Japanska knivar på REA idag

Japanska kockknivar är kända för sin höga kvalité men också för att flera av knivarna är ganska dyra att köpa. Av den anledningen finns det mycket att spara på att köpa sin nya japanska kniv på REA. På de riktigt exklusiva knivarna kan man faktiskt spara tusenlappar om man hittar rätt dag och kampanj.

Kampanj på japanska knivar

 • Anders Petter - Backaryd Santoku kockkniv 18 cm

  Anders Petter - Backaryd Santoku kockkniv 18 cm
  Bli din egen stjärnkock med denna kockkniv från Anders Petter. Santoku betyder ”tre användningar” på japanska och syftar till knivens mångsidighet.Backaryd är serien för dig som vill ha stilren, modern design utan att behöva göra avkall på funktion. Redskapen är effektiva, pålitliga och slitstarka. Lika trevliga att se på som att använda, oavsett om det är vardag eller fest.
 • Miyabi - RAW 5000 FCD Kockkniv 24 cm Gyutoh

  Miyabi - RAW 5000 FCD Kockkniv 24 cm Gyutoh
  Gyutoh är japansk svar på västvärldens kockkniv och kökets vanligaste kniv. Kockknivar finns i många format, typer och modeller. En kockkniv är oftast den första kniven du behöver när det kommer till köksknivar eftersom den är så väldigt mångsidig. Du kan både skiva tomater, hacka grönsaker, skära kött och fisk och mycket mer med denna modell, en riktig allround kniv. Kockknivarnas blad ska vara så högt att det går att hacka saker utan att knogarna slår i skärbrädan. Denna modell är en större rejäl modell på 24 cm och hackar/skär mer och större råvaror åt gången. Japanska serien RAW 5000 FCD har en kärna av is-härdat Cryodurstål i en vacker damask design. Handtaget är ergonomiskt utformat i grå/svart pakkaträ och kniven tillverkas i Seki, Japan. Kniven har lång hållbarhet, mycket hygienisk och lätt att hålla rent. Varje kniv får sin unika och individuella karaktär genom varje knivs damaskmönster. Den Japanska Honbazuke slipningen dvs raka slipvinklar ger det symmetriska bladet den skalpell-liknande skärpa som är kännetecknet för alla Miyabi-knivar.
 • Yaxell - Zen Grönsakskniv 18 cm

  Yaxell - Zen Grönsakskniv 18 cm
  Grönsakshacka ur Yaxells serie Zen. På japanska kallas en grönsakshacka nakiri och kniven kännetecknas av sin nästintill rektangulära bladform utan spets. Med sitt raka blad passar grönsakskniven för intensivt hackande och tillåter dig att skära hela vägen ner i skärbrädan utan att skjuta eller dra kniven.Knivens blad består av 37 lager stål, varav kärnan är tillverkad i VG10-stål och övriga stållager i ett mjukare, mer rosttåligt stål. Den hamrade ytan ger kniven ett unikt utseende. Som en extra finish är alla blad dekorerade med en handstansad logotyp. Handtaget är tillverkat i det hygieniska materialet micarta och fastsatt med hjälp av två kraftiga stålnitar.
 • Yaxell - Super Gou Kockkniv 25,5 cm

  Yaxell - Super Gou Kockkniv 25,5 cm
  Stor och rejäl klassisk kockkniv ur Yaxells mest exklusiva serie Super Gou, som passar till de flesta livsmedel och som med sin tyngd underlättar arbeten med större köttstycken eller till exempel rotsaker. Gou betyder ”den enastående” på japanska, vilket verkligen beskriver den här kniven som snabbt lär bli en favorit i köket!Knivens blad består av imponerande 161 lager damaskerat stål i knivbladet. Kärnan är tillverkad i det japanska pulverstålet SG2 Micro Carbide och är omsluten av 160 lager mjukare stål. Pulverstålet innehåller en hög andel kol och används eftersom det är rent och hårt, vilket i sin tur gör att eggen kan slipas sylvass. Det rödsvarta handtaget är tillverkat av slitstark canvas-micarta. Materialet påminner om trä i strukturen, men består av en blandning av linneduk och specialplast. Det är ett mycket hygieniskt material, som till skillnad från trä lämpar sig mycket väl i köksmiljö.
 • Kai - Shun Classic Urbeningskniv 15 cm

