Satake köttyxa
Högkvalitativa köttyxor från Satake där du hittar Kuro Chopper, Mori och Sakata. Alla är mycket goda exempel på köksredskap för att hacka kött med och bär varumärket Satake med ära.
Populärt inom Satake köttyxa
-
Satake Satake Kuro chopper 18 cm
899 kr (1599 kr)
Läs mer härSatake Satake Kuro chopper 18 cm -
Satake Kuro mori med saia/fodral 19,5 cm
995 kr (1699 kr)
Läs mer härSatake Kuro mori med saia/fodral 19,5 cm -
Satake Satake Kuro Sakata hackkniv 14 cm
1290 kr (2249 kr)
Läs mer härSatake Satake Kuro Sakata hackkniv 14 cm -
Satake Kuro Köttyxa 18 cm
1195 kr
Läs mer härSatake Kuro Chopper är en handsmidd japansk köttyxa med hamrad design. Denna köttyxa används för att bearbeta mat på sätt där eggen på en kockkniv skulle kunna ta skada. Till exempel till att skära igenom ben eller hårdare grönsaker som pumpa. Knivbladet är av 1.4116 stål (5CR15MOV), ett segt och tåligt knivstål som är processat åtta gånger till en hårdhet på 54-56 HRC. Det är med andra ord ett annat stål i denna köttyxa mot de andra knivarna i Kuro-serien. Detta för att det krävs ett segare stål för att tåla att huggas med. Det långa handtaget av bränt trä med bolster och skaftände av 18/8-stål ger perfekt grepp, balans och stabilitet. Kniven levereras som extra bonus med trälåda som har gångjärn och låshake. Denna trälåda gör att kniven har en bra och snygg förvaring Vikt: 586 g Leverantörs artikelnummer: SKURO11