Global köttyxa

G-12 är Globals stora köttyxa som har ett rejält knivblad på 16 cm. Hacka rakt genom brosk, ben och gör perfekta grytbitar. Den totala längden på kniven med handtaget inräknat är 21 cm. Hela kniven är tillverkad i rostfritt stål av hög kvalité.

Populärt inom Global köttyxa

 • Global G-12 Köttyxa 16 cm

  Global G-12 Köttyxa 16 cm
  Köttyxan är ditt bästa val när du skall separera brosk eller leder mellan köttstycken. Yxan passar även perfekt för att hacka kött till grytbitar. Detta är den enda kniven från Global som vi rekommenderar för den här typen av arbeten.Bladets längd: 16 cm.
 • Global Köttyxa G-12 16 Cm - Köttyxor Rostfritt Stål

  Global Köttyxa G-12 16 Cm - Köttyxor Rostfritt Stål
  Om du ska dela upp stora köttstycken som innehåller ben och brosk så är den här kniven det bästa valet för jobbet! Köttyxan är den enda kniven som är rekommenderad att använda för den typ av arbeten, samtidigt som den också passar för att hacka upp kött till mindre grytbitar.Kniven är tillverkad i Japan och består av CROMOVA 18 rostfritt stål, vilket är ett väldigt hårt och slitstarkt material med utmärkt skärpa som varar länge. Skaftet är även det tillverkat av rostfritt stål, men har en ihålighet som är fylld med sand för att kniven ska få rätt balans.Kniven bör ej diskas i diskmaskin. Det är rekommenderat att diska för hand med varmt vatten och vanligt diskmedel för att sedan torka av med en torr kökshandduk. Bladlängd 16 cm CROMOVA 18 rostfritt stål Shoppa Köttyxor och mer Köksknivar & Knivtillbehör hos Royal Design.
 • Global Global G-12 köttyxa 16 cm rostfritt stål

  Global Global G-12 köttyxa 16 cm rostfritt stål
  Global Global G-12 köttyxa 16 cm rostfritt stål
 • Global Global G-49 Kinesisk hacka 18 cm Rostfritt stål

  Global Global G-49 Kinesisk hacka 18 cm Rostfritt stål
  Global Global G-49 Kinesisk hacka 18 cm Rostfritt stål

Tycker du att Global har lite för dyra produkter kan du kolla in alternativa köttyxor från andra märken. Det finns många att välja på.