  Kai - Shun Classic Urbeningskniv 15 cm
  Japansk urbeningskniv från KAI som passar utmärkt för att filéa fisk och bena ur kött. Kniven har en kärna av kvalitetsstålet VG-MAX och 32 lagers damaskstål som ger kniven ett vackert mönster. Handtaget är tillverkat av laminerat Pakkaträ som är slipat och polerat med en glansig finish. Kniven passar perfekt både för ambitiösa hemmakockar och i professionella kök.
 • Miyabi - STEEL 7000D Gyotoh Kockkniv 24 cm

  Miyabi - STEEL 7000D Gyotoh Kockkniv 24 cm
  Rejäl kockkniv ur Miyabis exklusiva serie STEEL 7000D. Gyotoh betyder kockkniv på japanska, och detta är en mångsidig kniv, perfekt för att hacka, skala, skiva och putsa kött med. Knivbladet har en kärna av hårt CMV60 pulverstål (60 HRC) täckt med 65 lager is-härdat rostfritt stål, CRYODUR®, i vacker damask-design. Det svarta D-formade handtaget är tillverkat av Mikarta, ett hållbart och vattentåligt material med skiftande yta. Mikarta är mycket hygieniskt och lämpar sig väl för köksmiljöer. Tillverkas i Seki, Japan.
 • Miyabi - 7000D Gyotoh Kockkniv 20 cm

  Miyabi - 7000D Gyotoh Kockkniv 20 cm
  Rejäl kockkniv ur Miyabis exklusiva serie 7000D. Gyotoh betyder kockkniv på japanska, och detta är en mångsidig kniv, perfekt för att hacka, skala, skiva och putsa kött med. Knivbladet har en kärna av hårt CMV60 pulverstål (60 HRC) täckt med 65 lager is-härdat rostfritt stål, CRYODUR®, i vacker damask-design. Det svarta D-formade handtaget är tillverkat av Mikarta, ett hållbart och vattentåligt material med skiftande yta. Mikarta är mycket hygieniskt och lämpar sig väl för köksmiljöer. Tillverkas i Seki, Japan.
 • Kai - Wasabi Black Grönsakskniv 16,5 cm Nakiri

  Kai - Wasabi Black Grönsakskniv 16,5 cm Nakiri
  Japansk grönsakshacka från KAI med högt blad som passar utmärkt till att hacka grönsaker.Om Nakiri:Nakiri är en japansk grönsakskniv och den passar för alla typer av grönsaker. Allt från att strimla sallad till att förbereda grönsaker för en snabb wokning – du kommer att gilla Nakiris snabba precision. Den distinkta och trubbiga spetsen gör Nakiri extra säker att använda. Den något böjda kniveggen gör att livsmedlen släpper snabbare från bladet och gör hackande, skivande och skärande till ett rent nöje.
 • Kai - Wasabi Black Sashimikniv 24cm Yanagiba

  Kai - Wasabi Black Sashimikniv 24cm Yanagiba
  Japansk Yanagiba kniv från KAI med slipning på ena sidan som passar utmärkt för att skiva tunna skivor av fisk till sushi och sashimi.
 • Tamahagane - San Kyoto Fisk/köttkniv 17 cm

  Tamahagane - San Kyoto Fisk/köttkniv 17 cm
  SNK-1117 från Tamahaganes exklusiva knivserie San Kyoto är en s k debakniv som med sitt höga blad lämpar sig väl att skära både grönsaker och fågel. Knivbladet är extremt hårt, och uppbyggt av 63 lager stål som hamras för att uppnå det skiftande mönster som pryder bladen. Varje kniv får därmed en individuell mönstring.Det svarta handtaget är tillverkat av micarta, ett hållbart och vattentåligt material med skiftande yta. Micarta är mycket hygieniskt och lämpar sig väl för köksmiljöer. I handtaget finns även en vikt monterad, som du kan se som en knapp på handtagets slut. Denna hjälper kniven hålla dess perfekta balans oavsett storlek på bladet.Alla Tamahagane San Kyoto-knivar levereras i ett vackert bambuschatull.Namnet Tamahagane kommer från det mytomspunna stål som används vid tillverkning av katanasvärd, det vill säga traditionella japanska samurajsvärd. Svärden är uppbygga av en kombination av hårt och mjukt stål, hårt stål i eggen och mjukt, slitstarkt stål i resten av svärdet. Denna unika tillverkningsmetod har levt vidare i generationer och ligger idag till grund för tillverkningen av Tamahaganes knivar.
 • Yaxell - Super Gou Kockkniv 20 cm

