Sagaform svampknivar

Från Sagaform kommer denna fina svampkniv med fällbart knivblad och borste. På handtaget finns en mätlinje för att kunna uppskatta längden på svampen. Kniven kan ihopfälld stoppas ner i det medföljande fodralet.

Populärt inom Sagaform svampknivar

  • Sagaform Karl-Johan väska med svampkniv

    Sagaform Karl-Johan väska med svampkniv
    Gör svampplockning till en lek med den praktiska svampväskan med svampkniv från Sagaform. Denna smarta och användarvänliga kombinationen av en korg och en påse gör svampplockning till en lek. Den hopfällbara svampkniven har till och med sin egen lilla ficka på insidan av väskan, så att du alltid har det du behöver till hands.Väskan är konstruerad av slitstark jute, som ger den en naturlig känsla och motståndskraft mot väder och vind. Insidan är vaxad, vilket inte bara gör den enkel att rengöra, utan också säkerställer att svampen håller sig fräsch och ostörd på vägen hem. Färgerna är noggrant valda för att smälta in med naturen, och väskan blir därför inte bara ett praktiskt redskap, utan också en visuell fröjd.
  • Sagaform Svampkniv med fodral

    Sagaform Svampkniv med fodral
    Upptäck en oumbärlig följeslagare för svampentusiaster - Sagaforms praktiska svampkniv. Denna kniv är en skogsvandrares bästa vän, utrustad med smarta funktioner för ett lyckat svampäventyr. Med en borste i ena änden ger svampkniven dig möjligheten att rengöra och förbereda dina fångster direkt på plats. Släpp bekymren för smuts och oönskat skräp, och njut av enkelheten som denna kniv erbjuder.Träskaftet erbjuder inte bara ett stadigt grepp, utan har också en inbyggd linjal. Mät dina nyfikna fynd med precision, och öka din svampexpertis med denna praktiska funktion. Sagaforms svampkniv är konstruerad med tanke på kvalitet och hållbarhet. Valnöt och rostfritt stål smälter samman i en harmonisk blandning av naturlig estetik och funktionalitet. Med en längd på 15 centimeter är denna kniv smidig och lätt att bära med dig. Fodralet, som följer med, gör det ännu enklare. Fäst det enkelt till ditt bälte, och ha din pålitliga svampkniv alltid inom räckhåll på dina skogsäventyr.