House Doctor skärbrädor

Populärt inom House Doctor skärbrädor

 • House Doctor Walnut 22x35 cm. Skärbräda

  House Doctor Walnut 22x35 cm. Skärbräda
  En dekorativ skärbräda som är rå och vacker på samma gång. Walnut skärbräda från House Doctor är framställd i brasilianskt nötträ, vilket ger en unik design varje gång. Du kan använda skärbrädan till läckra uppläggningar eller till att servera på. Den tål inte maskindisk men tål däremot att diskas för hand.
 • House Doctor Nature Skärbräda

  House Doctor Nature Skärbräda
  Den vackra skärbrädan från House Doctor är perfekt till läckra tapas. Den är tillverkad av akaciaträ, vilket ger en unik design varje gång. Den runda designen gör den perfekt till alla former av serveringar och uppläggningar. Skärbrädan tål inte maskindisk men underhåll den gärna genom att smörja in den med matolja.
 • House Doctor Walnut 26x42 cm. Skärbräda

  House Doctor Walnut 26x42 cm. Skärbräda
  Stor och fin skärbräda som ger dig möjlighet att göra läckra uppläggningar till dina gäster. Walnut Skräbräda från House Doctor är framställd av brasilianskt nötträ, vilket ger en unik design. Du bör diska skärbrädan för hand då den inte tål maskindisk.
 • House Doctor Nature 2 stk. Skärbrädor

  House Doctor Nature 2 stk. Skärbrädor
  En vacker och unik skärbräda från House Doctor som här kommer i ett set med två storlekar på Ø22 cm, och Ø28 cm. Du har möjlighet att lägga upp tapas med massa goda korvar och bröd. Skärbrädorna är gjorda av akaciaträ vilket ger en unik design då färgen varierar. De tål inte maskindisk men underhåll dem gärna genom att smörja in dem i matolja.

Fler tips på House Doctor skärbrädor

 • House Doctor Eya skärbräda 45x20 cm, natur

  House Doctor Eya skärbräda 45x20 cm, natur
  Eya skärbräda från House Doctor är tillverkad av akaciaträ, vilket ger köksinredningen en varm och inbjudande känsla. Tack vare längden och handtaget passar den mycket bra som serveringsfat för snittar och annat gott, men den fungerar självklart även bra att använda som skärbräda för bröd och annat i köket. När du inte använder skärbrädan kan du med fördel låta den stå på köksbänken lutad mot väggen som en snygg detalj i köksinteriören.
 • House Doctor Eya rund skärbräda 47x32 cm, natur

  House Doctor Eya rund skärbräda 47x32 cm, natur
  Satsa på multifunktionalitet i köket – den här runda skärbrädan i serien Eya från House Doctor är både praktisk och vacker. Tack vare sin runda form blir den en snygg detalj på bordet, perfekt för att lägga upp till exempel ostbricka eller tapas. När du inte använder den kan du luta den mot väggen på köksbänken för att låta träets naturliga värme komma till sin rätt i inredningen.
 • House Doctor Carve Skärbräda 54x21 Cm - Skärbrädor Oljad Valnöt Natur

  House Doctor Carve Skärbräda 54x21 Cm - Skärbrädor Oljad Valnöt Natur
  Carve Skärbräda 54x21 Cm, Natur från House Doctor. Skärbrädor Natur Oljad Valnöt. Shoppa Skärbrädor och mer Köksknivar & Knivtillbehör hos Royal Design.
 • House Doctor - Walnut Skärbräda 42x26 cm

  House Doctor - Walnut Skärbräda 42x26 cm
  Med denna skärbräda tillför du en praktisk detalj till köket och en varm glöd. Gjord av brasiliansk valnöt som har en fin, mörk nyans som är personlig och inbjudande. Den generösa storleken ger den många användningsmöjligheter, exempelvis förbereda eller servera mat. Skärbrädan ska endast handdiskas.
 • House Doctor Carve Skärbräda 44x25 Cm Natur - Skärbrädor Oljad Valnöt

  House Doctor Carve Skärbräda 44x25 Cm Natur - Skärbrädor Oljad Valnöt
  Carve Skärbräda 44x25 Cm, Natur från House Doctor. Skärbrädor Oljad Valnöt. Shoppa Skärbrädor och mer Köksknivar & Knivtillbehör hos Royal Design.