  Yaxell - Super Gou Kockkniv 20 cm
  Klassisk kockkniv ur Yaxells mest exklusiva serie Super Gou, som passar till de flesta livsmedel och som med sin tyngd underlättar arbeten med större köttstycken eller till exempel rotgrönsaker. Gou betyder ”den enastående” på japanska, vilket verkligen beskriver den här kniven som snabbt lär bli en favorit i köket!Knivens blad består av imponerande 161 lager damaskerat stål i knivbladet. Kärnan är tillverkad i det japanska pulverstålet SG2 Micro Carbide och är omsluten av 160 lager mjukare stål. Pulverstålet innehåller en hög andel kol och används eftersom det är rent och hårt, vilket i sin tur gör att eggen kan slipas sylvass. Det rödsvarta handtaget är tillverkat av slitstark canvas-micarta. Materialet påminner om trä i strukturen, men består av en blandning av linneduk och specialplast. Det är ett mycket hygieniskt material, som till skillnad från trä lämpar sig mycket väl i köksmiljö.
 • Miyabi - Artisan 6000MCT Sujihiki Filékniv 24 cm

  Miyabi - Artisan 6000MCT Sujihiki Filékniv 24 cm
  Sujihiki (tranchér/filékniv) med 24 cm långt blad. En längre filékniv med sylvass skärpa och flexibilitet som fungerar både till att filea/bena ur fisk, putsa och skära tunna skivor av kött mm. Det tunna knivbladet gör att varje skär enkelt glider igenom råvaran. Är ett fantastisk komplement till varje kök med sitt vackra utseende och vassa utförande.Serien 6000MCT har en kärna av hårt Micro Carbide pulverstål täckt med 2 lager av is-härdat rostfritt stål och en fint hamrat blank blad som ger kniven ett elegant utseende. Det förhindrar även att råvaran fastnar vid användning. Har ett ergonomiskt handtag i mörkbrunt Pakka trä och hela kniven är tillverkad i Seki, Japan. Den Japanska Honbazuke slipningen dvs raka slipvinklar ger det symmetriska bladet den skalpell-liknande skärpa som är kännetecknet för alla Miyabi knivar.

Japanska knivset på REA

 • Tamahagane - San Knivset 2 delar

  Tamahagane - San Knivset 2 delar
  Detta set kombinerar en klassisk kockkniv - som med sin tyngd underlättar arbeten med större köttstycken eller exempelvis rotsaker - med en skalkniv som fungerar lika bra i luften för att till exempel rensa svamp, som att hacka smågrönsaker på skärbrädan.Innehåller: Kockkniv 18 cm SN-1109 och skalkniv 9 cm SN-1109Knivarna har vackra handtag i rödbrun Pakkawood, ett material som sammanfogas med ett plastmaterial under högt tryck. De har samma oslagbara känsla som trä men med plastens hygieniska egenskaper. Inne i handtagen finns en vikt som hjälper knivarna att hålla dess perfekta balans, oavsett storlek på bladet. Du kan se vikten som en knapp på handtagens slut. Namnet Tamahagane kommer från det mytomspunna stål som används vid tillverkning av katanasvärd, det vill säga traditionella japanska samurajsvärd. Svärden är uppbygga av en kombination av hårt och mjukt stål, hårt stål i eggen och mjukt, slitstarkt stål i resten av svärdet. Denna unika tillverkningsmetod har levt vidare i generationer och ligger idag till grund för tillverkningen av Tamahaganes knivar.
 • Tamahagane - San Knivset 3 delar

  Tamahagane - San Knivset 3 delar
  Detta set kombinerar en klassisk kockkniv som med sin tyngd underlättar arbeten med större köttstycken eller exempelvis rotsaker, med en skalkniv som fungerar lika bra i luften för att till exempel rensa svamp, som att hacka smågrönsaker med. Det ingår även en klassisk brödkniv.Innehåller:Kockkniv 21 cm SN-1105, skalkniv 12 cm SN-1108 och brödkniv 23 cm SN-1118Knivarna har vackra handtag i rödbrun Pakkawood, ett material som sammanfogas med ett plastmaterial under högt tryck. De har samma oslagbara känsla som trä men med plastens hygieniska egenskaper. Inne i handtagen finns en vikt som hjälper knivarna att hålla dess perfekta balans, oavsett storlek på bladet. Du kan se vikten som en knapp på handtagens slut. Namnet Tamahagane kommer från det mytomspunna stål som används vid tillverkning av katanasvärd, det vill säga traditionella japanska samurajsvärd. Svärden är uppbygga av en kombination av hårt och mjukt stål, hårt stål i eggen och mjukt, slitstarkt stål i resten av svärdet. Denna unika tillverkningsmetod har levt vidare i generationer och ligger idag till grund för tillverkningen av Tamahaganes knivar.
 • Satake - Ame Knivset 3 delar

