Knivset » Slipning

Märken på slipverktyg:

Vulkanus slipverktyg

Populärt inom Vulkanus slipverktyg

  • Vulkanus Classic Knivslip Svart

    En smidig och enkel knivslip från Vulkanus i diskmaskinstålig plast, Den har en enkel funktion som gör det lätt för dig att slipa dina knivar. Allt som behövs är lite koncentration och några enhetliga drag med bladet och din kniv återfår en extremt vass egg utan hack eller repor. Slipen skadar inte bladet och den är enkel att använda till både tandade och vanliga blad. Slipen tål maskindisk.
  • Vulkanus Pocket Basic Knivslip

    Vulkanus är en kvalitativ knivslip trots sin storlek. Knivslipen har samma egenskaper som de större modellerna men materialet är i plats. Slipningen går till på samma sätt som med de större modellerna, på slipen finns en tydlig instuktion. Perfekt att ha med vid jakt, fiske, i båten, vid campingen eller i sommarstugan. En knivslip med många användningstillfällen.
  • Vulkanus Professional Knivslip Stål

    Knivslip för dina raka och tandade köksknivar, Vulkanus erbjuder både slipning och bryning i en och samma enhet med en patenterad fjäderteknik av hög kvalit. Den perfekta slipen för kommersiella köksmiljöer såväl som i den glade amatörkockens kök. Den är enkel att använda och skadar inte knivens blad och kan diskas i diskmaskin. Materialet är Stainless steel.