Hübsch träskärbrädor

Populärt inom Hübsch träskärbrädor

 • Hübsch Monarch skärbräda 40 x 20 cm, ek

  Hübsch Monarch skärbräda 40 x 20 cm, ek
  Monarch skärbräda från danska Hübsch har en tidlös och praktisk design. Den är tillverkad av solid FSC-certifierad ek och passar lika bra för förberedelser i köket som för att servera dina favoriträtter, allt från snittar och frukt till snacks, bröd, tapas och mycket mer.
 • Hübsch Monarch runda skärbräda 2 st, ek

  Hübsch Monarch runda skärbräda 2 st, ek
  Monarch skärbrädor från danska Hübsch är tillverkade av solid FSC-certifierad ek och kommer i ett set om två storlekar, 33 och 40 centimeter. I den här varianten är brädorna runda och har en fräst yta på ena sidan som gör dem än mer rustika. Perfekta för förberedelser i köket, men även för snygg och hemtrevlig servering av snittar, frukt, snacks, tapas och mycket mer.
 • Hübsch Monarch Skärbräda Fsc-certifierad - Skärbrädor Ek Natural

  Hübsch Monarch Skärbräda Fsc-certifierad - Skärbrädor Ek Natural
  Skärbräda från Hübsch med en stilren design i FSC-certifierad ek med praktiska räfflor perfekt för vardagligt användande, till frukosten eller fikat exempelvis och för servering av olika tilltugg. Om skärbrädan från Hübsch- Tillverkad av FSC-certifierad ek.- Praktiska räfflor.- Kan även användas som en serveringsbricka. Skötselråd för skärbrädan- Handdisk rekommenderas.- Regelbunden oljning rekommenderas. Shoppa Skärbrädor och mer Köksknivar & Knivtillbehör hos Royal Design.