OXO julienneskärare

Med Good Grips julienneskalare kan man snabbt och enkelt skala och strimla grönsaker och frukt. Skalaren har ett skydd som automatiskt flyttar på sig vid användning.

I videoklippet ovanför ser vi hur den fungerar när man skalar morot eller strimlar zucchini. Handtaget har utformats för att ge bra grepp även om händerna är blöta. Killen visar också hur skalarens skydd fungerar.

Populärt inom OXO julienneskärare

  • OXO Good Grips Julienne Skalare

    OXO Good Grips Julienne Skalare
    Gör läcker salladstopping, garnering av citrusskal och mycket annat med denna smarta Good Grips Julienne skalare från OXO. Skalaren är lätt och säker att använda. Den är utrustad med ett klart säkerhetsskydd som åker ur vägen när den används och sedan åker tillbaka på plats och låses som ett skydd vid förvaring. Skalarens mjuka non-slip handtag är behagligt samtidigt som det absorberar skakningar vilket skonar handlederna och gör den skön att arbeta med.
  • Good Grips Julienneskalare

    Good Grips Julienneskalare
    Med denna skalare kan du snabbt och enkelt skala till garnering, sallad, och citrusskal. Använd det rostfria skarpa bladet för zucchini, morötter, potatis, äpplen och mycket mer. När du börjar skala får du perfekta strimlor varje gång. Skalaren har ett handtag som ger dig ett ergonomiskt och halkfritt grepp.
ilead