Rig-Tig skärbrädor

Populärt inom Rig-Tig skärbrädor

 • RIG-TIG RigTig By Frame Skärbräda med Uppsamlingsbricka Ljus Grå

  RIG-TIG RigTig By Frame Skärbräda med Uppsamlingsbricka Ljus Grå
  En praktisk och snygg skärbräda från RigTig By Stelton. Skärbrädan har en uppsamlingsbricka i plast som gör det enkelt att avskilja det som man vill använda i matlagningen och det som man vill slänga.Mått: 2,5(H) x 24,5 x 35,5 cm.Material: Oljat rubberwood.
 • RIG-TIG by Skärbrädor 3 st Blå

  RIG-TIG by Skärbrädor 3 st Blå
  Med Rig-Tigs uppsättning av skärbrädor kan du hålla olika typer av livsmedel på separata brädor.Skärbrädorna står i en praktisk och snygg hållare som hindrar dem från att glida och falla på köksbänken. Hållaren är samtidigt utformad som en ramp, så att när du lägger den bredvid skärbrädan kan restavfall skrapas över till hållaren och enkelt ösas vidare till komposterbart. Material: Plast (PP och ABS) Längd: 32,5 cm Bredd: 23 cmFri från BPA och ftalaterTål maskindisk Design: Jens Fager
 • RIG-TIG Chop-It Skärbrädor 3 st.

  RIG-TIG Chop-It Skärbrädor 3 st.
  Håll koll på dina skärbrädor så att du vet vilken som ska användas till respektive livsmedel. Detta blir lätt med Chop-It skärbrädor från RIG-TIG som kommer i tre olika färger och som du smidigt håller reda på.Utöver detta ingår också en smart hållare i svart, så att du enkelt kan förvara dina skärbrädor på ett trevligt och praktiskt sätt. Hållaren kan dessutom användas som bricka till avfall eller som behållare för hackade grönsaker. Chop-It skärbrädor är tillverkade i PP och ABS som är helt BPA- och ftalatfritt. Skärbrädorna tål maskindisk.

Fler produkter från Rig-Tig