Anysharp knivslip

Anysharp knivslip Pro Silver är en slip med en vinkel på 20 grader. Den har försetts med sugkopp, vilket möjliggör enhandshantering. Slipbladen är gjorda av tungsten och det räcker med 3-4 drag för att märka skillnad på knivens skärpa. Anysharp själva tycker det är världens bästa knivslip.

Populärt inom Anysharp knivslip

 • Anysharp Pro Silver knivslip

  Anysharp Pro Silver knivslip
  Anysharp Pro Silver knivslip är utrustad med en kraftig, praktisk sugkopp som bidrar till hög säkerhet och möjliggör enhandshantering. Slipbladen är tillverkade av tungsten och du behöver bara dra kniven genom slipen 3-4 gånger för ett riktigt bra resultat.Slipbladen har en vinkel på 20 grader, vilket anses vara den optimala vinkeln. Du kan dessutom slipa såväl vågiga knivar som raka i denna slip, som snart blir din nya bästa vän i köket. Ytterligare en fördel är den stilrena designen som passar in i både moderna och klassiska kök.
 • Anysharp XBlade knivslip

  Anysharp XBlade knivslip
  Få dina knivar vassare än någonsin med Anysharp Xblade knivslip. Med sin användarvänliga design och mångsidighet är den det perfekta valet för att hålla dina knivar i vass toppform.XBlade lämpar sig för olika grader av slipning och justerar själv vinkeln utifrån din kniv. Den passar för alla typer av stålknivar, särskilt hårda stålknivar som Global, Sabatier, japanska kockknivar med mera. Med sina två funktioner erbjuder XBlade både skärpning och finslipning av bladet – du får samma effekt som med ett bryne, men utan att behöva öva upp din bryningsförmåga.För att frigöra knivbladet, placera knivspetsen ovanpå de två vassa tungstens-slipbladen och dra lätt över dem, tre till fyra drag brukar räcka. Slipbladen anpassar sig automatiskt till knivens vinkel, från 12,5 till 22,5 grader, vilket gör det enkelt att uppnå perfekt skärpa varje gång.XBlade imponerar inte bara med sin funktionalitet utan även med sin eleganta design, som faktiskt belönat med Red Dot designpris. Förutom att den är väldigt praktiskt kommer den alltså även att vara ett snyggt tillskott i köket.
 • Anysharp - Pro Knivslip Rostfri

  Anysharp - Pro Knivslip Rostfri
  Pro Knivslip Rostfri från Anysharp är utrustad med en kraftig, praktisk sugkopp som bidrar till hög säkerhet och möjliggör enhandshantering. Slipbladen är tillverkade av tungsten och du behöver bara dra kniven genom slipen 3-4 gånger för ett riktigt bra resultat. Slipbladen har en vinkel på 20 grader, vilket anses vara den optimala vinkeln. Du kan dessutom slipa såväl vågiga knivar som raka i denna slip.
 • Anysharp - X-Blade Knivslip Rostfri

  Anysharp - X-Blade Knivslip Rostfri
  X-Blade Knivslip Rostfri från Anysharp slipar alla stålknivar och andra knivar i härdat stål. Slipverktyget är självjusterande och anpassar sig efter knivens vinkel från 12,5 - 22,5 grader. Knivbladet placeras ovanpå de två vassa tungstenslipbladen och dras ganska lätt över dem. 3-4 gånger räcker. XBlade är helt unik, då du förutom att slipa din kniv även kan räta ut knivbladet helt utan användning av specialverktyg eller specialkunskaper. Anysharp XBlade har en mycket stark sugkopp, som inte bara ser till att den står stadigt på vilken slät yta som helst, den kan också betjänas med en hand.