  Satake - Ame Knivset 3 delar
  Elegant knivset ur serien Ame, från japanska Satake, kommer inte göra dig besviken. Knivbladen är gjorda av handbankat AUS10-stål i 5 lager. Det vackra mönstret på handtagen ser ut som regn, vilket är precis vad Ame betyder på japanska. Det är inte bara vackert utan gör att t. ex. potatis inte lika lätt sugs fast på baksidan.Handtagen är vart och ett helt unikt, tillverkade av vril från bland annat lärk, persikoträd, kamfer och lönn. Med vril menas en utväxt på ett träd där träfibrerna går åt olika håll istället för att gå lodrätt. Vril är mycket eftertraktat eftersom det är otroligt vackert och hårdare än vanligt trä.I knivsetet ingår:- Kiritsuke (23 cm), en kniv med långt blad för att kunna dra långa och hela skär, vilket i sin tur ger fina skivor av den råa fisken, eller andra råvaror som skall skivas delikat.- Santoku (18 cm), en kniv med högre profil än västerländska kockknivar (Gyutos) och en kraftigare avrundning vid spetsen. Det är mycket vanligt att kockar använder sin santoku för i stort sett allt när det gäller matlagningen. En santoku passar utmärkt till både grönsaker, rotsaker, fisk, fågel och kött.- Skalkniv (12 cm), så kallad pettykniv, är en liten kökskniv som är idealisk för små och puliga uppgifter på skärbrädan.
 • Satake - Kuro Knivset 2 delar

  Satake - Kuro Knivset 2 delar
  Knivset med två handsmidda knivar från Satakes exklusiva serie Kuro. I setet ingår en santokukniv och en mindre allkniv/pettykniv. Knivarna levereras i ett träetui och blir en fin present till hemmakocken.Kuro Santoku är en grovt hamrad kniv som passar utmärkt för att skära fisk, kött och grönsaker. Santoku betyder ”tre användningar” på japanska och syftar till knivens mångsidighet.Kuro Allkniv är en grovt hamrad handsmidd kniv som passar att skära det mesta med, från frukt och grönt till kött och fisk.Knivbladen är tillverkade av VG-10-stål som är processat åtta gånger, vilket ger eggen extra skärpa och en hårdhet på 58 HRC. Handtagen av bränt trä med bolster och skaftände av 18/8-stål ger perfekt grepp, balans och stabilitet.Serien Kuro är en kollektion knivar med extrem attityd och hårt stål. Den hammarbankade bladsidan slutar i vacker damaskusstål vid skäreggens början och gör inte bara dessa knivar vackra och råa. Den ojämna ytan motverkar även till stor del vakuum mellan råvara och blad, vilket gör att kniven smidigt glider igenom alla råvaror. Kärnstålet är VG-10 och går att slipa väldigt tunt, vilket gör att kniven får en rakbladsvass skäregg som håller länge.
 • Kyocera - Gen Knivset Kockkniv+Skalkniv

  Kyocera - Gen Knivset Kockkniv+Skalkniv
  Keramiskt knivset från japanska Kyocera. Den stora kockkniven har ett blad på 14 cm och tar sig lätt igenom kött, bröd och tomater, vilka ibland kan vara svåra att skära. Den mindre skalkniven är bra för finliret, t. ex. att skära grönsaker. Svarta handtag i plast med en ergonomisk utformning som ligger bra i handen. De fina keramiska bladen lämnar ingen metallsmak eller lukt och hjälper till att bibehålla färskheten hos frukt och grönsaker. Eftersom knivarna är keramiska är de också rostfria. För att rengöra, skölj bara och torka av. Ingen särskild behandling krävs. De tål maskindisk också.Kommer i en fin presentask, perfekt att de bort till den matroade.
 • Satake - Houcho 3 del Knivset - Santukokniv-Skalkniv-Brödkniv

