniv 15 cm i rostfritt stål med trähandtag. Knivbladet är tunt och vasst vilket gör att du kan skära alla sorters grönsaker, frukt och kött i jämna bitar och så tunna skivor som du önskar. Handtaget är ergonomiskt utformat och polerat för hand.
 • Victorinox Köttkniv rak 20 cm Furu

  Victorinox Köttkniv rak 20 cm Furu
  Victorinox Köttkniv rak 20 cm Furu
 • Victorinox Victorinox urbeningskniv 15 cm Furu

  Victorinox Victorinox urbeningskniv 15 cm Furu
  Victorinox Victorinox urbeningskniv 15 cm Furu
 • Victorinox Victorinox filékniv-brödkniv 36 cm Furu

  Victorinox Victorinox filékniv-brödkniv 36 cm Furu
  Victorinox Victorinox filékniv-brödkniv 36 cm Furu
 • Victorinox Victorinox filékniv rak 30 cm Furu

  Victorinox Victorinox filékniv rak 30 cm Furu
  Victorinox Victorinox filékniv rak 30 cm Furu
 • Victorinox Victorinox kockkniv vågtandad 22 cm Furu

  Victorinox Victorinox kockkniv vågtandad 22 cm Furu
  Victorinox Victorinox kockkniv vågtandad 22 cm Furu
 • Victorinox Victorinox kockkniv vågtandad 12 cm Furu

  Victorinox Victorinox kockkniv vågtandad 12 cm Furu
  Victorinox Victorinox kockkniv vågtandad 12 cm Furu