  Satake - Houcho 3 del Knivset - Santukokniv-Skalkniv-Brödkniv
  Exklusivt knivset med 3 knivar i en vacker förvaringsbox. I träboxen ligger även en japansk Yen som enligt tradition ska återlämnas till den man får knivarna av eftersom det enligt tradition betyder otur att ge bort knivar annars.I setet ingår:- 1 Santukokniv- 1 Skalkniv- 1 BrödknivDen japanska kockkniven, en s k Santokukniv, hackar och skivar med precision. Den fungerar även som allroundkniv. Det höga bladet gör att dina knogar aldrig stöter emot skärbrädan.Material: Hi Carbon SteelBladlängd: 17 cmSlipvinkel 15 graderHandtag i magnoliaträSlipas med sten eller keramiskt bryneEn behändig skalkniv med japansk skärpa. Idealisk när du vill arbeta med ett kortare blad.Material: Hi Carbon SteelBladlängd: 12 cmSlipvinkel 15 graderHandtag i magnoliaträSlipas med sten eller keramisktBrödkniv i japansk stil med handtag i vattentåligt och slitstarkt magnoliaträ.Handtag av tåligt magnoliaträ med svart bolster i plastMaterial: Hi Carbon Steel20 cm bladlängdSlipvinkel 15 grader
 • Satake - Houcho Knivset 2 delar

  Satake - Houcho Knivset 2 delar
  Houcho är det japanska ordet för kniv och har fått namnge Satakes mest populära serie av knivar. Detta set består av en skalkniv och en kockkniv, som har en vacker design som kombinerar de japanska och skandinaviska stilspråken i en ljuv harmoni.Knivarnas blad är gjord av mycket högkvalitativt stål, handtagen är tillverkat i slitstarkt och vattentåligt magnoliaträ och det skyddande bolstret är gjort i svart plast vilket ger en vacker kontrast till de ljusa handtagen. Tack vare magnoliaträets motståndskraft mot vatten kan du enkelt skölja av knivarna efter användning och om du följer skötselråden noggrant kommer du kunna använda dina nya knivar i många år framöver.
 • Satake - Houcho Knivset 3 delar

  Satake - Houcho Knivset 3 delar
  Houcho är det japanska ordet för kniv och har fått namnge Satakes mest populära serie av knivar. Detta set består av en kockkniv, en grönsakshacka och en sashimikniv med vacker design som kombinerar de japanska och skandinaviska stilspråken i en ljuv harmoni.Knivarnas blad är gjord av mycket högkvalitativt stål, handtagen är tillverkat i slitstarkt och vattentåligt magnoliaträ och det skyddande bolstret är gjort i svart plast vilket ger en vacker kontrast till de ljusa handtagen. Tack vare magnoliaträets motståndskraft mot vatten kan du enkelt skölja av knivarna efter användning och om du följer skötselråden noggrant kommer du kunna använda dina nya knivar i många år framöver.
 • Satake - Houcho Knivset Kockkniv & Grönsakskniv

  Satake - Houcho Knivset Kockkniv & Grönsakskniv
  Houcho är det japanska ordet för kniv och har fått namnge Satakes mest populära serie av knivar. Detta set består av en kockkniv och en grönsakshacka med en vacker design som kombinerar de japanska och skandinaviska stilspråken i en ljuv harmoni.Knivarnas blad är gjord av mycket högkvalitativt stål, handtagen är tillverkat i slitstarkt och vattentåligt magnoliaträ och det skyddande bolstret är gjort i svart plast vilket ger en vacker kontrast till de ljusa handtagen. Tack vare magnoliaträets motståndskraft mot vatten kan du enkelt skölja av knivarna efter användning och om du följer skötselråden noggrant kommer du kunna använda dina nya knivar i många år framöver.
 • Miyabi - Raw 5000FCD Knivset 2 delar

  Miyabi - Raw 5000FCD Knivset 2 delar
  Två fantastiska Raw5000FCD knivar från Miyabi som kommer underlätta ditt skärande och låta dig skapa magi i köket. Setet består av två japanska knivar, en Shotoh och en Gyutoh av hög kvalité och svårslagen skärpa. Gyutoh kockkniv är idealisk att skära eller hacka alla sorters råvaror med och används med lätthet, en enastående allround kniv. Med Shotoh kniven skär du grönsaker, frukt och örter med precision och enkelhet. Knivarna är de ultimata verktygen till köket och två klara favoriterKnivarna har en kärna av FC61 (Micro Carbide) pulverstål och är omgärdat av 48 lager rostfritt stål som ger bladet dess fantastiska hårdhet. Det vackra mönstret på bladet är inspirerat av det japanska träsnittet ”Under vågen utanför Kanagawa” som går i linje hur kniven presterar vid användning. Bladet är handslipat enligt en traditionell tre-stegs metod kallad Honbazuke, varje steg ökar knivens skärpa. Handtaget är tillverkat i Mikarta och ger kniven dess fulländade eleganta utseende och bekvämlighet. Knivarna är gjorda i Seki, Japan av skickliga hantverkare.Ta hand om knivarna genom att diska de för hand och direkt efter torka av med torr handduk eller trasa.
 • Miyabi - Birch 5000MCD Knivset 2 delar

  Miyabi - Birch 5000MCD Knivset 2 delar
  Miyabi Birch 5000MCD Knivset i 2 delar, är en uppsättning med två japanska knivar från Miyabi i fantastisk kvalité och med en svårslagen skärpa. De här fina knivarna skär galant igenom allt från frukt till kött och gör arbetet i köket till både ett nöje och en upplevelse. Knivarna tillverkas i Seki, Japan, enligt traditionella metoder Uppsättningen består av en Gyutoh kockkniv med en bladlängd på 20 cm som du kan använda till de flesta råvaror, en allround kniv alla kök behöver. Knivens längd förhindrar att knogarna slår i skärbrädan när du använder den och gör hackningen eller skärningen smidigare. Den andra kniven är en Shotoh kniv med en bladlängd på 13 cm. En kniv perfekt att använda till mindre köttbitar, frukt eller örter. En mindre variant av kockkniven som tillåter mer precision. Knivbladen har en kärna av förädlat SG-2 stål och hårt MC63 (Micro carbide) pulverstål som är täckt med 100 lager rostfritt stål. Bladet är handslipat enligt den klassiska Honbazuke metoden vilken består av tre steg där varje steg ökar knivens skärpa och ger en sylvass egg. Det vackra mönstret på bladet i damask design kompletteras med ett handtag i Masurbjörk från finska Lappland som med den klassiska D-formen ligger otroligt bra i handen. Upplev en enastående hårdhet, skarphet och hållbarhet med dessa japanska knivar.Diska knivarna för hand och torka av de direkt efter med torr handduk eller trasa.
 • Miyabi - Mizu 5000MCT Knivset 2 delar

  Miyabi - Mizu 5000MCT Knivset 2 delar
  Ett set om 2 fantastiska knivar från Miyabis serie Mizu5000MCT. Med dessa högkvalitativa och vackra knivar kommer allt från att skära kött till att hacka vitlök bli ett nöje. Knivarna är handgjorda och tillverkade i Seki, Japan.Gyutoh kniven har en bladlängd på 20 cm och kan sägas motsvara den västerländska kockkniven. En allround kniv du kan använda till alla sorters möjliga råvaror. Bladlängden förhindrar att knogarna slår i skärbrädan och underlättar arbetet i köket. Shotoh kniven har ett blad på 9 cm och liknar kockkniven men låter dig arbeta mer exakt och preciserat i köket. En Shotoh kniv är utmärkt att använda till att skala och hacka frukter och grönsaker med. Knivbladen har en kärna av förädlat SG-2 stål och stenhårt MC63 (Micro Carbide) pulverstål som är omgett av två lager Tsuchime rostfritt stål vilket ger bladet sitt läckra mönster. Bladet är handslipat enligt Honbazuke metoden vilket gör eggen enastående vass och kallas ”Katana Edge”. Metoden består av tre steg, där varje steg innebär ökad grad av skärpa. Kniven fulländas av handtaget i Micarta som har den traditionella japanska formen och ligger bekvämt i handen. Knivens balans kommer av metallocket på handtagets ände. Du tar hand om dessa ägodelar genom att diska de för hand och direkt efter torka av med torr handduk.

Med reservation för uppdaterade priser och lagerstatus. Vi kontrollerar uppgifterna med jämna mellanrum men inte i realtid.

Relaterade sidor

» Köpa Knivblock på REA

» Billiga kockknivar